mai

Before we start
I Mai tok jeg det mer med ro enn de tidligere månedene i 2016. Jeg fikk sett masse film i begynnelsen av Mai, noe som lagde mye plass til serietitting resten av måneden.

I Mai så jeg 8 filmer:
The Intouchables (2011), Rise of the Guardians (2012), Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001), Tomorrowland (2015), Django Unchained (2012), Jurassic Park (1993), Slumdog Millionaire (2008), Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002).

+ Den filmen jeg likte best
I mai havner Django Unchained øverst. Det første jeg vil si er for en film! Jeg har absolutt ikke noe mot en skikkelig kul Tarantino-film og denne lever opp til alle forventninger og litt til. Med et godt manus, en engasjerende historie, flinke skuespillere og alt det tekniske på topp er dette virkelig en film man ikke vil gå glipp av. Men jeg må advare dere som ikke er så glad i blod: denne filmen har latterlig mye blodsprut. trailer / imdb

Jamie Foxx, left, and Franco Nero star in Columbia Pictures'

Leonardo DiCaprio in Columbia Pictures'

SAMUEL L. JACKSON, left, and KERRY WASHINGTON in Columbia Pictures'

- Den filmen jeg likte minst
Denne månden har det vært litt vanskelig å velge filmen som havner nederst. Det er faktisk en stund siden jeg ikke har hatt noen veldig tydelige kandidater. Men én må havne nederst og for mai måned havnet valget på Jurassic Park. Jeg har ikke noe kjært bånd til Jurassic Park fra barndommen så jeg ser den mest sannsynlig fra et litt annet perspektiv enn andre på min alder. Skuespillet er delvis ok, det tekniske er som forventet av en film fra 1993 og historien er helt grei. Karakterene somler for mye og for min del blir det litt ekstra dumt. Uheldigvis. Jeg liker filmen som underholdning og synes den er sjarmerende sånn alt i alt, men noen må havne nederst og denne gangen ble det Jurassic Park. trailer / imdb

foto fra filmene

#film #filmanmeldelse #DjangoUnchained #Django #JurassicPark #filmtips

1 fjes

Carina Behrens

03.07.2016 kl.19:16

Selv elsker jeg Jurassic Park, men det er nok som du sier, at det kommer av at jeg like den så godt da jeg var liten. Ellers er jo Django alltid en klassiker!

Skriv en ny kommentar

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.


  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits