andre måned

I tjuetretten begynte jeg å skrive ned alle filmene jeg så i løpet av et år. Dette har jeg fortsatt med i tjuefjorten. I fjor var målet å nå 100 filmer før året var omme, i år er målet å slå fjorårets antall: 103 (fant ut jeg så 103 filmer i fjor, ikke 102! en film jeg hadde glemt å skrive ned). For å få skrevet litt mer om film vil jeg oppsummere hver film-måned (skal prøve hvertfall), noen få ord vil bli skrevet om de filmene jeg synes var best/dårligst.

I Februar så jeg 15 filmer:
Silver Linings Playbook (2012), Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001), Amélie (2001), Donnie Darko (2001), Harry Potter and the Chamber of Secrest (2002), The Other Guys (2010), The Departed (2006), Big Fish (2003), Pulp Fiction (1994), Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004), The Wolf of Wall Street (2014), Usual Suspects (1995), Harry Potter and the Goblet of Fire (2005), Back to the Future III (1990), Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007).

+ Den filmen jeg likte best
Denne måneden har jeg sett så mange bra filmer. Både filmer jeg ikke har sett før og filmer jeg har sett på nytt. Jeg vil anbefale nesten alle, men har bestemt meg for å belyse en av de jeg så for første gang i Februar. Valget stod mellom Big Fish eller The Departed, men hovedpremien går til Tim Burton sin Big Fish. Filmen har en fin historie hvor man selv må klare å skille mellom om det som blir fortalt er eventyr eller realitet i historiens verden. Noe av det som er så bra med denne filmen er at karakteren som gjenforteller farens historier selv ikke vet hva som er sant eller ikke. trailer / imdb

- Den filmen jeg likte minst
Den filmen som får minst stjerner i boken denne gang er Silver Linings Playbook. På tross av at det er en litt uvanlig vri på en romantisk komedie så tror jeg at det fortsatt blir litt for klissete og monotont for min smak. trailer / imdb

foto fra filmene

Hvilke filmer har du sett i det siste?

#film #filmanmeldelse #BigFish #SilverLiningsPlaybook #filmtips

3 fjes

Weronika Ellen Irena

08.03.2014 kl.13:44

Jeg elsker Big fish<3 men i februar har jeg og søsteren min hatt noen filmkvelder sammen. der har vi sett tangled ( som jeg elsker) og dark shadows som jeg fikk mareritt av. men den var god altså. jeg tåler ikke så mye.

Milla

13.03.2014 kl.11:01

Eg har ikje sett så mye bra filmer i det sista men Wolf of Wall Street må vær ein av de beste filmane på lenge. Fyttigrisen så bra film. Skjønne ikje koffår Leo ikje fikk Oscar for den ass, hehe ;)

/ <3 <3 <3

tine katrine

27.03.2014 kl.18:25

Enig! Forstår ikke hvorfor den silver lining playbook fikk så mange oscarnominasjoner. Forventet noe nytt og "wow", men neida. Big Fish er fin! Jeg har begynt å skrive ned alle filmer jeg ser, nye og gamle. Glemmer noen her og der, men så langt har jeg sett 36. Den jeg har likt best til nå er Rent a Cat tror jeg. Man får ganske høye krav etterhvert av å se så mye film, men jeg liker fortsatt å se filmer selv om de ikke imponerer.

Skriv en ny kommentar

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.


  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits