nest siste dag

Jeg skrev egentlig en liten tekst om 2016 før jeg reiste til Belgia. Det ble ikke helt ferdig og så heller aldri dagens lys. I dag ble det helt ferdig.

nest siste dag
skrevet 30.12.2016

nest siste dag
Det er nest siste dag i 2016 og mest sannynlig sitter jeg i et fly eller på en flyplass et sted i verden når du leser dette. 2016 har vært året der alt ble snudd på hodet, på godt og vondt. I februar publiserte jeg en liste over ting jeg ville gjøre i år. Jeg har lest nesten alle bøkene, jeg har reist, dratt på konsert, jobbet litt, besøkt fine folk, sett filmer og serier og inverstert i en ny Mac. Så ble alt snudd på hodet. Jeg kom inn på skole, bestemte meg for å flytte og alt startet på en måte på nytt. Jeg angrer ikke ett sekund og jeg har opplevd så utrolig mye bra. Akkurat nå er det i Trondheim jeg skal være og det føles så utrolig bra. Er det én ting 2016 har lært meg er det å være takknemlig. Takknemlig for alt man har, de mulighetene man får og friheten til å velge det man vil aller mest.

I dag hadde jeg første skoledag etter en altfor lang ferie. Det var grusomt å stå opp, det var fælt å gå i sneglefart på isen til bussen og kaffe var absolutt nødvendig. Likevel kjenner jeg at jeg er så klar for å komme i gang igjen.

Ingen fjes

Skriv en ny kommentar

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.


  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits