litt forsinket

Det har seg sånn at jeg egentlig skulle postet dette i midten av juni, men på grunn av litt problemer ble det utsatt. Så skulle jeg gjøre innlegget klart og poste det da jeg var på ferie, det fikk jeg ikke tid tid. De små problemene er ikke helt ordnet enda, men jeg har ikke lyst til å la det stoppe alt. Hvis jeg venter enda lengre kommer jeg nok til å miste motet til å gjennomføre prosjektet. Det lille prosjektet mitt er at jeg skal lage vlogs og dele dem med dere. Ikke at det er så uvanlig å lage vlogs. For meg er egentlig det største problemet med dette at jeg overhodet ikke er komfortabel forran kameraet, men jeg har så lyst til å gi det en sjanse så kameraskrekken får bare tåle det.

I denne første videoen har jeg tatt utgangspunkt i et spørsmål Caroline stilte for flere måneder siden hvor hun lurte på om jeg hadde en liste over mine favorittfilmer of all time. Det har jeg ikke, foreløpig. Derfor valgte jeg heller å prate om mine topp 7 filmer som jeg eier i fysisk format (eksludert samlebokser og serier). Og siden jeg ikke takler min egen dialekt og stemme på opptak snakker jeg engelsk - selv om engelsken min ikke er superbra.

Hva synes dere? Var dette gøy eller bare flaut?
Har dere har tips eller ønsker om videoer dere vil at jeg skal lage?

#vlog #film #videoblogg

4 fjes

Angela

07.07.2015 kl.21:21

Wohoo! Konge film, elsker den og thumbs up.

Jarle

09.07.2015 kl.16:21

I like it! Det tekniske var på topp og filmutvalget var interessant. Om jeg får komme med noe konstruktiv kritikk, så er det kanskje at videoen kunne trengt mer krutt og humor :-) (Men det ordner seg sikkert når formen blir bedre). Kanskje du kan vise samleboksene dine i neste video?

PS 1: Engelsken din er forresten ikke dårlig. Chill out sista :-D

PS 2: Liker det nye designet på bloggen

Amanda

09.07.2015 kl.16:58

Hurra! :D Krutt/humor blir det forhåpentligvis i den neste (og alle andre) videoer! Samlebokser & tvserier kommer i en video etterhvert (:

PS 1+2: Takk! :D

Amanda

09.07.2015 kl.16:58

Angela: Yaay! :D

Skriv en ny kommentar

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.


  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits