tusen timer

365 dager senere

10. august 2016 gikk jeg av flybussen med et lite flyttelass og ruslet mot et sted som den gang var ukjent, men som snart skulle bli mitt nye hjem. Da jeg kom rundt svingen på Bergheim stod husverten og min nye roomie i vinduet og vinket. Det eneste som manglet var det norske flagget. Fra den dagen har jeg ikke angret et eneste sekund på at jeg pakket sakene og flyttet til bartebyen. Et år suste forbi og for et år det har vært. Jeg har blitt kjent med mennesker som alle - på hver sin måte - gir noe til livet mitt. Jeg har lært utrolig mye. Om meg selv og om filmfaget. Jeg har vært med på to utrolig bra produksjoner. Jeg har danset, ledd, stresset og klagd over at de andre har det gøy uten meg. Jeg er så stolt av alt jeg har fått til på et lite år. Jeg har begynt å skrive på et nytt kapittel om Trondheimseventyret mitt. I ny bolig og på nytt studie - med altfor mange nye planer. 

foto - privat | Minolta SRT-201

Belgia.2

Vi reiste på skinner fra Waterloo, via Brussel, til Ghent. Toget var litt fult og på høyttalerne kom det både fransk og flamsk ved hver beskjed. Småtrøtte og uten frokost var vi klare for eventyr i en ukjent by. Vi ble møtt av små gater, katedraler rundt hvert hjørne og innfødte med engelskkunnskaper. Vi spiste, vandret, tok pariserhjul, så inn i rare butikkvindu og lette etter graffitigaten - som ikke ville bli funnet. 

Saint Nicholas' Church

Streets of Ghent.2

Streets of Ghent.4 Streets of Ghent.3

Shop window .Ghent

Streets of Ghent.4

Streets of Ghent

Leie .Ghent

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#foto #utpåtur #reise #Belgia #Ghent #Gent

life update 0.1

5. februar oppsummerte jeg filmåret mitt, det var dette dere hørte fra meg sist. Siden da skjedde ting. En uke kom, flere uker gikk og plutselig hadde jeg ikke postet noe på 10 uker. Som ny videogjengis i studentmediene hadde jeg mye mindre fritid enn tidligere. Noe som på en måte var poenget med å bli med, men uheldigvis har det ført til stillhet her. Jeg bestemte meg for å jobbe med bloggen i påsken. Jeg har oppdatert designet - som fortsatt har noen ting som skal fikses, men det er så mye bedre enn det var. Jeg jobber med de innleggene jeg ikke har hatt tid til å skrive og skriver ned ideer til flere innlegg.

Bakke bru

foto - privat

Belgia.1

Med inspirasjon fra Tom og Donna i Parks & Recreation bestemte jeg meg for å treat yourself og dra på ferie. Det stod Haugesund > København > Belgia på billetten. Uten forventninger og klar for å besøke Line satte jeg meg på flyet 30. desember. For første gang skulle nyttår feires utenfor Norge. Bagasjen tok en ekstra miniferie i København, det førte til innkjøp av en litt finere genser og lån av leppestift før vi begynte feiringen i Brussel. Jeg skal ærlig innrømme at det var litt spesielt å være forberedt på at det aller verste kunne skje, men vi koste oss likevel. Etter at A.C. reiste innså vi at annenhver dag med adventuring og chilling var den perfekte formelen for en fin ferie.

Waterloo Train Station

Waterloo.1

Waterloo.2 Jardin du Mont des Arts - Brussels.1

Grand Place - Brussels

Grand Place - Brussels.3 Galeries Royales Saint-Hubert

Grand Place - Brussels.1

Grand Place - Brussels.2

Jardin du Mont des Arts - Brussels.2bw Jardin du Mont des Arts - Brussels.2

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#foto #utpåtur #reise #Belgia #Brussel #Waterloo

nest siste dag

Jeg skrev egentlig en liten tekst om 2016 før jeg reiste til Belgia. Det ble ikke helt ferdig og så heller aldri dagens lys. I dag ble det helt ferdig.

nest siste dag
skrevet 30.12.2016

nest siste dag
Det er nest siste dag i 2016 og mest sannynlig sitter jeg i et fly eller på en flyplass et sted i verden når du leser dette. 2016 har vært året der alt ble snudd på hodet, på godt og vondt. I februar publiserte jeg en liste over ting jeg ville gjøre i år. Jeg har lest nesten alle bøkene, jeg har reist, dratt på konsert, jobbet litt, besøkt fine folk, sett filmer og serier og inverstert i en ny Mac. Så ble alt snudd på hodet. Jeg kom inn på skole, bestemte meg for å flytte og alt startet på en måte på nytt. Jeg angrer ikke ett sekund og jeg har opplevd så utrolig mye bra. Akkurat nå er det i Trondheim jeg skal være og det føles så utrolig bra. Er det én ting 2016 har lært meg er det å være takknemlig. Takknemlig for alt man har, de mulighetene man får og friheten til å velge det man vil aller mest.

I dag hadde jeg første skoledag etter en altfor lang ferie. Det var grusomt å stå opp, det var fælt å gå i sneglefart på isen til bussen og kaffe var absolutt nødvendig. Likevel kjenner jeg at jeg er så klar for å komme i gang igjen.

weekend 49

Etter 2 måneder med mye arbeid og enda mer planlegging leverte vi endelig eksamensfilmen vår. Selv om vi måtte levere en dårligere versjon enn den vi viste fram så føles det så bra å ha et ferdig produkt man kan være stolt av. Vi har diskutert, grublet, tenkt, utviklet og prøvd ut ting. Vi har lagt så mye i dette prosjektet og jeg ville ikke hatt det på noen annen måte. Ett semester i Trondheim har flydd forbi, nå har jeg juleferie. Ferien begynte i Trondheim med feiring av bursdag og overstått eksamen. På tirsdag drar jeg hjem og tar skikkelig juleferie og helt i slutten av desember setter jeg meg på et fly til Belgia for å avslutte 2016.

weekend 49

weekend 49

weekend 49

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

Hva skal dere i desember?

4h / 13km

Før snøen falt dukket «Fjelltur på søndag?» opp i felleschatten og 5 fjes tok turen opp Gråkallen. Vi hadde veddemål om hvor mange ganger Sindre kom til å skli, vi spiste tidenes dyreste vaffel og prata om instafitness, basic white girls og om det å hilse på fremmede på fjelltur er normalt eller ikke.

Gråkallen 10.2016 - 5

Gråkallen 10.2016 - 3

Gråkallen 10.2016 - 4

Gråkallen 10.2016 - 6

Gråkallen 10.2016 - 7

Gråkallen 10.2016 - 8

Gråkallen 10.2016 - 9

Gråkallen 10.2016 - 10

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#foto #fjelltur #Gråkallen #Trondheim #instafit

noen ord

Jeg drukner i ting å gjøre. Jeg ser nesten ingen andre enn de jeg er på gruppe med, han jeg bor med og hun i kassen på butikken. Det er rett før vi skal begynne å spille inn filmen vår og vi gjør alt vi kan for å få ting klart. Når man er på skolen 120% av døgnet er det ikke lett å få ut et innlegg hver fredag/helg uansett hvor mye man prøver. Heldigvis holder jeg på med noe jeg liker og jeg har det sykt gøy.

Tanker om Trondheim

Det føles som jeg har vært her en uke, men når jeg ser på kalenderen viser den at det er 23 overnattinger siden jeg gikk av flybussen og vandret mot Bergheim med sekk på ryggen, koffert i en hånd og en bag i den andre. Jeg trodde det å flytte hit skulle føles så anerledes, sannheten er at det føles så altfor normalt. Alt har skjedd veldig fort. Plutselig ble adressen endret, studiestart kom og helt ut av det blå var fadderukene over og jeg hadde enda ikke spist én eneste skikkelig middag. Etter første time i introduksjonsfaget kjente jeg på hele kroppet at akkurat nå er det her jeg skal være. Jeg elsker det jeg gjør, jeg digger folkene jeg har blitt kjent med og jeg gleder meg til å se hvilke eventyr jeg får oppleve i Trondheim.

B&W 400 Photosafari 14

foto - privat | Minolta SRT-201 - Ilford Delta 400 B&W

chillin' like villains

For 5 året på rad (minst) besøkte jeg storesøster i Bergen. Vi kjørte total chillhelg med Pokemon Go på telefonen, Modern Family på skjermen, digg mat i magen og nyinnkjøpte notatbøker i sekken. Det ble gjort et tappert forsøk på å dra på fotosafari, men da regnet pøste ned etter 5 minutter utendørs dro vi hjem igjen.

weekend in Bergen

weekend in Bergen - 1

weekend in Bergen - 2

weekend in Bergen - 4

weekend in Bergen - 5

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#foto #reise #utpåtur #Bergen

ROADTRIP 2016

Vi pakket bare regntøy og varme kler, satte oss i bilen og kjørte mot et sted vi aldri hadde hørt om før. Da vi ankom var det alt annet enn dårlig vær. Etter litt Pokemon-jakt og en natts søvn dro vi i Bjørneparken. Vi fikk mate elger og rever, klappe et pinnsvin og vi fikk holde en slange. For min del var kanskje sistnevnte det sterkeste argumentet for at vi skulle ta turen dit.

#reise #video #vlog #YouTube #Bjørneparken

Moving to Trondheim

Ikke at jeg hadde en plan fra før, men om jeg hadde hatt en så hadde den sett veldig annerledes ut nå. Jeg har gått rundt og vært skråsikker på at dette ikke skulle bli en realitet. Nå sitter jeg her med 100% flere faner åpent enn normalt, sjekker mailen minst 30 ganger daglig og planlegger de to neste ukene. Jeg sendte pressemelding til familien, skrev en overdramatisk beskjed til mine nærmeste venner og postet en life event på Facebook til resten av gjengen. Snart flytter jeg til Trondheim. Der skal jeg studere Film & Videoproduksjon på NTNU. Jeg gleder meg.

MovingToTrondheim

#MovingToTrondheim

Søndag 12.

Så, det er rundt tre uker siden jeg skrev noe sist. Jeg liker egentlig ikke at det går så lang tid mellom hvert innlegg og jeg hadde egentlig planer om å poste noen SUPERHERO project-innlegg, men det skjedde altså ikke. Det bare ble sånn. Jeg har lite energi for tiden, men jeg prøver så godt jeg kan. Angela, Sindre og hunden deres Bilbo var på besøk en gang i mai og her er et par bilder fra en liten kveldstur.

Biblo III

070516

Biblo V

Biblo I

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#foto #Bilbothechihuhua #lifeupdate

KRS MARCH 2016

Det var påskeuke. Kristiansand stod det på toget og jeg hoppet på for å besøke Line. Vi møtte mange stengte dører. Drakk kaffe. Spiste god mat. Kjøpte fancy snop. Besøkte SKMU & Sørlandssenteret. Jeg kjøpte Jungelboken-kakeboks og Norgesglass på Shalam. Vi så Deadpool på Fønix og en del andre filmer i Nabohuset på Grim.

KRS MARCH 16 .1

KRS MARCH 16 .3 KRS MARCH 16 .2

KRS MARCH 16 .5

KRS MARCH 16 .8

KRS MARCH 16 .10

KRS MARCH 16 .11

KRS MARCH 16 .12

KRS MARCH 16 .13

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#utpåtur #Kristiansand #KRS #Sørlandet #reise #foto #grafitti #hasjtægg #MeanBean #påske

uke ti

I uke ti besøkte jeg Espen i Kongsberg og vi dro på Walk the Moon-konsert i Oslo. Jeg ble kjent med nye folk på do, dansa med full guffe og vi mista siste buss tilbake til Kongsberg. Som resultat av dette møtte vi to bandmedlemmer før vi satt i Oslo til halv 5 for å ta første tog tilbake. Jeg sov i maks 2,5 timer før vi måtte dra tilbake til togstasjonen. Totalt reiste jeg 19 timer på tre døgn. Bra tur. Jeg har startet en Instagrambonanza hvor jeg poster ett bilde fra turen (nesten) hver dag - her har dere noen bilder, resten får dere se på Instagram.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

#utpåtur #reise #Oslo #Kongsberg #WalkTheMoon #WTM #konsert

BABYSHOWER

Fineste Benedicte fikk baby 7. Januar, 37 dager senere arrangerte vi babyshower. Etter planlegging, handling og pynting stilte vi oss i en krok hver gang vi hørte en bil utenfor - det skjedde minst 3 ganger før det faktisk var de som kom. Uheldigvis hadde vi låst døra så et sekund trodde vi at overraskelsen var avslørt da vi måtte låse opp. Heldigvis hadde ikke Benedicte merket noe og da hun kom inn døra ble hun møtt av et stort overraskelses-rop. Vi spiste masse god mat, pratet i flere timer og jeg endte opp med en sovende baby på magen.

BABYSHOWER - 1

BABYSHOWER - 2

BABYSHOWER - 7 BABYSHOWER - 8

BABYSHOWER - 4

BABYSHOWER - 6

BABYSHOWER - 5

BABYSHOWER - 10

BABYSHOWER - 11

BABYSHOWER - 9bw

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8 | noen bilder er tatt av meg og noen er tatt av Benedicte.

#foto #babyshower

byrja

Desember ble Januar. 2015 ble 2016.
Plutselig ble det helt stille her. Ingenting ble glemt, bare nedprioritert. Jeg prøver å finne en måte å begynne bloggåret tonullenseks på, men jeg føler at jeg ikke får det helt til. Desember skjedde, adventskalder+vlogmas skjedde ikke og sånn ble det bare. Så enkelt kan det egentlig forklares. Jeg ville egentlig prøve å lage en slags struktur på ting, men la oss bare ha det litt kaotisk i Januar. Filminnlegg for november og desember er på vei + en oppsummering av filmåret og tjuefemten generelt. Dette trenger ikke være en perfekt start, så lenge det starter et sted.

2016

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#2016 #byrja

Oslo Adventure .1.2

Etter turen på isbaren dro vi en tur innom Lush og Mathallen før vi fant Espen i kanten av Grünerløkka hvor han ble offisielt utpekt til dagens Oslo-guide. Vi vandret langs Akerselva, drakk kaffe på Syng og pratet om alt. Med kaffe i magen gikk vi videre langs elva og så på bygninger, grafitti og andre litt uvanlige ting. Da det nærmet seg kveld fulgte vi Espen til bussen, vi fant en film på tv og avsluttet dagen på hotellrommet.

Oslo Adventure .1.1

Oslo Adventure .1.2

Oslo Adventure .1.3

Oslo Adventure .1.4

Oslo Adventure .1.5

Oslo Adventure .1.13

Oslo Adventure .1.14

Oslo Adventure .1.15

Oslo Adventure .1.17 Oslo Adventure .1.18

Oslo Adventure .1.19

Oslo Adventure .1.20

Oslo Adventure .1.21

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#Foto #Oslo #Utpåtur #Reise #Grunerløkka

Oslo Adventure .1.1

Først var jeg i Oslo, så tok jeg bilder under norgescupen i klatring og etter det fotograferte jeg Benedicte (som er gravid, hurra!) og kjæresten. Nå har jeg hatt så mye bilder å redigere at jeg ikke har visst helt hvor jeg skulle begynne. Vi får ta det litt som det kommer og først kommer de første bildene fra lørdag 3. oktober i Oslo. Enjoy!

Vi stod opp tidlig, spiste digg hotellfrokost og planla dagen sånn halvveis før vi dro ut på eventyr. Første punkt på lista var en tur innom Ice Bar. Ingen av oss hadde vært på noe lignende før så selvfølgelig måtte vi dra dit. Den ligger litt skjult et sted midt i Oslo (jeg aner ikke hvor midten av Oslo er så la oss bare si at dette var midt i Oslo). Etter å ha blitt utstyrt med ponchoer og hansker ble vi vist inn i et rom hvor alt var laget av is. Veggene, baren, benkene og til og med glassene vi drakk av. Det var fortsatt litt tidlig da vi ankom lokalet så det var ingen andre der, men det gjorde egentlig ingenting.

Oslo Adventure .1 - Ice Bar 5

Oslo Adventure .1 - Ice Bar

Oslo Adventure .1 - Ice Bar 6

Oslo Adventure .1 - Ice Bar 2

Oslo Adventure .1 - Ice Bar 3

Oslo Adventure .1 - Ice Bar 4

Oslo Adventure .1 - Ice Bar 7

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#Foto #Oslo #Utpåtur #IceBar #Isbaren #Reise

Om det å flytte hjem - ett år senere

Jeg har prøvd å skrive dette minst 13 ganger allerede. Jeg prøver igjen. Å skrive dette innlegget har ikke vært enkelt. Det er ikke for sympati jeg skriver det, men mer en forklaring. En forklaring over situasjonen jeg er i. Til venner og familie, og til dere. (Kanskje det også er en hjelpende hånd til folk som befinner seg i samme situasjon som meg)

!!! Jeg vet at en del venner og familie kommer innom her en gang i blant så for å ha nevnt det: Dette er noe jeg ikke ønsker å snakke om i hverdagen - nettopp fordi jeg synes det er vanskelig. Skriv en kommentar, lik innlegget eller send en privat melding på Facebook.

Sudden rain

Jeg begynner enkelt. 2014 var ikke akkurat et bra år for meg. Og månedene rett før årsskiftet til 2014 var ikke paradis de heller. Det er flere forskjellige grunner til hvorfor denne tiden var vanskelig, store deler av tiden forstod jeg ikke hvorfor jeg følte det sånn en gang. Jeg kjempet meg opp av senga hver dag, gikk på skolen selv om jeg mest av alt hadde lyst å gi opp, grave meg ned og aldri se dagslys igjen. Det som holdt meg gående var de fine folkene rundt meg, tanken på at jeg nesten var i mål med skolen og hverdagslykke - ekstremt store mengder hverdagslykke. Jeg brukte veldig mye energi på å fokusere på disse små tingene som ga meg noe å være glad for. Da jeg fikk sommerjobb føltes alt fantastisk og bra - den følelsen varte ikke lenge. Etter jeg leverte blankt (strøk) på eksamen, ting forandret seg veldig på jobb og jeg innså at jeg ikke husket mye av hva som skjedde mellom Mai og August føltes alt bare tomt og forvirrende. Med ekstrem hjemlengsel sa jeg opp leiligheten i August, annonserte det på Facebook i September og forlot Sørlandet 12. Oktober 2014 for å flytte hjem til Vestlandet.

Det eneste jeg visste var at jeg trengte var en pause. En pause fra alt som føltes så tungt og vanskelig. En pause fra livet generelt. I november startet jeg ett system om gangen. Å fokusere på eksamen var det eneste jeg klarte - denne gangen skulle jeg bestå og det gjorde jeg. Jeg ordnet meg litt juleferie og gjorde ting jeg virkelig ville gjøre nå som jeg var helt 'fri'. En av de vanskelige tingene i livet var borte, jeg var ferdig. Plutselig en gang mellom romjulen og Februar slo det meg at nå var virkelig ting skremmende. Hva gjør jeg nå? Var (og er) et spørsmål jeg stilte meg selv utallige ganger. På den tiden fikk jeg ikke til å tenke klart. Jobbsøkingen frem til da hadde ikke vært en suksess og ting ble bare mer usikkert en noen gang før. Jeg prøvde å ta valg mer basert på hva som var best for andre, nettopp fordi alt var så uvisst i mitt eget liv.

Shadow

Tiden fra Februar til nå har vært litt lettere - heldigvis. Men ting er fortsatt ikke enkelt. Jeg har gode dager, dårlige dager og noe jeg velger å kalle for nøytrale dager. Kort forklart er gode dager dager hvor alt føles bra, hvor jeg er produktiv, får gjort masse og blir fornøyd med det meste jeg gjør. Dårlige dager er dager hvor jeg har mest lyst til å bli liggende i senga, spise meg feit og bare forsvinne. Nøytrale dager er dager hvor jeg ikke tenker så mye. Det er ikke en god dag, men heller ikke en dårlig dag. Det er denne dagen man tar oppvasken, leser e-post, blogger og kanskje ser litt på tv. Jeg har flest nøytrale dager - de har blitt hverdagen min. Selv om nøytrale dager har blitt hverdagskost må jeg sloss for å ikke fokusere på tanker om at jeg ikke er god nok, om at jeg ikke betyr noe og at jeg ikke kommer til å utrette noe i livet. Disse er ikke like fremtredende hver dag, men en gang i blant tar de over og jeg sitter og føler nettopp disse tingene. Følelsen av å være nytteløs, ubetydelig og lat. Selv om jeg innerst inne vet at dette ikke er sant blir plutselig en nøytral dag til en ekstremt dårlig dag og når den først er her er det ingenting jeg klarer å gjøre for å få den bort. (De gode dagene kommer sjeldnest).

Hver dag jobber jeg mot disse tankene, jeg prøver å gjøre hvertfall noe litt produktivt på nøytrale dager. Om det så er å ta oppvasken, rydde stuen, handle eller bare skrive ett ekstra blogginnlegg så er det bedre enn ingenting. Jeg skriver så mange jobbsøknader jeg har kapasitet til, men etter en stund har jeg lyst til å slå i veggen fordi jeg ikke får det til sånn som jeg vil eller så får jeg lyst til å ligge som en ball i sengen bare fordi den søknaden jeg faktisk ble skikkelig fornøyd med fikk avslag etter 2 dager. Noen dager må jeg bare gjøre andre ting - for å ikke oppleve flest dårlige dager. Ting føles håpløst. Jeg vet at det finnes mange flere i min situasjon, likevel føles jeg så alene om det.

details at night
all foto - privat

Ett år er forbi, ting har ikke gått som planlagt. Litt etter litt prøver jeg så godt jeg kan å få orden på livet, ta vare på meg selv og gjøre ting jeg virkelig har lyst til å gjøre. Om det å flytte hjem var den beste avgjørelsen jeg har tatt er usikkert, men det hele gikk ut på å ta ett lite skritt tilbake for å klare å ta 10 steg fremover etterhvert.

Helt til slutt vil jeg påpeke at jeg har det bra. Ting står bare litt stille. Jeg prøver så godt jeg kan å gjøre ting så bra som mulig. Og om ting fortsetter å stå stille lenge har jeg foreløpig en liten plan på hva jeg vil videre.

02102015

I dag reiser May og jeg til Oslo. Det som venter oss der er en avlyst konsert, et hotellrom og to helt ledige dager. Vi har planlagt å leke superturister. Ha en fin helg!

RAD RADDER RADDEST

Målet var å fullføre, helst på under en time. Det gjorde vi. På tross av vanskelige bein og dårlig kondis. Fulle av vått fargepulver synes vi en liten fotosession etter løpet var på sin plass før vi satte kursen hjem.

Dere kan se flere bilder fra løpet på bloggen til storesøster, den finner dere her.

foto - privat | Sony Z3 & iPhone 6

PS: Er fortsatt rosa i håret og har ett rosa øyenbryn etter løpet.

#ColorMeRad #Bergen #5K #løping #foto #utpåtur

C M R

Akkurat nå befinner jeg meg i Bergen, igjen. Mot alle odds har jeg klart å melde meg på Color Me Rad. Et 5km langt løp fult av farger. Dette er noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Løping er ikke det jeg gjør mest i livet - helst minst mulig, men jeg tenkte at om jeg skulle deltatt i ett 5km-løp i livet, så måtte det være dette.

CMR 3

CMR

CMR 2

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#ColorMeRad #Bergen #Løping #utpåtur

Hveggen

I helgen har jeg deltatt på åpningen av Haugalandsveggen. Pappa tok ofte med seg søstrene mine og meg på klatring da vi var yngre. Ingen av oss fikk egentlig kjemeinteresse for klatring, men jeg har alltid synes det har vært gøy. Helgen gikk til salg av kaffe og kaker, hoderegningen har aldri vært så "on point" før og da vi stengte på søndagen prøvde jeg meg i en av rutene på nybegynnerveggen. Jeg kom cirka halvveis før jeg ga meg. En dag klarer jeg nok å klartre helt til toppen.

Jeg kommer til å legge flere bilder fra dagen på Facebook, så om du vil se mer kan du like siden min her.

Hveggen 1

Hveggen 2

Hveggen 4

Hveggen 6

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#Hveggen #Haugalandsveggen #Foto #Hverdag

29.

I går giftet fineste Elisabeth og Steffen seg. Jeg dro i bryllupsfest uten digitalt kamera, knipset ett bilde med det analoge fisheye kameraet og kanskje tre med mobiltelefonen. Jeg hadde det veldig gøy og alt var veldig fint. I dag filmer Kent og jeg vlogs. Frem til nå har det vært utrolig ekkelt og sinnsykt morsomt. Dere kan glede dere.

Vlog in the making

foto - privat | Canon 550D 50mm f1.8

Filmfestivalfrivillig

Den Norske Filmfestivalen i Haugesund er godt i gang og i år fikk jeg endelig mulighet til å stille opp som frivillig. De siste dagene har jeg smilt mer enn normalt, løpt opp og ned flere trapper enn jeg har gjort resten av livet, jeg passer flere saler om gangen og har løst gåten om hvorfor kinosaler ikke alltid er like ryddige. Det er hektisk, men utrolig gøy. Synd jeg ikke har hatt mulighet tidligere år, men jeg melder meg definitivt opp til neste år om jeg kan. Hvis jeg får sett flere filmer tenker jeg å poste en liten festivalspesial hvor jeg skriver litt om filmene jeg har sett. Høres det gøy ut?

Filmfestivalen

Filmfestivalen closeup

foto - privat

#filmfestival #frivillig #film

30 07 15

Etter å ha mast på nesten alle vennene mine fikk jeg endelig med meg noen opp til Fjellagshytta. Jeg ga Mikal et par poeng ekstra for at han tok med seg hunden sin, Kiba.

walk

walk 5

walk 3 walk 6

walk 2

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#foto #utpåtur #fjellagshytta 

Bergen: day two

Tross det faktum at filmen kvelden før ikke var ferdig før langt etter leggetid, klarte vi alle å stå opp til en tidlig frokost. Etter noen timer med kaffedrikking, datatitting og planlegging av dagen dro storesøster og jeg en tur opp Sandviksfjellet. Siden jeg har litt diverse plager i beina tok det mye lengre tid enn vi trodde, men jeg kom meg til toppen til slutt.

Bergen: Day Two - 1

Bergen: Day Two - 2

Bergen: Day Two - 3 Bergen: Day Two - 4

Bergen: Day Two - 6

Bergen: Day Two - 5 Bergen: Day Two - 7

Bergen: Day Two - 8

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#utpåtur #Bergen #foto #fjelltur

Regnværskaffe

To ting som er ekstra gøy med sommeren er venner som har fri og gamle klassekamerater som kommer hjem på ferie. Tradisjon tro dro Mikal og jeg på Skapåbar, igjen. Vi pratet om alt vi kom på over hver vår kopp kaffe. Etter stengetid endte vi opp på kino hvor en av oss klarte å søle litt popcorn under reklamen før filmen. Om du befinner deg i Haugesund en gang anbefaler jeg å ta turen innom Skapåbar. De har kult lokale, hyggelige ansatte, god kaffe og mulighet for å spise (jeg har ikke smakt maten der). Det finnes også et lite utvalg med diverse gjenbruksvarer som man kan kjøpe (eller ta bilder av) om man vil det.

Regnværskaffe 6

Regnværskaffe 1

Regnværskaffe 2

Regnværskaffe 4

Regnværskaffe 5

Regnværskaffe 7

Regnværskaffe 3

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#skapåbar #kafe #kino #Haugesund #foto

Bergen: day one

Etter Tyrkiaturen innså jeg at det kom til å bli litt for kjedelig å sitte hjemme resten av sommeren. En telefonsamtale og noen uker senere endte jeg opp hos krølltoppen i Bergen på helgetur. Siden det finnes et litt annet utvalg av butikker der enn det gjør hjemme benyttet vi fredagskvelden til shopping. Etterpå stilte jeg sterkt med ingredienser til hjemmebakte cookies. Alle fikk selfvølgelig smake, så lenge de tok litt del i bakingen.

Bergen: day one - 1

Bergen: day one - 2

Bergen: day one - 3

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#utpåtur #Bergen #foto

Tyrkia

Vi bestilte turen 5 dager før vi reiste og bestemte oss for at Kemer virket som en passende by å feriere i. Vi var fremme på hotellet midt på natten, akkurat tidsnok til bønn circa klokken fire. Moskéen ropte i tide og utide, litt som tyrkerene som spurte May med på date og som kastet diverse nordiske land etter oss når vi gikk i gatene. Vi kjøpte is forskjellige steder hver dag og solte oss for det meste mellom frokost og lunsj. Jeg ble mindre solbrent enn forventet - frem til baklårene mine ble grillet litt for mye nest siste dag av turen.

Turkey '15 - 1

Turkey '15 - Ice Cream Turkey '15 - May

Turkey '15 - Polaroid

Turkey '15 - 2 Turkey '15 - 3

Turkey '15 - market 1

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#reise #tyrkia #kemer #utpåtur #foto

We're going on an adventure!

Helt plutselig - ganske snart reiser jeg på ferie. Til Tyrkia. Jeg har ikke vært ordentlig bortreist* (utenom Hovefestivalen) siden tjuetolv. Med studentøkonomi har ikke pengene strukket til, men heldigvis gjør de det i år. Siden jeg ikke har vært i Tyrkia før vet jeg ikke hvor spennende eller ikke spennende det er. Det finner jeg ut etterhvert. Planen er å utforske verden - man må begynne et eller annet sted. Alle kameraene mine blir med. Jeg gleder meg.

cameras

snapshot 2

snapshot

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

*har bare vært småreiser på 3-ish dager.

Lovebirds in black & white

Min søster Angela og kjæresten Sindre var på et kort besøk i helgen. Etter litt kaffe, en film og en natts søvn gikk vi en tur som ble til photoshoot i gresset. (Fargebilder kommer i et eget innlegg.) Jeg holder forresten på med et lite prosjekt, som foreløpig er litt hemmelig, men jeg håper dere kommer til å like det.

Lovebirds one bw

Lovebirds Kiss bw

Lovebirds After Kiss bw

Lovebirds two bw

Lovebirds jump two bw Lovebirds four bw

Lovebirds three

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

04 ➤ 05

Helt i slutten av April pakket jeg kofferten og dro en liten tur til Sørlandet. Jeg levde uten vanlig nett, møtte masse fine folk og pratet om alt. Vi gikk i de samme gatene som før og jeg tok alt for lite bilder. Det føltes som en evighet siden jeg så alle sist, selv om jeg var der i Desember. Akkurat passe planlagt, akkurat passe spontant.

Trip to Kristiansand - coffee

Trip to Kristiansand - food

Trip to Kristiansand - food 2

Trip to Kristiansand

Trip to Kristiansand - 2

Trip to Kristiansand - 3 BW

Trip to Kristiansand - 5 Trip to Kristiansand - 7

Trip to Kristiansand - 4

Trip to Kristiansand - 6

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

Morning glitter

Tror jeg er tidenes treigeste blogger. I påsken dro jeg på fjellet (som mange andre). Med skiteorien i hodet, skiene på beina og snøen rundt meg endte jeg opp med å bruke 100% mer tid enn de andre på løypa. Våknet hver morgen til glitrende snø. Sovnet hver kveld med litt ekstra rødfarge i ansiktet.

part two easter '15 - detail

part two easter '15 - morning light

part two easter '15 - window part two easter '15 - mountain 2

part two easter '15

part two easter '15 - mountain

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

Vi lagde en plan uten plan

I påsken kom Mikal hjem fra Bodø. Vi lagde en plan uten plan og dro på fotosafari sør på øya. Med mange ufokuserte bilder på minnekortet dro vi på Majorstuen kafé for vaffel og litt kaffe. Det er den rareste og søteste kaféen jeg har vært på, den anbefales veldig. Kaféen hadde banan i taket og et verdenskart med røde prikker på veggen som viser hvor folk som har besøkt kaféen kommer fra. (facebook-siden til kaféen finner du her) Etter mye prat og fotografering dro vi mot Haugesund. Fortsatt uten plan endte vi opp på Skapåbar for mer kaffe, vi ender alltid opp der så nå regnes det som tradisjon.

easter �15 - Mikal

easter �15 - Ivy

easter �15 - Skudeneshavn

easter �15

easter �15 - Mikal 2

easter �15 - 2

easter �15 - 3

easter �15 - 4

easter �15 - Mikal 3

easter �15 - 5

easter �15 - 6

easter �15 - Haugesund

easter �15 - Mikal 4

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

Plant + waves

Har planlagt pre-påsketur for å oppsøke solformørkelse med pappa.

Reiser til Oslo på søndag for å dra på The Wombats-konsert.

Prøver å finne en måte å skrive innlegget om den første superheltfilmen.

Jobber med å legge meg tidligere sånn at jeg kan stå opp tidligere.

               - stopper film for å sove. Dette skjer ca. aldri.

Ivy

Ocean

Ivy 2

Ocean 2

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

niende desember

Kalenderbildene postes litt tregt. De som følger meg på Facebook har kanskje fått med seg at jeg klarte å ødelegge minnekortet mitt på lørdag. Fikk ikke tid til å poste luke 5 & luke 6 i går. Prioriterte å se The Desolation of Smaug siden jeg reiser til Oslo i dag for å dra på nattpremieren av The Battle of the Five Armies. Har kjøpt nytt minnekort. Skal poste kalenderbildene så snart som mulig (forhåpentligvis ikke senere enn Fredag).

Cirka tolv - sekunder

Nå er det cirka tolv dager til eksamen. Jeg føler at jeg har funnet en studieteknikk som funker for meg, hvertfall foreløpig.
(Må bare få mer kontroll på pausebruken min
).

Jeg er ferdig med det verste kapittelet og nå leser jeg det jeg vet at jeg ikke kan.
Leser alt annet etterpå.

foto - privat

RUN RIOT, RUN!

På fredag skjedde dette:

En liten (evt. stor) oppgradering av I Run Riot sin Facebook-side. Nytt navn og større fokus. Dette er noe som har vært vurdert lenge og fredag trettiførste oktober tjuefjorten ble det en realitet. RUN RIOT - Photography, film & blog.

01 10 14

I går kveld rett etter åtte slettet jeg alt på telefonen min, la den fra meg sammen med adgangskortet mitt og sørget for å ha noen å gå ut med. I dag tidlig ploppet det inn en sms Eg har stått opp fra pappa. Jeg lå en stund til og tenkte på å stå opp før jeg fikk meg ut av sengen. Det eneste planlagte i dag var å putte ting i tilhengeren og sende det hjem med pappa. Jeg bor i Kristiansand i hvertfall elleve dager til.

Det er oktober, endelig.

Streetsplit 2

Streetsplit

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

ta ett skrett telbakers, ett skrett nærmar no

Jeg tar et steg tilbake for å føle at jeg har muligheten til å ta minst 100 fremover. I dette tilfellet ved å flytte hjem. Denne byen sluker meg levende. Om og om igjen. Det er slitsomt. Man kommer til et punkt der man må innse at man har fått nok, der er jeg nå. Jeg savner hjemme. Utrolig nok. Jeg er fortsatt i det stadiet hvor jeg venter på at september skal være over, når oktober kommer skal jeg få rom til å puste.

self september 2014 a

self september 2014 b

self september 2014 c

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

Har ikke wifi for tiden, en ting som skjer i livet mitt:

 

Skriver mer når wifien er tilbake.

sudden rain

Alt går i ett. En fridag føles som tre. Det pøser ned. I spannet renner det nesten over. Inni hodet skriker det så høyt at det er rart ingen andre hører det. Wake me up when september ends er det eneste jeg klarer å tenke, det er så klisje at det er latterlig.

Sudden rain

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

It was 3 weeks ago

Bilder fra 17. Mai. Grillet, lagde kake med marshmallows (kan legge ut oppskrift om det er stemining for det, den var sykt digg) og så på fyrverkeri før vi avsluttet det hele med film midt på natten. Ellers kan jeg fortelle at nå har jeg ferie. Skulle gjerne sagt jeg var helt ferdig med bacheloren, men må ta en eksamen til høsten. Sånn ble det bare. Ferien min skal bestå av mye jobbing og en liten reise til Bergen. Jeg har lyst til å bli bedre kjent med de jeg jobber med og jeg vil spise både saftis og iskrem for så å ligge i gresset med litt vondt i magen og han ved siden av meg. Jeg skal smelte bort i varmen, bli tomatrød av solen, men det er helt greit egentlig.

(Av en eller annen rar grunn synes jeg det er gøy å se hva andre kjøper, og jeg vet at det er flere enn bare jeg som synes det, i bloggverdenen hvertfall. Jeg har lagd en liten Tumblr hvor jeg kommer til å poste bilder av ting jeg kjøper. Håper folk liker konseptet. Her er linken: http://todayiboughtthis.tumblr.com/ )

May 17th

May 17th 2

May 17th 3

May 17th 4

May 17th 5 May 17th 9

May 17th 6

May 17th 7

May 17th 8

May 17th 10

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

smuler faller ned fra tallerkenen

Denne posten burde ha blitt posta for noen uker siden, men "fuck the system" - poster dette nå. Min påske i bilder. En ganske OK+ påske. Spiste mye kake, drakk store mengder kaffe og solo på boks, møtte bra mennesker, tvang meg selv til å ta bilder og fikk vært med på litt utepåske på tross av senebetennelse. (Det har vært litt få innlegg i det siste, det meste av energien min har gått til eksamen og resten til jobb. Så enkelt er det.)

Easter 2014 - 6

Easter 2014 - 5

Easter 2014 - 4

Easter 2014 - 2

Easter 2014 - 1

More of easter 2014 More of easter 2014 - 5

More of easter 2014 - 1

More of easter 2014 - 2

More of easter 2014 - 3

More of easter 2014 - 4

More of easter 2014 - 6

More of easter 2014 - 7

Sindre & Angela 2

Sindre & Angela

Last of easter

Benedicte x

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

kvifor veta når ein kan gjetta

Jeg skal si dette så enkelt som mulig. De to siste dagene har vært ufattelige på forskjellige måter. Jeg skrev under på det rosa papiret og tenkte snakkes i høst. Rommet forlot jeg så fort jeg kunne, jeg tror ikke jeg har vært så skuffa over meg selv noensinne. Det gjorde vondt i hele viljen, men jobbhumøret ble klistret på og jeg prøvde så godt jeg kunne å ikke tenke på hvor vondt det føltes. På jobb ble vi slengt ut i noe jeg absolutt ikke hadde ventet meg. Nervøsiteten kom som et slag og det eneste jeg kunne håpe på var at det roet seg så snart som mulig. Da jeg våknet i går kjente jeg nok en gang på den følelsen jeg hadde dagen før. Det å stå opp ble tyngre, men det å sove mer var ikke et alternativ. Jeg vet at det nesten bare er min egen feil og det er nettopp det som er plagsomt. Jeg skrev et blogginnlegg som jeg ikke fant noen avsluttning på - kanskje nettopp fordi det jeg skrev om ikke har noen avsluttning enda. (Jeg deler en bit av teksten i slutten her, hele innlegget kommer jeg nok ikke til å poste.) Med røde lepper dro jeg mot jobb. Da jeg stod på jobb var det som om alt utenfor forsvant. Problemet forlot tankene. Tilværelsen føltes litt bedre. Håper den blir litt og litt bedre for hver dag.

 

Alle ser at du havnet under ankeret. Alle hører hvor du var. På tross av dette skal du ikke vise andre din smerte. Du skal ikke vise at det er tungt å dra på steinen. Du skal bare kjenne på denne følelsen alene. Du vet at det fins andre i din situasjon, men du ser dem ikke. Du ser ikke hvor utmattet de er - men for deg så betyr det ingenting. For du er en av dem. Det er ingen som ser deg heller.

BW one

BW two

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

(!!!)

Tenkte bare å fortelle at for to dager siden ringte han meg og fortalte meg at jeg har fått jobben(!!!). En jobb jeg i utgangspunktet ikke fikk, men nå er den min likevel. Det føles ekstra bra. Solen har stått høyt på himmelen siden jeg kom tilbake til sørlandet etter påske på vestlandet. Forteller mer senere.

Easter 2014 - 7

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

What's the hold up?

fra min Instagram. Om noen vil følge meg så finnes jeg her.

 
Juni på sørlandet / Sommer på vestlandet.

 
May hadde bursdag / Min egen lille tradisjon fullføres - sukkerspinn på fiskeridagane.

 
Planten Ulf flytter inn med meg i ny bolig på sørlandet / Planten Ulf og jeg en lat søndag med sollys og fin musikk.

 
Brukte ekstra lang tid hjem fordi det var så fint å gå i regnet under paraplyen / I København på Urban Outfitters.

 

all foto - privat

You got the ass of a prince, you got a prince of an ass

Nå kan jeg endelig roe litt ned. Etter en litt heftig studieperiode. Jeg kan endelig ta meg litt tid til å sove litt lengre, spise frokost litt senere og bruke tiden på en helt annen måte.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

til et annet sted

Vi forlot byen, dro til et annet sted. Nå er vi tilbake; I byen vi dro fra. Det dalte frosset vann ned fra himmelen og kinnene våre ble rødere og rødere jo lengre vi befant oss utendørs. Ly søkte vi kun i de kuleste lokalene. Nesten hvert eneste fly hadde vondt i viljen, men dette gjorde at vi fikk tid til sånn kaffe som vi ikke får tak i i den byen vi dro fra. Mange timer senere plantet jeg meg i en iskald seng, på et iskaldt rom med litt vann i varmeflasken for å ikke fryse fast.

 

to ting
en. tok lite bilder med speilrefleks, men poster bilder fra instagram på bloggen om dere vil se litt bilder.
to. vurderer å lage en dette-kjøpte-jeg-post om det er stemning for dette.
hva tenker dere?

Copenhagen 2014

Copenhagen 2014

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

På ditt skift

 

Dette her er min dag. Nå stikker eg av
For eg vil ut, for eg vil ut for eg vil ut
De tok meg inn men det er kun for eg blei lurt
Her kommer eg til å blø, til å blø til eg dør
Når stikker eg av på ditt skift, herr Direktør

Ditt skift Direktør, på ditt skift
Ditt skift Direktør, på ditt skift
Ditt skift Direktør, på ditt skift
Ditt skift Direktør, på ditt skift

Han forsvant på ditt skift

(tekst fra Kaizers Orchestra: "Medisin & Psykiatri" og "På Ditt skift")

Reiser til København på Søndag. Har ventet på dette siden September.
Blir ikke borte fra Norge lenge.

Fisheye 2013-14

Fisheye 2013

Fisheye 2013

foto - privat | analogt fisheye-kamera fra Urban Outfitters + Lomography 35mm fargefilm.

tjuetretten pt.2

Juli
Summertime2

August
Elisabeth & Eva (5)

September
In the Cave

Oktober
lights 2

 November
A little piece of light

Desember
Winter - Benedicte 18

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

tjuetretten pt.1

Januar
Cloud

Februar
Split

Mars
Fisheye winter

April
Swans

Mai
May

Juni
Film Noir

foto - privat

vogn 3 sete 129

Strandet på noe som nå føles som en øde øy. Der har du meg. Toget forlot Stavanger nærmere halv 17 med et sete ledig. Sete nummer 129, vogn nummer 3 i toget til Kristiansand. De har sagt at stormen er over i morgen (søndag). Det var nettopp det de sa i går også om dagens forhold, så feil kan de ta. Det er ikke krise at reisen ble utsatt, men det er ganske kjedelig. Ny togbillett er betalt. Håper toget slipper å forlate Stavanger med tomt sete nok en gang.

resten av kalenderbildene kommer snart

Little piece of light

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

I'll go ahead and say them anyway

Mine dager: leser filosofihistorie & moralfilosofi til eksamen. drikker kaffe. planlegger og jobber med eksamen i kunst. drikker kaffe. er & blir drittlei. drikker mer kaffe. hører på musikk. prøver å fokusere. får vondt i hodet. ser en episode av en eller annen serie som trøst. studerer mer. leker ikke student lengre. har lyst til å blogge oftere, trenger inspirasjon. hjelp!

Håper dere har det gøyere enn meg.

mellom hver kopp kaffe

Jeg løper rundt i den lange kappen min fra Cubus og later som jeg er en superhelt og noen ganger superskurk. Den beste av de beste. Den verste av de verste. Motivasjon finnes, bare på feil steder. Skulle ønske leiligheten kunne fylles med lukten av kaffe og den friske luften av sen-høst. Jeg leser, jeg leser bare lite av det jeg burde lese. Jeg tror jeg har full kontroll, men mellom hver kopp kaffe banker fornuften på. Noen ganger overser jeg det, andre ganger lar jeg han komme innenfor dørkarmen noen minutter før jeg lar han vandre videre. 

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8 | tatt av - Espen

Now, I'm doing this

I år tar jeg noen kunstfag som utgjør de resterende studiepoengene i bacheloren min. Ett hvert semester. Vil vise dere litt av det jeg har gjort til nå. Enkelt og kortfattet. Om jeg begynner å fortelle om det vi har lagd blir dette innlegget aldri publisert. Det er bare å spør om du lurer på noe. Hva synes du?

foto - privat | en & to - første del av første prosjekt. tre & fire - andre del av første prosjekt.
fem - miniprosjekt. seks & syv - tredje prosjekt.

coffee, you can sleep when you are dead

Søndag den 29. september var det den internasjonale kaffe dagen. I år som i fjor måtte den feies, selv om feiringen ble en dag fosinket. Line & jeg dro på Drømmeplassen i Kristiansand og bestilte hver vår kaffe før jeg måtte dra på skolen for å jobbe med et prosjekt i kunstfag. (treningsoppdateringen for september publiseres om ikke alt for lenge)

Celebrating internatinal coffe day

Cappuccino

 foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

sommer =

Sommer = katt, pappabesøk, grom-gutane & andre fine venner, vakre solnedganger, stjernehimmel, bursdag, bading, prating i timesvis, photoshoots, skjørt, litt reising innenfor Noreg, filmtitting, instagram-posting, ny inspirasjon & nye fasinasjoner, kaffe, regn & litt sol.

Cat2

Pink Sky

Stars

Oreokake

Summertime2

Summertime1

Elisabeth & Eva (3)

Jarle

Bergen seen from above

Benedicte1

skirt

tuesday 2713

 foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8 | i bildene - Elisabeth, Jarle, Angela, Benedicte, Mikal, Kent Ove & May


teller blåmerker teller alle mine skrubbsår

Alt for ofte kommer jeg inn i perioder hvor jeg vil blogge mye, men jeg får det ikke til. Tekstene jeg skriver blir helt like. Bildene visner bort og halvskrevne innlegg lagres som utkast. Jeg kan hvertfall fortelle at jeg nå bor i en ny leilighet, med soverom i øverste etasje og egen do. På rommet er nesten alle veggene skråtak med et perfekt takvindu. I vinduet henger en liten diskokule og lager disko helt inn i stua så lenge solen lyser på den. Om nettene kan månen lyse inn den lille stripen i rullegardinen som gjør at jeg må stå opp fra sengen for å se på den. På regnværsdager kan jeg ligge og høre på regnet som faller mot vinduet samtidig som jeg tenker på hvor fint ting kan være. Jeg kan stå i vinduet og speide utover deler av Kristiansand. Jeg kan se CB-bryggeri fra vinduet mitt. Jeg kan se fjell, boligblokker og ned i hagen til naboen som ikke har vært i bruk etter at jeg flytta inn. Planten Ulf og jeg skal få det fint her. Om han bare blir frisk igjen. 

Discoball

Cards with color 

 foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

tidsskifte

Bloggen ble nedprioritert. Sørlandet føles varmere enn før. Skolen blir hektisk. Det eneste som prates om er mangelen på wifi-passord. Filmer, serier, spill og radio flyr om hverandre på høytalere og tv. Kroppen er litt sliten, men hjernen og viljen har det fint. I posen ligger den nye t-skjorten med ananaser på. På gulvet finnes masse rot og kameraet samler bittelitt støv. I inboksen ligger mer enn 100 uleste mail. Nå venter vi. På alt som skal komme.

 

foto - privat

Trip out of town

Dro til Bergen torsdag forrige uke. Besøkte storesøster. Vi dro på fjelltur opp Løvstakken. Vi badet i sjøen og grillet pølser. Jeg møtte først seriøse-Jarle, så møtte jeg tøyse-Jarle. Vandret rundt i Bergen. Møtte venner av storesøster. Dro hjem på søndag. Fin helg.

Bergen seen from above

Plants in color

Bergen seen from Løvstakken

Jarle

Bergen1

Bergen2

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8 | I bildene - Angela, Jarle og meg

 

this

Møter venner. Gjør masse og lite samtidig. Tar bilder. Filmer litt. Lever med supertregt internett. Hører musikk. Ler av P3s Kirketid. Synger og  danser i bilen når jeg kjører alene. Drikker masse kaffe. Jeg puster ut.

tuesday 2713

Skirt and legs

skirt

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

på vei hjem

Dette er et forhåndsskrevet innlegg. Omtrent nå holder jeg på å flytte inn i ny leilighet og om en stund sitter jeg ved siden av pappa i bilen og reiser hjem. Det skal bli digg å bli ferdig med flytting og å endelig få dratt hjem og sett alle mine fine igjen. Året i MongoMonarkiet har gjennomsnittlig vært ganske greit. Sjekk MongoMonarkiet på Instagram.

foto - privat

make more gifs

Prøver å gjøre det beste ut av pakkingen. Ved å lage flere animerte bilder. P3s Kirketid spilles av i bakgrunnen og jeg ler høyt samtidig som jeg pakker ned tingene mine. Gleder meg til å dra hjem til vestlandet.

 

Polaroid wall

foto - privat | nederste bildet er fra november. øverste er fra i går. utvikling.

=

Pakking er min verste fiende. Flytter i slutten av uka. Over halvparten av det jeg eier ligger i esker og IKEA-poser.

foto - privat

Invert X

Jeg har (som vanlig) vanskeligheter med å begynne bloggingen etter så lang tid. Hei, hallo. Ferien er her og jeg ferierer litt på sørlandet før jeg tar farvel med persiennelys og teppegulv og blir ønsket velkommen av skråtak og tregulv. Etter dette drar jeg hjem til Vestlandet og ferierer der med alle fine som jeg ikke har sett på evigheter.

Streetsplit

Streetsplit 2

Invert X 

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

with a little help from my friends

Nå har jeg tusen utkast liggende. Dette her er en oppdatering for å fortelle at storyboardet er ferdig og inneholder 48 sider. Vi begynner nesten garantert filming på mandag og endelig får vi gjort noe annet enn å planlegge! Jeg sover dårlig (på tross av at jeg spiser sunt og er fysisk aktiv hver dag) og hører mye på The Beatles, som er en fin trøst. Dere får klare dere med litt tilfeldigheter her og der de neste ukene da alt jeg gjør er å prøve å ta det med ro, ha det litt gøy i mellom og jobbe med eksamensfilmen.

foto - privat

«Tar en nøkkel ut av lommen og legger den på bordet»

Vi jobber som helter for å få gjort alt klart til opptak, det synes jeg hvertfall. Vi har fått tak i én av tre skuespillere. Vi er nesten ferdig med storyboardet og mangler bare kostymer og fint vær (utenom skuespillere da). Selv om det er en av de mest krevende tingene med hele filmproduksjonsprosessen så gleder jeg meg til å komme i gang med opptak. For de som ikke husker det så holder jeg og to andre i klassen min å produsere filmen til et manus som jeg har skrevet. Det er mye som er endret fra originalen, men noen ganger må ting endres for å få det riktig - historien er enda den samme. 

Under her ser dere to bilder jeg tok i løpet av påsken, jeg bare elsker hvordan de ble. Begge er linket til flickr-kontoen min.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

Heim te jul

(I dette tilfellet betyr jul påske)
Om en halvtime -> 45 minutt fra NÅ (13:30) så setter jeg føttene ned på asfalten i Haugesund. Har sovet lite i natt, men når reisen begynner med sykt mye snø i sør for så å gå over til sol og litt vind i vest så kan man nesten ikke klage. Jeg er utrolig glad i snø altså, men akkurat nå er jeg litt lei av at alt skal være hvitt eller grått. Gleder meg til å få være hjemme litt, da det er ca. 2 måneder og 2 uker siden sist jeg var på vestlandet. Jeg skulle egentlig ha redigert bilder fra fredagens stand up, men Macen ble full før jeg fikk lagt inn alle bildene. Hvorfor måtte jeg gjenoppdage genialiteten med raw foto? Det første som møter meg hjemme er hvertfall min beste venninne! Skal se om jeg får blogget i påsken - GOD PÅSKE hvertfall.

foto - privat

after eight

en. Jeg studerer film og ønsker en dag i fremtiden å jobbe med film. 

to. Jeg er virkelig flink til å spare.

tre. Jeg ser nesten alt av tv-serier. Elsker tv-serier!

fire. Mannen i Mellomland og jeg har vært oss i 2 år og 9 måneder. Det er ca. 332km mellom oss.

fem. På tross av at jeg studerer film så er jeg utrolig dårlig på regissører og skuespillere. Selv om jeg faktisk ikke er dårlig på navn vanligvis.

seks. Å stå på ski synes jeg er utrolig gøy! Jeg fikk langrenn ski for noen år siden nå, men jeg har bare fått muligheten til å bruke de en eller to ganger.

syv. Jeg blir fort sjenert ovenfor nye folk eller folk jeg ikke kjenner så godt, selv om jeg kanskje vil bli kjent med dem.

åtte. Jeg har alltid vært ganske rolig av meg. Det er ikke alltid jeg trenger å si noe eller være midtpunktet og det synes jeg er helt greit.

 

Ble utfordret av Ida Therese. En skal skrive 8 fakta om seg selv og utfordre 8 andre. Jeg utfordrer Marte, Karoline, Christine, Jarle og egentlig alle som vil.

Jeg kommer ut døren, jeg løper opp trappen

Tok bilder av, filmet og intervjuet Razika på fredag. Det var utrolg gøy. På mandag ble det bestemt hvilke manus som skal lages til eksamensfilmene våre, og mitt manus, Kasper elsker Nora, er et av tre som skal produseres! Det handler om en eldre mann som forteller om hans livs kjærlighet. Historien viser hvordan de møtes og kjærligheten dem i mellom uten at den blir for direkte. Det er ikke snakk om en romantisk-komedie, langt i fra. Nå holder vi på å finpusse manuset, tenke location og skuespillere. Har egentlig litt mye å gjøre de neste dagene, men det kommer nok et blogginnlegg innimellom.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

i det siste

Har hatt mye besøk. De har dratt nå, så bloggen (og bloggene jeg leser) kan få litt oppmerksomhet igjen. Dette innlegget vil inneholde mye forskjellig. Det har vært utrolig gøy med besøk, men det tar vi i et annet innlegg. Manuset jeg leverte ble det mye rot i. Jeg la til elementer som jeg vet at jeg kommer til å fjerne når jeg skriver om. Det å ha fridag er litt greit akkurat nå. Koppen i bildet er min nye favorittkopp, og kostet meg nesten ingenting.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

Gamle boller

Bilder av boller og litt Line. Tatt for en uke siden. Vi feiret bollesøndag. Det var koselig.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

syv - fjorten

Har hatt utrolig mye å gjøre denne uken. Vi har redigert i mange mange timer. I morgen skal jeg redigere så ferdig som det kan bli innen klokka 2. Vi har lagd en portrettdokumentar om en jente som hadde anoreksi. Jeg vet ikke om den kommer på nett, på grunn av personvern og copyright. Det å lage portrettdokumentar har vært utrolig tungt. Det er mye informasjon som skal komme frem på kort tid. Oppgaven sa vi skulle ha maks 8 minutter, hvor vi da har endt opp med 15. Jeg vil egentlig bli ferdig med dette prosjektet sånn at jeg får krefter til å begynne på manuset som kan bli en av kandidatene til eksamensprosjektet. Gleder meg til å få skrevet historien om til et manus for å få frem alle detaljene og alt det fine.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

hverdag

Hverdagsblogging kommer det nok til å bli litt mer av den kommende tiden. De mer "meningsfulle" tekstene er satt på pause, nettopp fordi jeg ikke klarer å skrive noe som jeg faktisk klarer å poste. En dag vil de være tilbake, bare ikke akkurat nå. I går var jeg i Mandal for å filme til et prosjekt på skolen. Det er andre gangen jeg besøker Mandal og det virker fortsatt like koselig. Vil dere høre litt mer detaljert mer om hva jeg gjør på skolen egentlig? Jeg har virkelig fått lysten til å drive blogg og lese andres blogger igjen. Det er greit å endelig kunne klare å skrive noe her, selv om det bare handler om min dag eller uke. Det kommer mer kreativt etterhvert.


foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

forsinket julepost

Hvert år gjør jeg samme greia. Poster bilder fra juleferien alt for sent. Det har nesten blitt tradisjon. Min jul var fin. Julaften ble feiret sammen med storesøster Angela, lillesøster Alicia og pappaen min. Masse fint ble pakket opp og masse god mat dro ned i magen. 

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

år 2 0 1 3

2012 er nesten umulig å oppsummere uten at det blir langt og kjedelig. Til tross for at jeg mistet både Leif og haddisken med over halve livet mitt på, så var totusenogtolv et ganske greit år. Jeg har reist en del, lært mye og tatt utrolig mange bilder. År tjuetretten blir fint.

 Bilder fra totusenogtolv (linket til innlegget de hører til)

 


  

 

foto - privat 

Kakelys

På mandag ble jeg tyve år gammel. Vi trosset all fornuft og satte i gang en ørliten feiring. Det hele føltes som en fin blanding av bursdag og juleverksted. Ikke bare ble det festet 40 kakelys på to ølflasker (I MongoMonarkiet er det ikke snakk om lys på kake), men Didrik stod også på hodet for anledningen. Enkel & koselig studentbursdagsfeiring.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8 | i bildene: Viggo, Espen & Didrik

 

bah.

Jeg får liksom ikke til å skrive noe som er verdig å poste. Vi holder på å lage eksamensfilmen nå. Filmen skal leveres onsdag neste uke, og rapporten på fredag den 7. Samme dag som det er visning. Kroppen er sliten, viljen har vondt og hjernen virker ikke helt som den skal. 5 dager til en liten tur til østlandet, 10 dager til alderen skifter tall og til mottakelse av oppgaven for muntlig eksamen. 12 dager til muntlig eksamen. 13 dager til fri på ekte. foto - privat

mykje små ting tek meir plass enn ein stor

Det er ikke noe håp for bildene av rommet i sin helhet. Detaljebildene ble derimot mye bedre. Enjoy! 

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

Her bor jeg nå

Da har jeg endelig fått tatt noen bilder av rommet mitt. Måtte desverre ta bilder med mobilen siden 50mm linsa ikke egner seg for denne typen bilder. Bildene er uskarpe siden mobilkameraet er så dårlig. Jeg kommer til å legge ut litt detaljebilder senere. 

foto - privat | mobilkamera

eg likar ikkje overskriftar

Feiret halloween forrige helg. Denne uken er dedikert til oppgaveskriving.

foto - privat | i bildene: meg og Espen


uten ord1. May på Kristiansand besøk! 2. Hjemme litt. 3. Tåkete kjøretur. 4-8. Studietur til Bergen.

Jeg vil fortelle, men uten ord blir det vanskelig. Jeg prøver å finne ord, men de har gjemt seg så sinnsykt godt. Får bare lete videre.

International Coffee Day

På lørdag var det internasjonal kaffe dag. Selvfølgelig måtte dette feires. Line og jeg dro på Frk. Larsen og slukte i oss hver vår kaffe. Vi pratet frem til jeg skulle møte Tonje, som ble mitt følge til Stand-up. (Jeg vet jeg lover å legge ut bilder. Nå har jeg en del utenom stand-up også. Det kommer til å ta tid, men jeg lover å poste dem.)

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8 

et lite pip

Det er søndag. Solen står høyt på himmelen. Det er ikke for varmt, men heller ikke for kaldt. Jeg har lyst til å ta på meg mitt lengste skjørt, en av mine fineste topper og de høyeste hælene jeg eier og vandre rundt i fine gater fylt av blomster.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

Over til noe annet; Vi har fullført en uke med fadderopplegg og bare en gjenstår. Å være fadder er utrolig gøy, men også veldig slitsomt. Dagene har gått utrolig fort og derfor har jeg hatt lite tid til blogging.

 

Jeg har lite minne igjen på macen, noe som gir problemer for photoshop. Jeg redigerer det macen tåler at jeg redigerer, og resten får egentlig bare vente.

uvant

Det er skikkelig uvanlig å være her igjen. På både godt og vondt. Jeg var ikke helt klar for å retunere til sørlandet, men alikevel må en bare stupe i det. Det er deilig å tenke på at jeg har litt under en uke med sol og varme før skolestart (selv om det er mye som må ordnes i leiligheten). For meg er blir ikke helt sommer uten at jeg kan klage på hvor varmt det er.


foto - privat / Canon 60D 50mm f1.8 /

vips

Vips. Der var jeg tilbake på Sørlandet.


foto - privat

flytta på dej

flytter tilbake til sørlandet i løpet av de neste 24 timene.


foto - privat / Canon 60D 50mm f1.8

redhead

Rødt hår. Uvandt, men fint. Hva synes dere?

som12sv

III

Siste rest av bildene Benedicte og jeg tok. Utrolig kos å se henne igjen. Bra dag.


foto - privat

II

Hjemme hos meg lagde Benedicte og jeg god mat, så på ting på Youtube og tok bilder av hverandre.


foto - privat

 

I

Dagen med Benedicte var utrolig gøy, morsom og koselig. Vi hadde ikke sett hverandre på evigheter og endelig kom vår tid. Det hele begynte med kafé besøk i sentrum hvor vi drakk kakao, delte en sjokolade fondant og oppdaterte hverandre om ting som hadde skjedd i livene våre. Etter dette tok vi turen "hjem" til meg. (bilder kommer i tre innlegg)


foto - privat / nikon D40 18-55mm

 

Smakebit

En liten smakebit fra dagen i går sammen med Benedicte. Vi hadde det utrolig gøy og tok masse bilder. Legger ut flere bilder senere.


foto - privat

tid

Tiden går veldig sakte. Jeg har veldig mye tid som jeg ikke utnytter godt nok. Dagene går i tv-titting og matlaging. I morgen skal jeg være med Benedicte, noe som skal bli utrolig gøy. Jeg har ikke så mye å fortelle og tar ikke bilder av annet enn mat og katten. Poster sikkert noen oppskrifter i løpet av ukene som kommer.


foto - privat / nikon D40 18-55mm

berg-og-dal-bane

Denne dagen har vært en eneste stor berg-og-dal-bane. Både på godt og vondt. Ble utrolig mye plutselig stress, derfor valgte jeg å ta en pause hos min bestemor hvor min tante og et av mine søskenbarn skulle komme på besøk. Utrolig koselig å være der m.t.p. at jeg ser min tante og mine søskenbarn veldig lite. Nå kan det være at den eksterne harddisken min har reist til "et-bedre-sted", håper jeg får reddet alle filene mine før den setter seg på flyet. For tiden passer jeg lillesøster Alicia og pappaen min sin katt. Noe som betyr at jeg bor her hvertfall til 7. August.


foto - privat / nikon D40 18-55mm

nittende juli

Hele dagen har vi tilbrakt i Dyreparken. Vi trosset regnet og håpet på det beste. Regn ble til sol i løpet av dagen og dagen ble finere. Vi var der fra åpningstid til stengetid. Totalt har vi tatt utrolig mange bilder, disse kommer jeg til å poste etter at jeg har redigert dem.


foto - privat / nikon d40 18-55mm / arkivbilder

Plutselig

...var May og jeg i Kristiansand. Vi har fått låne leiligheten til snille Tonje og her skal vi være noen dager.
two days ago

For 2 dager siden hadde bestevenninne May bursdag. 18år har hun blitt og lappen har hun fått. Etter noen kjøreturer hit og dit, litt kakespising og prating dro vi opp til Steinsfjellet for å avslutte bursdagen hennes med grilling og koselige mennesker. 
foto - privat / nikon D40 18-55mm / 
Jeg elsker å kunne bruke speilrefleksen min igjen.

Livet etter Hove

Etter syv dager i telt var det på tide å ta farvel med Hove 2012. Det skiftet fort fra livet i skauen med konserter og mennesker rundt meg hele døgnet til å sitte hjemme med vondt i halsen og tett nese. Hove 2012 var fint.


foto - privat / mobil (legger ut flere Hovebilder når jeg har fremkalt engangskameraet)

1 chill om morgenen. 2 bånd. 3 fant Maria på dagbladet sin stand. 4 The XX konserten. 5 Slummen. 6 Regnet bare bittelitt da. 7 Kent chiller. 8 Telting på et helt nytt nivå.

HOVEFESTIVALEN TO-TUSEN-OG-TOLV!

I morgen reiser jeg til Hovefestivalen. Har en følelse av at det blir utrolig kult i år. Jeg har nesten ikke tenkt over hva jeg skal se/høre. Nedenfor ser dere noen bilder fra Hove 2010 og Hove 2011. Hove er en fin måte å starte sommeren på.


foto - privat /

e n d e l i g

Nå som ny leilighet er i boks kan jeg endelig reise hjem. De siste dagene har jeg ikke gjort annet enn å pakke, nesten alt jeg eier er pakket ned. I morgen går ferden mot vestlandet og tilbake til alle fine.


foto - privat / Nikon D40 55-200mm f4-5.6 /

finito

Jeg skulle egentlig poste et kostholdsinnlegg i dag, men jeg dropper det for å fortelle alle dere om at jeg er ferdig med eksamen! Nå skal jeg nyte ferien. Nedenfor ser dere bilde av hele klassen min. Dere er fantastiske


foto - privat

tidlig en søndagsmorgen

Lite søvn og oppgaveskriving. Prøver å samle motivasjon ved å se serier, spise boller og drikke kaffe. Innlevering i morgen.


foto - privat / nikon D40 18-55mm /

Grilling i skyggen

I går dro Anne, Espen og jeg til Hamresanden for å sitte i skyggen og grille, vasse og se på Odin grave i sanden. Vi plukket bittesmå skjell og så fine maneter som fløt helt nede ved vannkanten. Når en først har maneter på så nært hold kan en jo ikke gjøre annet enn å ta bilder av dem. De bildene jeg har lovet å poste(inkludert manetbildene), legges ut i løpet av de neste ukene. Det er liten sannsynlighet for at kostholds-innlegget for forrige uke postes i det hele tatt. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal skrive det eller hva jeg vil fortelle.


foto - privat / nikon D40 18-55mm /

«Ser du havet vest der ute»


foto - privat /

En av de kosligste 17. Mai feiringene så langt. Den ble feiret i Kristiansand sammen med fine Anne. Vi pratet, spiste sukkerspinn og god mat. I min familie er det tradisjon at min pappa tar med mine søstre og meg ut i Haugesund for å spise soft-is. Selv uten pappa måtte jeg følge den faste tradisjonen vår. Startet dagen med den norske versjonen av denne sangen. Fin dag!

Hurra for Norge!

We don't need a cure

Denne helgen har jeg virkelig tatt det helt med ro. Det er mye som skjer i hverdagen med tanke på eksamen og en må huske å ta seg en pause i ny og ne. Det kan være lurt å finne noe annet å fokusere på når en har fri, for min del blir det (fra og med i morgen) å ordne kostholdet mitt igjen. Ikke mer drittmat i ukedagene og selv om jeg er sliten så skal jeg prøve å lage mat selv. I bunn og grunn sa jeg til meg selv at mat og kosthold ikke skulle postes på bloggen, men det er forskjell på å skrive «i dag spiste jeg mat» og «jeg bør slutte å spise dritt». Dette er min egen måte å fortelle meg selv at noe bør gjøres.


foto - privat 

Jeg har skaffet meg nye solbriller da. De kuleste jeg har kjøpt i år hvertfall. Hvordan takler du eksamensstresset?

Easter

Påsken ble feiret på vestlandet. Sjokkerende nok dro mannen i Mellomland og jeg til Vikedal. Ikke fult så sjokkerende så skiftet været på vestlandet hele påsken. Jeg fikk hilst på to av mine favoritt pelsdotter og noen til. Jeg fikk også overraskende nok to nye følgesvenner; Leif Junior og Jasmin. Et ikke vått Bergen fikk jeg besøkt og som vanlig tok jeg turen innom pappaen min for å smake på en kopp kaffe. Innimellom fikk jeg vært med noen av mine venner. Travel og en helt grei påske.


foto - privat / Pentax K-x 18-55mm /

På tur til Bergen

Helt ubevist tok jeg påskeferie fra bloggen. Etter nesten en hel uke hjemme og en spontantur til Vikedal er jeg nå på vei til Bergen for å besøke søte Maria. Det er omtrent et år siden jeg så Maria sist, og det er ennå lengre enn det siden jeg var i Bergen. 

foto - privat 

29 mars

Uken er snart omme og i dag skal Storyboard/Dreiebok oppgaven vises til resten av klassen. Å ha god tid om morgenen er fantastisk fint. Nå må jeg busse bort til skolen for å gjøre klart siste rest. Ha en fin dag!


foto - privat /

Vaffeldagen

25. mars betydde vaffeldagen. Selv om vaflene for det meste bare ble en klump med vaffel så smakte de fantastisk. På skolen jobber vi nå med storyboard/dreiebok arbeid for å sette oss bedre inn i det. Selv synes jeg det er ganske gøy og jeg gleder meg til å se hvordan de andre gruppene har gjort det. Kristiansand byr for dagen på mye sol og ok temperatur. For en gangs skyld så hater jeg det ikke.

Spiste du vafler på vaffeldagen? Hva synes du om sol og fint vær i Mars måned?


foto - privat / nikon D40 18-55mm

en sirkel rundt en firkant

Hva gjør man en lørdagskveld når man har ingenting å finne på? Man tar sin første gåtur (bare for å gå) rundt i Kristiansand med en is i hånda og musikk på ørene.


foto - privat / mobil

Southampton

Jeg har prøvd og prøvd å skrive noe passende til dette innlegget, men det er ikke så lett fordi turen var så fin og enkel. I vinterferien min besøkte jeg nemlig storesøster Angela i Southampton og kort oppsumert bestod turen av shopping, Starbucks, fotobutikk, koselige dager, fint vær, god mat og mye kaffe.

all foto - privat / nikon D40 18-55mm / 

Borte


foto - privat 

Han er borte, for alltid. Noe mangler, det ble revet bort. Jeg har egentlig ventet på dette øyeblikket i et halvt år, noe som kanskje gjør dette verre enn det er. Han var en del av meg, noe som er vanskelig å forstå.

Oktober 2010 - April 2012

København.3
All foto - privat / Nikon D40 18-55mm / I bildene ser du Espen & meg /

Vi kom nesten for sent til flyet tilbake til Norge. På flyet "sang" vi med en Colaboks som mikrofon, danset til Believe av Cher, tok masse bilder, lekte kameler, hørte på sangen som ble utnevnt som theme song for turen og hadde det generelt sett ganske greit på flyet.

Rosa fiskeøye

All foto - privat 

Når jeg var i Danmark fikk jeg kloa i dette fantastiske analoge fisheye kameraet på Urban Outfitters. Det stod mellom flere av de analoge kameraene de hadde der, men når jeg fikk øye på dette kameraet visste jeg at dette jeg måtte ha. Desverre har jeg ikke fått brukt det ennå, men det skal brukes mye når jeg får mulighet.

Har du noen analoge kameraer? I såfall hvilket og hva synes du om det?

København.2


All foto - privat / Nikon D40 18-55mm / I bildene ser du Epsen, Line og Didrik /

De tre siste dagene av Køben var like bra som de første. Vi dro på enda en forestilling som jeg kanskje forstod mindre enn  20% av. Det ble en liten shoppingtur og før vi viste ordet av det kom dagen når vi skulle reise hjem. Espen var fullt forberedt med rosa koffert og rosa solbriller(som egentlig ikke er hans). Jeg kunne fint vært der noen dager til.

København.1


All foto - privat / Nikon D40 18-55mm / I bildene ser du Vetle, Espen, Didrik, Yasin, Gjermund & Hartvig /

Dette er første del av bildene jeg tok på København turen. Jeg blir helt nødt til å dele det opp i flere deler for at det ikke skal bli alt for mange bilder på en gang. I København satt vi på veggen i gangen på  Schæffergården og var bare kule. Sex & Vold var den første forestillingen som ventet oss, og det er (veldig)mildt sagt noe av det drøyeste jeg har sett. Om man ser bort fra det så var de to første dagene ganske bra.

.Back

Nå er jeg tilbake fra København. Tenkte bare det var greit å ha skrevet svart på hvitt. Lillesøster Alicia kommer på besøk til Kristiansand i morgen og blir her en stund. Sliten.

Pakking

Det værste jeg vet med å reise er og pakke. Jeg pakker alltid for mye crap og ender alltid opp med å kaste ting i kofferten i siste liten. Selv om jeg ser det fins innhold i kofferten føler jeg den er helt tom. Tror for en gangs skyld jeg ikke pakker for mye. København, here I come!


foto - privat /

Details


all foto - privat / nikon D40 18-55mm /

Detaljer fra rommet mitt i bofellesskapet. Det meste på bildene har jeg fått i gave til jul eller bursdag. Bildene kan kjøpes på Søstrene Grene. Den fineste rammen noen sinne fikk jeg av storesøster Angela og krukken med origami stjernene har lillesøster Alicia laget.

I morgen tidlig reiser jeg til København, jeg klarer nesten ikke vente.

The Monkeys Are Coming

1576 ord og mer enn fire sider senere er rapporten levert. Jeg puster lettet ut og klarer bare tenke på det fine de neste ukene vil bringe. København og England. Jeg gleder meg så mye at jeg nesten faller ned på gulvet eller hopper i taket. Glis.


foto - privat / iPhone /

del to


foto - privat / nikon D40 18-55mm / I bildene: Espen, Didrik, Prikken og meg /

Andre del av bildene som ble tatt i Baneheia sammen med Didrik og Espen. Foreløbig er dette de bildene som har blitt redigert, om det kommer en del tre får vi se på.

mandag den sjette


foto - privat / nikon D40 18-55mm /

I Kristiansand har det snødd utrolig mye de siste ukene og snøen ser ikke ut til å gå bort med det første. Det beste med det hele er at jeg enda ikke er lei. Tid & rom prosjektet er ferdig og i går hadde Line og jeg middagsbesøk av Espen og Tonje. Vi prøvde ut falafel, noe som virkelig ikke var feil. Nå venter jeg bare på at København-turen skal begynne. Bare 1 uke igjen. Gleder meg!

del en


foto - privat / nikon D40 18-55mm / I bildene: Espen, Didrik, Prikken og meg /

Første del av bildene jeg tok for noen uker siden da Didrik, Espen, Prikken og jeg tok turen til Baneheia. Det ble utrolig fort mørkt og ISOen ble tvunget høyere og høyere. Andre del postes om en stund.

Hva synes du? 

Tid & rom

Hele uka har vært veldig hektisk. Vi har holdt på med dramaprosjektet «Tid & rom». Dette gikk ut på at vi fikk tildelt et rom, og inne i dette rommet skulle vi skape et skuespill. Vi skulle ta utgangspunkt i rommet. Min gruppe på 6 stk ble plassert i et lager med gamle tv'er, Vinyl- og VHS-avspillere. På 4-5 dager har vi kommet frem til noe som vi skal vise for klassen i morgen. Vil røpe minst mulig; derfor får dere enda et småkleint photo booth bilde.


foto - privat /

life/reality

Ferien er over, første skoledag var null stress og nå er det totusen&tolv. Å være tilbake til livet i sør, i ny leilighet med nye mennesker, kommer til å bli fint.foto - privat /

P o l a r o i d


foto - privat / cam /
Ville bare si at jeg er hjemme, jeg drukner i sjokolade og har fått den kuleste bursdagsgaven i år hos min pappa; nemlig et polaroid-karmera. Måtte teste det ut og første bildet ble av pappaen min.

 

Hva er det du ønsker deg mest til jul?

lonesome travellerfoto - privat / cam /
Jeg har bursdag og jeg reiser hjem. Herlig!

den andre dagenfoto - privat / nikon D40 18-55mm /

Andre desember er over; jeg har fått oppgave for skriftlig eksamen, drukket kaffe, hørt mye radio og skaffet meg Sult av Knut Hamsun i bokformat. I tillegg til eksamensøving har jeg reflektert litt rundt den eventuelle gjenopplivelse av «Et Lite stykke lykke». Mest av alt lurer jeg på om dere er interessert i å lese sånne blogginnlegg igjen.

Hva sier du; Et lite stykke lykke - Ja/nei?

den første dagen


foto - privat / nikon D40 18-55mm /

Vi fikk levert eksamensfilmen vår i går og Anne hadde invitert meg på gjestebud på skolen, noe som var utrolig koselig. I dag går turen til Østsia for å se Dagfinn Lyngbø (og to andre). Jeg gleder meg utrolig mye. Den første dagen i desember skal feires med julebrus.

Bare blåbær

På fredag forrige uke begynte jeg på eksamensprosjektet mitt. Vi er en gruppe på 5 som skal lage en film på 5-7 minutter. Resten av semesteret består bare av eksamen, etter det har jeg fri i rundt en måned. Det blir gøy.foto - privat / nikon d40 18-55mm /
To klisje bilder fra photoshooten med Espen. Spørsmålsruden holder jeg gående til dagen jeg får tid til å svare på alt. Noe som blir så snart som mulig. Så spør til tastaturet ditt blir ødelagt. Du finner innlegget her.

Skisser & skog


foto - privat / cam

Endelig er det på tide med en skikkelig fotoshoot igjen. Siden slutten på media har det meste fotorelatert vært nokså spontant. Står tidlig opp (tidligere enn nødvendig) for å møte Espen utenfor skolen i morgen, på fridagen vår, for så å trakke inn i skogen. Apropo skog: Leif bestemte seg for å pimpe bollen sin.


foto - privat / cam

Husk spørrerunden (:

Hælj

For en herlig helg. Å kjøre bak 5 traktorer, lage brownies og bowle er noe av det helgen har bestått av. Den usle øya ute i det blå er kanskje det stedet jeg liker minst å befinne meg på, men vil man hjem så må noe ofres.


May & Hallvard på bowlingen.


Pappa måtte besøkes.


Browniesbakebuddy Benedicte!


Røren måtte spises.


Benedicte sin katt bare "neeeeeeeeeeei! ikke ta bilde daaaa!"


Oddvar og meg. Kule som alltid.

 

All foto - privat / alle untatt de to nederste er tatt med nikon d40 /

~~~
foto - privat / nikon d40 18-55mm /

Når jeg ikke har annet enn dypfryst brød ender jeg som regel opp med å kjøpe sjokoladeboller. Vanligvis besøker jeg 7-eleven for å utføre dette oppdraget, men ettersom Deli de Luca åpnet forige uke så tenkte jeg de hadde behov for et besøk. Jeg endte opp med 3 sjokoladeboller og 3 makroner. Nå har nokk en blogger fått smakt på de underlige små sakene. De var ikke helt som forventet men smakte godt. Sjokoladebollene til Deli er tusen ganger bedre enn 7-eleven sine.

Random bloggpost om hva jeg har spist i dag. Det neste blir vell å vise hva jeg lager til middag som student og hvordan jeg har kledd meg når jeg lager den.

Parkeringsplassen

Å få i gang bloggprosessen igjen er vanskelig. Livet er ganske enkelt, og jeg prøver å ha det enkelt så lenge som mulig. Det er utrolig hvordan det å begynne kl 9 en dag den ene uka kan bli sett på som vanskelig, hvertfall med tanke på at de tre siste årene har bestått av å være på skolen kvart på 8 hver morgen. Skolen har bestemt seg for å teste ut en ny teknikk, så i morgen tidlig skal ca alle i klassen dra på kino kl 9 for å finne ut om vi våkner fortere av en norsk film enn en forelesning. Etter dette skal jeg se om jeg finner en greie på togstasjonen, greier har en tendens til å dukke opp der.


foto - privat / iphone /

Livet er nesten som en parkeringsplass. Det er som oftest stor plass, med både nye og gamle besøkende. De kommer og går. Fuglene driter litt rundt om kring og folk kaster tyggis på den. Selv om alt dette skjer står parkeringsplassen klar for mer besøk.

#utpåtur


foto - privat / Nikon D40 18-55mm /
Forige torsdag gikk turen til Grimstad Kulturhus for å se Dickie Dick Dickens, dette var utrolig morsomt. Har du muligheten til å se Dickie Dick Dickens noen gang - gjør det. Neste dag gikk reisen i motsatt rettning og jeg satte kursen mot Karmøy for første gang siden jeg flyttet. Helgen har derfor bestått i bowling, vafler, venner og en dritt av en skriveoppgave. Savner å ha noe awesome å blogge om.

What did you do this weekend?

Spis popcorn

Filminnspillingen i går gikk bedre enn forventet. Bildet under er tatt fra filmsettet vårt. Klippingen i dag gikk nesten som på skinner og resultatet ble utrolig kult. Filmen publiseres sikkert en gang i morgen etter klokka 1. Gled dere!

foto - privat / f.v. Line, Jarle & meg. Bak kamera - Øystein / kamera - mobiltelefon /

Her bor jeg


foto - privat / nikon D40 18-55mm /
Sånn ser altså rommet mitt ut. Her skal jeg bo frem til skoleslutt. Det er 12 andre personer i hele bygningen og jeg deler bad med 2 av dem. Jeg har ikke fått det beste førsteinntrykket av bofellesskaps opplevelsen enda, noe som har gått ut over de stakkars følgerene mine på twitter.

(Fornøyd nå Elisabeth?)

Dyreparken.3

Her har dere de siste bildene fra dyreparken. Bildeteksten vil stå under bildet der hvor bildetekst passer inn.


Jarle ville også bli venn med Sigurd.


Men Sigurd likte meg bedre enn Jarle.


Jarle og den ene geita gikk ikke helt overrens med det første.


Men så var det greit etterpå.


Plutselig kom Didrik og Espen.

Image and video hosting by TinyPic
Grien ville leke med Espen, den grisegutten.


Espen ble bare glad siden ingen av de andre grisene ville grise rundt han.

Image and video hosting by TinyPic


(f.v. Jarle, Allan, Didrik & Espen)


(Line & Sunniva)
Tømmerrenna skulle de ta alle sammen. Jeg orket ikke bli "blaut" så jeg holdt meg på bakken.

 

All foto - privat

Dyreparken.2

Enda flere bilder fra dyreparken. Bildeteksten vil stå under bildet der hvor bildetekst passer inn.


Etter å ha ankommet dyreparken gikk vi til Kaptein Sabeltann's verden, hvor det viste seg at alle lå å sov og var derfor helt stengt. Trist.

Etter en stund ankom vi....
Image and video hosting by TinyPic
KARDEMOMME BY! Synd alle som bor i kardemomme by har felles ferie og reiser til syden samtidig.


Jarle måtte ta en trall på pianoet til Tante Sofie.


Denne luringen stod i taket og lurte alle forbipaserende (utenom meg). Tipper den bæsjet på et par studenter for å more seg.


Lemurene bare sov. De som faktisk var litt våkne bare så domt ut i luften og klødde seg på hodet.

 

All foto - privat

Dyreparken


foto - privat / Nikon D40 18-55mm /
I dag var det Dyreparkens dag; noe som betyr gratis inngang for studenter. Vi var ikke fremme i dyreparken før klokka ble rundt 2. Kapteinsabeltann sin verden var stengt og vi så faktisk ikke ekstremt mange dyr. Etter en lang dag med valsing rundt hele parken havnet vi i Barnas Jungel (tror jeg). Her fikk jeg meg en ny gjetekompis; Sigurd. Neste gang skal jeg definitivt gå tidligere på dagen.


legger kanskje ut flere bilder en annen gang.

På taketfoto - privat / Nikon 18-55mm /
Når jeg så ut av vinduet og så at himmelen var rosa endte jeg opp med å endelig bestemme meg for å ta en liten tur opp på takterrasen. So here it is: som en liten trøstepremie over at jeg ikke viser rommet jeg bor i helt enda. Har flere bilder å vise fra "fotosafari på taket". Bare vent og se.

The view from up here

Det er snart 1 uke siden jeg flyttet inn på rommet mitt i bofellesskapet i Kristiansand. Inntrykket jeg har fått av Kristiansand er at det er stort, vanskelig å sykle i og de har utrolig mange Kiwi butikker over alt (merk: de har flere matbutikker enn dette, men kiwi utmerker seg kraftig). Undervisningen begynner i morgen og vi skal starte skoleåret med dramatimer, noe jeg gruer meg til i grunn.

foto - privat / kamera - nikon D40 / linse - 18-55mm /

Julius sin by

Da har jeg endelig fått nett, tenkte bare jeg skulle si at jeg lever og nå bor jeg byen til Julius. Kommer til å være nokså opptatt under fadderukene (2uker?), blogger mer når jeg får redigert bilder og har tid.

foto - privat / kamera - canon 400D / linse - 18-55mm / modell - meg / fotografert av - maria /

flytte pt.3

Over halvparten av mine eiendeler ligger nå trygt plassert i esker klar til å fraktes til sørlandet. Nå sitter jeg igjen med en "faen, jeg flytter" følelse. En følelse blandet av noe trist og noe godt. 

foto - privat / kamera - canon 7D / linse - 28mm f/2.8 / modell - alicia /

Hoveinnlegget

Ettersom det blir smått stress å lage flere innlegg med to bilder fra engangskamera lager jeg først 1 stort Hoveinnlegg (by reqest fra mr. Karlsen) for så å lage et eget innlegg med de andre bildene i. So here it goes:


Etter ca 2 timer med kystbussen hadde "søstrene Bassett & Hippiene fra Haugesund" ankommet Stavanger. Her ble vi sittende i minst 2 timer til for å vente på toget. Etter å ha ankommet Hove, fått satt opp teltet og sovet en natt, satt vi oss alle i teltet vårt og spilte kort imens det pøste ned.


Det gikk noen dager i campen før festivalområdet endelig åpnet. Vi endte opp med å gå på All Time Low, hvor Angela automatisk begynte å synge "I feel like dancin' tonight".


Etter å ha ladet mobiltelefonen under 30 Seconds to Mars konserten dro vi rake vegen til Linkin Park konserten. Noe som var helt sykt å se på.
Robyn etterfulgt av Gold Panda og Philter.

Finværet kom tilbake siste Hovedag, hvor vi tok turen ned til stranda. 


Rett etter stranda stilte vi oss på den tomme flekken rett ved utgangen fra Campen. Vi vant/fikk en Music Angel høyttaler ved å hjelpe med å seriekoble 100 stykker. Utrolig grei deal.


Årets siste Hovekonserter bestod av Kaizers Orchestra og Deadmau5. 


Her var vi alle klar for en togreise hjem. Hvor vi forresten hadde klart å bestille togbilletter til feil dato. Herlighet vi ble stresset, kom oss hvertfall hjem.


På hjemturen fra Stavanger opplevde vi forresten båtception.

Hove i år var fint på flere måter. Et stort minus var det faktum at det regnet hele tiden. Mangel på tett regnjakke og tørre klær ble stort etterhvert, hadde i det minste støvler og tørre sokker.

Engangskamera


Dag 2/3 på Camp Trololol. Plutselig begynte det å regne utrolig mye på Hove. Noen av de beboende på Camp Trololol samlet seg i teltet til vårt for å spille kort.

Siste Hovedag ble det endelig fint vær, og halvparten av oss kastet seg i sjøen.


all foto - privat / engangskamera fra Fujifilm /

flytte pt.2

Det blir tommere og tommere, og ting forsvinner. 3-4 kasser senere føles det som det bare er noe igjen, selv om jeg innerst inne vet at det er et hav av ting som må gjøres og planlegges. Fikk endelig tak i bildene fra Hove i dag, de postes om noen dager. 

foto - privat / Canon 450D 85mm /

flytte pt.1

Hele soveromsgulvet mitt er dekket i rot og ting. Jeg aner ikke hva jeg skal pakke og hva som bør kastes. Har nesten fylt opp den ene esken vi har i hus og jeg har begynt å tømme klesskapet. Får kanskje flere ekser i morgen.

foto - privat /
Forresten: noen som vil jeg skal ha mer tekst enn bare "foto-privat" under bildene mine? Som feks: kommentar til bilde, kamera, modell, sted osv. It's your choice.

Give me your teeth

Etter 1 uke med ferie er det herlig å komme hjem. Kjørte bort til Göteborg, var der en helg, for så å kjøre tilbake. Etter 1 dag i Kristiansand kjente jeg at nå var jeg lei av å sove lite og være på tur. Jeg ville virkelig hjem. Jeg tok i grunn veldig kjedelige bilder hele turen. Prøvde meg også på naturbilder gjennom bilvinduet, stort failforsøk.

foto - privat /
Bostedet mitt i Kristiansand er endelig i boks. En ganske ny hybel midt i sentrum til en grei sum, eneste minuset er at jeg må dele bad og kjøkken med diverse andre. Håper virkelig det er mennesker som rydder etter seg. Endelig kan jeg flytte vekk fra Karmøy.

Ut på tur

Er på tur. Har vært i Sverige en god stund, sitter nå og ser på bosteder i Kristiansand, noe som ser ut til å være veldig vanskelig. Så hvis noen vet om noe ledig/har noe ledig, vennligst ta kontakt i kommentarfeltet eller på privat melding på blogg.no. Dvs: hybel, lelighet eller et fint bofelleskap.

foto - privat /
Blogger mer når jeg kommer meg hjem med fast internett tilkobling.

smilefjes

(: 

en uke senere

Etter en hel uke på Tromøya i Arendal bosatt i et telt på Camp Trololol er jeg hjemme. Solbrent, syk og småsliten. Vi klarte nokk en gang å faile angående togturen, men vi kom oss hvertfall hjem. Selv om vi levde uten cola, vafler og regnet pøste på var Hove ganske så fint. 

foto - privat /

Sekken med skrot

Å pakke har aldri vært helt min sterke side. Først pakker jeg for mye, så pakker jeg for lite og til slutt ender jeg opp med å glemme halvparten av det viktigste. Jeg har enda ikke fylt opp sekken som jeg skal ha med meg på Hove. Ting ligger strødd over alt og noen av de mindre viktige tingene jeg skal dra med meg er ikke å se. Reisen begynner allerede kl 9 i morgen tidlig; småstressa nå sa du? Uansett, blogges om litt over en uke! God Sommer.
foto - privat /

We are the kids from yesterday


foto - privat /
3mkma  - I hele dag har jeg hatt lyst til å skrive noe om dette siste året vi har hatt sammen. Etter mye grubling og reflektering rundt hvilke ord jeg skulle bruke kom jeg frem til at jeg har ikke så mye mer å si enn; klasse 3mkma ved Å.vgs - You rock!

18 06

«Love is the total surrender of your heart to another person
with the security of knowing they will treat it better than you will»


foto - privat /
18.06 - Nå er det et år siden han teite ble min. 

 

0 - 7 - 2 

Festivalfersking

Som mange andre legger jeg ut en festivalguide for festivalferskinger. Ikke at jeg har sånn ekstremt med peiling med tanke på at jeg var festivalfersking på Hovefestivalen i fjor sommer.

Først av alt - Pass på at du setter deg på rett tog. Les hvor du skal bytte tog minst 70 ganger før togreisen starter. (Les: Angela og jeg klarte nemlig å sette oss på feil tog, fikk heldigvis bytte tog i Sandnes)


Vil du ha en god plass til å sette teltet ditt, reis tidlig. Vær på campen dagen de åpner den, med mindre du vil ta en god gammeldags grøftecamp, alltid koselig. Lurt å ha et telt som det er plass til mer enn 2 personer i (merk: vi hadde tomanns telt og det var i grunn bare plass til en av oss når bagasjen lå i teltet).


Vask, dusj, gå på do en siste gang før du reiser. Skikkelig do er det som regel lite av, fellesdusjer er ikke alltid like koselige for alle. Ta med masse dopapir, antibac og våtservietter. Du vil bli skitten. Må du vaske håret kan tørrshampoo være et alternativ. På Hove finnes det en strand et lite stykke fra festivalområdet, det går fint an å vaske seg her.


Ting du trenger
- Lommelykt
- Dopapir
- Antibac
- Våtservietter
- Ekstra teltplugger
- Reisemat
- Telt, sovepose, liggeunderlag osv
- Solkrem
- Negleklipper. Klipp neglene før du reiser, lange negler er noe du ikke vil ha på festival. Enten så knekker de eller så samler det seg bare en hau med dritt under dem. Ekkelt.
- Ekstra sko
- En tykk genser, det kan bli kaldt om kveldene
- Ekstra sokker (anbefaler å bruke sokker med mindre du liker å være ekstremt skitten på beina)
- Småpenger til å betale bussen fra/til toget, om du tar tog.
- Vannflaske
- Støvler, regnjakke i tilfelle det begynner å regne (Anbefaler å legge klær oppi en plastpose i baggen sånn at det slipper å bli vått)
- Sekk/bagg. Koffert er ikke praktisk.
- Engangskamera
- Solbriller
- Ingenting du er redd for at skal bli ødelagt eller stjålet.
- En lapp med viktige telefon nummer. Skriv ned nummeret til de du reiser med, fåresatte og andre som kan være på festivalen eller som kan være enkle å kontakte om det skjer noe. 
- Husk legitimasjon, billetten, penger osv. 
- Mobillader. På Hove kan du lade mobilen på toalettene (som har åpent noen timer om dagen) eller du kan lade telefonen din på ladestasjoner som har blitt satt opp. I fjor hadde Sony Ericsson egen stand hvor du fikk levere inn telefonen din, la den ligge trygt. For så å hente den en stund etterpå. Veldig praktisk løsning.
- Har du piercing eller lignende anbefaler jeg deg å ta med en form for rensemiddel for å holde det fuktig. Min piercing ble tørr og ekkel, det er ganske skittent og faren for betennelse er større enn vanlig.


all foto - privat /
Hove var fantastisk i fjor. Anbefaler alle mennesker der ute å reise på festival! Forresten: ikke bry deg med å ta med deg rettetang/krølltang osv. Alle ser helt fæle ut uansett og å finne strøm kan være vanskelig til tider.

Show me the castle


foto - privat / printscreen /
Nå på slutten av året blir det gass i bunn og forhåpentligvis kjører en ikke rett i bøtta. Eksamen nemlig. Har vaset meg gjennom deg, kanskje for siste gang. En ferdig film, 23 powerpoint slider, et fullstappet notatark og en love brus senere sitter jeg her og er nokså fornøyd. Filmen legges kanskje ut på bloggen i morgen kveld.

Nå gjelder det bare om å få litt søvn før alle tusser og troll kommer ut fra grottene sine. 

Ferieslutt

foto - privat /
Siste dag av ferien ble brukt til å lete etter søte skatter, uten å virkelig se etter noe spesiellt. Fant en liten boks til å ha diverse piercinger og eventuelle øredobber i. To fantastisk fine vesker som det var umulig å velge mellom. Kveldsmaten består av nachos-chips og rømme. Skole i morgen, skal prøve å ikke hoppe i så mange busker.

Skal prøve å begynne med "Et lite stykke lykke " innleggene igjen snart, noen som er positive til det?

Min påske

Min påske har bestått av utrolig lite. Jeg har vært andre steder enn hjemme og hos mannen i mellomland to/tre ganger i løpet av hele påsken. Påskeeggsnopet ble aldri lakt i ett egg og minimalt av det har blitt spist. Jeg har bare vært sliten og trøtt, uten noen som helst grunn for å være det. Har sett mange filmer og serier. Skolen begynner heldigvis ikke før på Onsdag. Hvordan var din påske?


foto - privat /

Studier

Noe som skremmer meg her i verden er å tenke "hva skjer om...?" Jeg har nemlig søkt på 6 forskjellige studium, 4 forskjellige steder i landet nå. Om jeg studerer etter sommeren, eller tar friår er ennå ganske ukjent.

Ville egentlig søke halvårsstudium på noen av fagene, men det var desverre ikke mulig. Med hatten på snei tar jeg påskeferie.

En kveld å huske?

Dagen begynte med en kjøretur til Haugesund hvor Kreativ Festivalen stod for tur. I år større enn før. Vi var nå tre skoler; Vardafjell Vgs, Stord Vgs og Åkrehamn Vgs. Mange flinke, flere mindre flinke. Kritikker som jeg er, finnes det alltid noe som kan bli bedre. 

foto - pivat / det siste bildet jeg har redigert fra photoshooten med Elisabeth

Selv om det er mangel på energi og humøret er litt groggy, så skal jeg snart dra rumpa mi ut for å henge med resten av russen på skolen. Klarer Elisabeth å være med som er syk, skal ikke jeg la energi og humør ødelegge kvelden. Da var tiden inne for å pakke og besøke do en siste gang før jeg løper ut av dørene for å jakte på en eller annen form for mat, før jeg ender opp sammen med nesten 34 andre russ.

Mellom bakkar og berg?

I dag gikk skoledagen til det som de på fint språk liker å kalle «Vinteraktivitetsdag». Valgene stod mellom å dra en tur til Sauda; så på ski eller bare sitte å chille. Eller så kunne en ta en tur til det som kalles Sålefjell. Utrolig nokk endte valget på å gå en tur i skog og mark. Noe som i bunn og grunn ikke var det aller klokeste valget.

Ikke så alt for sjokkerende endte jeg opp med å gå bakerst, sammen med en lærer. Ridola klarte å svike meg, den pysa *tristfjes* . Uansett. Skoene mine satt seg fast i ny og ne og jeg endte opp med å ha den der evighetsfølelsen. En går og går men kommer ingen vei. Alt en så var skog og mark. Vi fant nesten ikke stien noen steder og folk var ikke til å se. Når vi endelig kom fram til roten av fjellet dro over halvparten av elevene ned igjen.

Jeg bestemte meg i det hele tatt for å klatre opp til toppen når jeg først var kommet så langt. Utsikten fra toppen var ganske så fin. Jeg nøt øyeblikket, jeg vet at jeg aldri kommer til å få se det live igjen.

Jeg hadde allerede bestemt meg halvveis for å ta en annen vei tilbake. Mine følgesvenner på tilbakeveien var to eldre lærere hele turen. Vi endte opp et småkoselig sted 6km utenfor sentrum av Kopervik. Jeg hadde faktisk tatt den veien alene om jeg måtte. 

Jeg har bare bilder av natur. Eneste som var kjipt var at innstillingene på digitalkameraet var helt feil og bildene er så crappy kvaitet at jeg holder på å spy. Dette innlegget ble langt og sikkert lite underholdende. Dagen gikk enkelt å greit til å vandre gjennom myr og mark, daler og berg; for å oppleve synet av Karmøy fra Sålefjellet. Aldri mer, aldri mer.

 

All foto - privat


Combination


For første gang på lenge kan jeg helt ærlig si at håret mitt er merkelig. Veldig merkelig. Å venne meg til håret mitt har egentlig aldri vært noe problem, men denne gangen. Potettre altså! Jeg fikk hvertfall hilst på frisøren. Nesten helt naturlig hårfarge, noe den hvertfall kommer til å bli in the end. Kårereir frisyren er noe en på en måte bilr ganske lei av i lengden. 

Fikk endelig russeklærne mine i går. Ovenfor ser dere en liten brøkdel av russebuksen min. Jeg har løpt til kapittel tre av Jarle Klepp sitt liv, noe som viser seg å gå rett i dass, på lik linje med historieprøven som egentlig burde blitt kastet i søpla før jeg i det hele tatt fikk den forran trynet.

Et litt lengre innlegg, igjen. Jeg får begynne å spise spinat før de blir for lange.

 

All foto privat / cam

Tjohei


[foto - privat / cam] Jeg innså nå hvor merkelig jeg egentlig ser ut her. Men what the heck. Jeg har fått helt sansen for FantaLemon og fått en nødvendighet for Iskaffe om morgenen. Biffy Clyro suser gjennom hodet mitt. Aktivitetsdagen ble avlyst og jeg fikk ikke kjøpt meg pastasalat. Ble litt småtrist av det, trøster meg med morsomme ting på nettet som en ikke kan gjøre annet enn å le av. Jeg snakker gråtelatter på høyde med prekestolen. 

Smile, le, kaffee.
(Dette ble vell litt random i grunn)PS: Renate - I miss you!

Out in the corn fields


Helga gikk til å løse dette problemet som all of the sudden dukket opp på skjermen til May. Oppned-speilvendt dataskjerm, det er kult.

Hun lagde herlig hjemmelaget Kaffe Mocca til meg. (Det kommer en "123 kaffe" om en stund)

Så tok jeg blide av den herlige skjønnheten i mørket. Mørke bilder og merkelig redigering resulterer ganske ofte i masse koselige pixler. En dag skal jeg gifte meg med en pixel.

Den søte skapningen fikk også knipset et par av meg. Som vanlig klarer jeg ikke å legge ut et bilde av meg selv hvor jeg faktisk smiler; med tennene.

Selv om sistevinterferiedag var en sur, gretten og grinete dag klarte jeg å overleve den fint. Med litt hjelp av en smule kjærleik.

Over til den andre siden av elva.
Tidligere i dag duret det to hyggelige beskjeder på mobiltelefonen jeg er så inderlig avhengig av. De som følger meg på twitter vet at jeg i flere uker nå har ventet på skikkelig kundeservice fra en viss butikk i området. Nå får jeg endelig pengene mine tilbake, noe som resulterte i at jeg investerte i et nytt headsett. Nedgradering; ja. Er det vært det; ganske trolig.

Den andre beskjeden vil jeg ikke si noe om ennå. Når eller om dere får vite noe er ennå usikkert.

Hair Talk


[foto - privat]

Ovenfor har dere litt av det håret mitt har gått gjennom siden ca år 2007. I bunn og grunn fikk dette bildet meg til å lure enda mer på hvordan jeg vil ha håret mitt. Jeg føler liksom jeg har gjort alt. Tørsten etter noe nytt er stor, så alt for stor. Om noen bare kunne gidd meg svar på dette: hvordan skal jeg klippe og farge håret?

Countdown

dag en - filming, varmt vær, et bittelite anfall (utrolig ekkelt) og teorilesing.

 

Gi meg vinterferie.


[foto - privat // printscreen]

«I dag kan du sitte på rumpa»

Russekroen i går var fantastisk. Først havnet jeg på pølsefest, noe som etterhvert endte opp der hvor russekroen skulle være. Kent Ove fikk en herlig bursdagssang og en liten danse-mengde rundt seg. Kvelden endte med at Elisabeth skaffet bil hjem. Noe som var veldig praktisk med tanke på at bussen ikke gikk før kvart over to. Fin kveld.


[foto - privat] Skoledagen (og russetiden) hadde vært støvete uten dere. Gratulerer med dagen Kent, igjen. (Bildet er til dere begge, siden dere er så tufsete)

Litt sånn travel

Bilteori, Skole, Glattkjøring, Rissikoteori, Bilteori, Skole,
Sove, Bilteori, Sliten, Skole, Filming, Skriving, Bilteori, Kjøretime.

Og sånn fortsetter historien. "Et lite stykke lykke" blir postet neste tirsdag eller en gang i løpet av neste uke. Får se når jeg får tid rett og slett.

I morgen står årets første russekro for tur. Egentlig så blir det vell den første russekroen noengang. Det skal bli sjow det. Ellers kan jeg også herved bekrefte at min pappa er den kuleste pappaen som fins!

For de som vil dykke enda dypere ned i min verden så kan dere jo ta å følge megtwitter. Der jeg skriver småting når jeg ikke får til eller tid til å blogge. Du finner min twitter ved å trykke på denne settningen

Teiteboka


[foto - privat // cam] Etter en fin kveld i går har jeg trykket nesen ned i denne boka. Den er så underholdene at jeg holder på å sovne bare ved å se på den. Drittbok.

Så, hva skjeeeraaa?

Heldiggrisen!

Forje onsdag: Kent kastet en volleyball i hodet mitt, traff feil noe som resulterte i vondt i nesen og litt svimmelhet.
Denne onsdagen: Både jeg og ei i klassen skulle skyte volleyballen over til det andre laget, vips der fikk jeg volleyballen smelt i høyre øye. Noe som resulterte i veldig vondt i nesen, svimmelhet og klum på nesen. 
Bonus: Vell hjemme etter skoledagen, vips der klarer jeg å smelle teite lillefingeren rett i døra. 
(Merk: jeg bruker briller i gymmen for å kunne se noe som helst, brillene lever enda heldigvis)

Alle gode ting er tre? eller?

[foto - privat // cam] Bare for å illustrere litt. Noen andre enn meg som faktisk ser forskjellen? Ikke? neivell *tristfjes*

Bare sekunder etter at nettopp dette skjedde. Jeg satt der i garderoben og prøvde å få tårekanalen til å ikke løpe løpsk (nei det var ikke så vondt, men briller igjen. De treffer nokså sikkert de rette stedene om du får en ball i trynet) tenkte jeg "nå er det nokk".

Det endte med at jeg endelig bestilte meg det jeg liker å kalle for "øvelinser". Når jeg har trent opp mine linseskilz, skaffer jeg meg skikkelige linser med styrke. Briller er fint det, men tider som gym, sommer og solbrillesesongen er tider der du helst vil slippe å ha vanlige briller på nesen.

Langt og litt uinteresant innlegg egentlig. Preikast.

drittdag.net

Skolematen kunne ikke spises. Alt internett har gått tregt. InDesign er teit. Photoshop er litt teit. Har en oppgave igjen som jeg egentlig ikke får jort. Youtube laster sent. SeByen er enda værre. Jeg er trøtt, teit og har vondt i ryggen. Drittdag.

Drukket mye kakao da og spist et eple.[foto - privat / cam] Ignorer utrykket.

Kråkereir

Prøver å skrive noe, men jeg kommer liksom ikke så langt. Begynner med ukm, går over til dritt og ender i utkast. Ukm var fint. Sier ikke mer enn det, fåreløbig.

Jeg så på et bilde av meg selv, så på håret mitt og tenkte "wtf, hvordan i huleste hule skjedde det?!" Dette er ikke direkte en positiv reaksjon. Sakte men sikkert har håret på hodet mitt bare sett værre og værre ut. Ekkelt rett og slett. Eneste problemet jeg sitter igjen med nå er faktumet at jeg aner ikke hva jeg skal eller vil gjøre. Det er så mye jeg har lyst til, men alikevell så mye jeg vil styre bort fra, mens andre ting har jeg allerede prøvd ut før.

Kom med eksempler/forslag på hvordan frisyren min kan se ut. Jeg er litt sånn blank.
http://img546.imageshack.us/img546/8695/dsc0087re.png[foto - privat]

Dear people, education is everything, sincerely, Liar

Skoledagen gikk til en veldig lærerik utdanningsmesse. Jeg fikk hvertfall noe ut av den. Jeg er nå et steg nærmere å faktisk bestemme meg. Valget ble ikke vanskeligere, jeg fikk oppklart en hel del. Jeg kunne fint fått med meg mer, men det hadde vært unødvendig fakta.


[foto - privat / cam] Sånn som dette burde jeg egentlig sett ut nå ettersom jeg ikke har sovet skikkelig på 3 døgn.

Nå skal jeg snart løpe ut for å hente bildene mine til UKM. Håper inderlig de er ferdige.
Bare for å ha spurt: finnes det noen kule mennesker i Kristiansand?

 

Skole ved solnedgang

Kveldskole. Det er dagens første stikkord. Vi begynte skoledagen kvart på tre i dag. Den varte helt frem til 8. Positivt ved dette var at jeg fikk overnatte hos mannen i Mellomland. Det negative var enkelt og greit at basiller har klart å inntrede kroppen min og gjøre kroppen ubalansert og teit (merk: å gå uten stilongs i to dager - ikke lurt!). Noe som betyr at skoledagen ble minst tre ganger så mye hardere enn det normalt hadde vært.

..ikke noe bilde å finne akkurat i dag..

Sov godt, godt folk!

Ein Overskrift

Haugalandsmesterskapet var slitsomt, gøy, varmt og illeluktende. Grei musikk og noen bedre enn andre. Konfetti over alt og frukspising hele kvelden. Har meldt to innslag på UKM og sitter å vurderer om jeg skal melde på et bilde eller to i tillegg, men jeg aner ikke hvilke.

Setter stor pris på om noen hadde orket å komme med forslag. Bildene ligger rundt på bloggen.


[scan - privat]

I've been keeping my eye on the movement

Jeg trenger virkelig å få gjort noe kreativt snart. Det lengste jeg kommer kreativitet må være det jeg drømmer om når jeg sover. Dette er ting som Hove og at strømmen gikk. Jeg vil til Hove med en gang.[foto - privat] To av 116 bilder. Alt for lite. Nå blir det skriving på historieoppgava som skal være ferdig snart. Har 160 av ca 500 ord. I det minste har jeg begynt.

No sjem snø'n

Det å ikke skrive noe teit nå er vanskelig. Lille julaften er over. Tiden har gått alt for fort og det en sitter igjen med akkurat nå er en halvspist sjokoladekalender. Forhåpentligvis får jeg knipset en haug med bilder i morgen, jeg trenger virkelig å ta bilder. Har jo bildene fra i fjor, hjemme, på en eller annen ekstern harddisk. Så ingen jule-/vinterbilder på dere enda.

[foto - privat/cam] Stjal(låner) lua til venninna mi. Slenger ut en julehilsen fra stua til pappa - GOD JUL!

 

TRYKK

Inspirasjonsmangel

Det er snø ute, noe som burde gi meg masse inspirasjon. Akk nei. Ingenting. Jeg har tatt 1 bilde som jeg bittelitt fornøyd med. 1 bilde. Det er litt for lite det. Eneste jeg gidder å gjøre for tiden er å sitte å se på serier, klage over å ikke kunne spille diverse ting og hoste alt for mye.

[foto - privat]

Ellers, var utenfor døra og lenger enn mellomland i dag for å møte May. Vi hang på Oasen og møtte på en litt irriterende nisse. Heii Elisabeth.

Erh - inspirasjonsmangel.

Boller


[foto - privat] boller boller boller. I to dager var det bare boller som stod på hjernen min. Jeg hadde så utrolig lyst på hjemmelagde boller. Plutselig stod jeg hos Hein med en pakke med "Boller på 1-2-3!".

På slutten her slenger vi et gif bilde av Oddvar hvor han tryller på bursdagen min:


[animasjon - privat]

falling snow

Selv om det er iskaldt til tider, vind og fælt å få slengt en snøsky i trynet når man går ut av døra, er snø noe av det fineste jeg vet om. Jeg har alltid likt snø, en god del mer enn andre. Jeg har desverre ikke fått tid til å løpe rundt i den ennå, noe som er litt trist. Med en 18års dag kommende (I MORGEN O_O!) har jeg egentlig stort annet å tenke på. Blandt annet å rydde hos Hein.

[foto - privat] På mandag satt jeg i nesten tre timer og snakket om alt og ingenting med en koselig skapning på MSN. Hadde det ikke vært for at jeg måtte sove, hadde vi sikkert pratet et par timer til. Jeg har veldig lyst til å løpe ut i snøen å ta masse masse bilder, men hver gang det snør nokk til at jeg kan bruke all min inspirasjon har jeg ikke annet kamera enn mobilen.

Jeg trenger nytt design.

This is my week


Dette, pluss en hel mennesker som har bursdag. På fredag blir jeg gammel å grå, og jeg ruler tegning med touchpad i photoshop.

Sjokolade i kjeften

Ville bare oppdatere litt for å si "Heii (:". Jeg har et tonn med lekser, eller ikke direkte et tonn men om du går på media hvor du såvidt har hatt lekser på 2,5 år. Da blir det et tonn. Har og fått ut ganske mye av blåfargen i dag. Sorry guys, it's gone.


foto - privat     Teit ansiktsutrykk og sjokolade i kjeften er det nye store.

Det er alt for kaldt ute, jeg har ekstremt lite å blogge om. Skoleprosjektet skal begynne i morgen, og jeg har INGENTING jeg vil jobbe med. Give me ideas, seriøst. Ellers så drakk jeg julebrus i dag. Skikkelig julebrus, for første gang i år. Nå får jeg nesten prøve å gjøre noen lekser.

Storby same i bygda

På mandags morgen stod det en klar beskjed på facebook.

Senere samme dag kom det en ny beskjed opp

Og vips der fikk vi besøk av vår dypt savnede Maria. Først hadde hun møtt på skolen der jeg fikk bevitne et blodig og søtt øyeblikk, senere fikk jeg høre historier om hvordan forskjellige folk hadde reagert ved synet av vår kjære Maria. Maria og jeg endte opp på SamSon i byn, hvor vi senere fikk besøk av Shirley. Det var utrolig koselig.


[all foto - privat]

If you break open a turtle, there's treasure inside


[foto - privat // cam] På lørdag fikk jeg et utrolig fint smykke hos min lillesøster. Jeg ble kjempeglad, hvertfall med tanke på at jeg har ønsket meg et sånt ganske lenge nå. Kjøpte også noen armbånd selv som jeg har ønsket meg en stund. Herlig å kunne kjøpe noe en faktisk har lyst på.

 

18 days

Harry James Potter

Pappa, Alicia og jeg bestemte oss for å ta turen innom Edda kino for å se den nyeste Harry Potter filmen. I frykt for tekniske problemer (noe som skjedde under premieren på Edda i natt), men det gikk fint for seg og nå er vi vell hjemme. Med tanke på at jeg misslikte den forige filmen sterkt hadde jeg ikke svært store forventninger til denne, bare et håp om at den skulle være bedre. Noe den var.


[foto - privat]

Gettin ready

I skrivende stund sitter jeg å nyter en kopp te (som egentlig ikke nytes) og tenker tilbake på denne dagen for et år siden. Så utrolig gøy det var. Herlige tider. Nå står Karmøymesterskapet i pop & rock 2010 for tur og jeg er like klar som i fjor. Kamera ligger klart til bruk med rett objektiv og det hele.


[foto - privat // cam] Canon 7D kombinert med 16-35mm linse med blenderåpning 2.8 og en 28mm linse med samme blenderåpning.


[foto - Shirley // KM 2009 - Lånt fra Facebook] Et bilde tatt av bandet Thyron under KM i fjor. Nå må jeg finne noe å gjøre frem til jeg skal dra.

 

22 days

4 months 29 days

Bare fordi jeg er travelt opptatt skriver jeg dette her og nå, klisje som jeg tydligvis har blitt - æsj..
I morgen kl 23.21 har det gått hele 5 måneder siden Hein og jeg ble oss. Det er litt sykt å tenke på; jeg ble kjendt med den ekle tufsen i slutten av april og litt over en måned senere bestemte jeg meg for at han skulle få den lille viljen sin. Noe han egentlig alltid gjør.


[foto - May // privat] Før jeg skriver videre vil jeg bare si at bildet over egentlig ikke er særlig fint lengre. I morgen står Karmøymesterskapet i Pop & Rock for tur. Atter en gang blir det filming, så lenge jeg gidder. Trøtt, syk, hodepine. Fin kveld.

 

23 days

nå er du atten.

Bare for å oppdatere litt. I dag blir kjære Shirley 18. Tiden går fort. Gratulerer frøken! Spør mye på innlegget under. Nå!


[foto - privat // cam] Nå må jeg nesten løpe å finne noe å kaste på meg. Imens kan du SPØRRE MEG! (A) beklager, jeg er teit.

Emu-Leif
[foto - privat ©] Her har dere min nye kjære. Forholdet vårt har gått fort frem og han flyttet inn allerede på lørdag. Han er så utrolig søt og eier verdens mest bædæss navn: Emu-Leif! Foreldrene hans sier han er en slørhale, men i mine øyne er han gull.

Dead Twinz
[foto - privat] Ignorer crappy redigering og crappy bilder. Her har dere Dead Twinz. Vi gikk slik på mix, pizzabakeren og stoppet midt i overgansfeltet (der hvor en har lov å stå). Etter en real vask med papir og vann så jeg noe sånn ut

[foto - privat // cam] Vell - det var værre og jeg er ENDA oransj i håret. Dusj ved daggry jatakk! God Natt og Happy Halloween.

TingTangFiskestang

Prøven i dag gikk så som så. Jeg svarte hvertfall så mye jeg kunne på oppgaven. Ellers så skjedde dette meg i dag

Det var nede i 11 minutter. 11 MINUTTER! Fikk nesten anfall av et eller annet slag. Lite avhengig. Jeg voknet og opp forran en sånn her i dag

Det var fint og gjorde morgenen min sånn 3274590122 ganger bedre. Selv om jeg snakker høyt, virker sur og gretten om morgenen var det fint. På mandag som var hadde vi vært oss i 4 måneder - ca 121 dager. Han er så teit, dom, søt og ekkel. På en måte som en bare må være glad i.

I morgen, neste uke og uka etter det blir travel. Det blir photoshoot på photoshoot og jeg klarer såvidt å vente. Nå blir det for mye tusling her, kryper i dusjen før jeg løper ut for å lete etter maling.

Antikk humør

Info: Tidligere publiserte jeg et innlegg, sletta det like etterpå fordi jeg trodde det fucka designet på bloggen min. Jeg blåser i å publisere det på ny, kan heller skrive noe enklere og bedre.

Akuratt nå føler jeg meg litt sånn her:
Men jeg har mest av alt lyst til å føle meg litt sånn:

[foto - privat] Joda jeg er flink til å forklare ting å vise med bilder. Jeg fikk 4 og EN HALV runde på coopertesten i dag, noe jeg er stolt over. Jeg får kanskje ikke den beste karakteren men det er en halv runde mer enn mitt gjennomsnittlige blanke resultat. Skriver plutselig masse skriveleif for tiden, sykt irriterende og jeg aner ikke hvorfor.

Nei nå får jeg ta til fornuften å se til å skaffe meg litt sjokolade, noe å drikke før jeg fortsetter med øving på Antikken. (Kanskje jeg skriver et innlegg om det for å lere det bedre, hmm.. Lurer på om noen hadde lest det i det hele tatt.)

Blueberry

Først sitter man på gulvet med aluminumsfoliejødehatt.

Plutselig dusjer man i blått vann, mens jødehatten faller av.

Oida. Lekte med maling igjen.

[foto - privat // May] Dette er alt jeg har tid til å vise nå. I dag har vært kos, mye gøy å ta seg til og jeg er sykt trøtt. Legger ut flere bilder i morgen (når jeg har redigert dem) når jeg er hjemme fra stavanger.

Cotton Candy Returns

I skrivende øyeblikk ligger det en trøtt kjæreste ved siden av meg som snorker søtt. Skulle egentlig bare stikke innom for å fortelle at jeg har fikset bittelitt på hårsveisen.


[foto - privat/cam] For en gangs skyld klarte jeg å la vær å gjøre supermye med håret. Jeg pleier alltid ende opp med noe nesten helt nytt. Utveksten er borte, panneluggen er back og en del små justeringer ble gjort. Jeg er fornøyd.

Tirsdag i bilder

På tirsdag vimset jeg rundt over alt i Haugesund by. Først en kjøretime, etterfulgt av cafe og innkjøp av nødvendige ting sammen med Alicia og mannen i Mellomland.


Alicia drakk kjempegod iskaffe mocca.

Mens flinke lille meg kjøpte ekte varm og god mocca.

Først skulle Alicia spise. Toppen var for hard for henne til å tygge.

Tallerkenen endte opp sånn, bordet så værre ut.

Shaky hand bilde, uansett; Alicia.

[foto - privat] Vi skulle ha dobbel pære shake på McDonnalds. Den var like grønn som på bildet altså. *take the ironi peps*

Pizza no1

For rundt en uke siden nevnte jeg at jeg skulle på pizzadate med to av mine nære venninner. Jeg fikk streng beskjed om å ikke legge ut bildene før onsdag forje uke. Lat og opptatt som jeg har vært så har jeg ikke redigert mange av dem enda. Siden jeg har vært blogg-inaktiv deler jeg første del av bildene nå.


[foto - privat] Siste bildet er et sånn "åhh, eg e så domme" bilde. Med dialekt og hele pakka. Det kommer flere bilder når jeg har redigert ferdig. Stay tuned.

feel the pressure

Skoleblogg - Når trodde en at en skulle få høre det, aldri. Men der tok de aller fleste feil. Hele 3 klasse på media fikk i dag beskjed om å opprette en blogg, som skal brukes i skolesammenheng. Sånn som jeg forstod det så var det en del negative tanker bak dette. Selv har ikkje bestemt meg ennå. Uansett så er designet mitt koslig der.
[foto - prints/privat] Her har dere 3 bilder fra filmen jeg ikke tør publisere skikkelig enda. Sålangt kan jeg si: media første klasse på Åkra  - dere får æren av å se den uansett. Ellers vet jeg ikke om jeg kommer til å vise den lengre enn det.

Bursdagsbilder

Forhåpentlivis virker bildeopplastingen igjen
Forje uke var jeg i bursdagsselskap hos søte Benedicte. Der ble det tatt en del bilder, kameraet mitt ble kapret av diverse folk og det ble trykket i vei. Marthe og jeg lekte superfotografer å stod som gale for å ta bilder av muffinsene, som så supergode ut.


[foto - privat] Selskapet gikk i latter, god mat og folk. Benedicte fikk tatt en tur under kremboksen, senere satt noen på chatroulette mens vi andre pratet og lo.

Redigering Eksportering

Nå er jeg glad glad glad. Redigeringen av filmen er ferdig. Jeg mener helt ferdig. Alt som venter er en fin eksportering og da kan jeg endelig slappe av. Det er ikke stort sjokk at jeg har vært sliten og teit i det siste, men nå er jeg bare så glad for å få fullført noe. Det blir flaut når folk først ser den om jeg er til stede, men alikevell. Nå skal jeg se om jeg får dratt rompa ut av huset en tur, føler merkelig nokk for å sykle.


[foto - cam/privat]

Min morgen 09-09-2010

Begynn nederst og les deg oppover. Les teksten under bildet etterpå.

Jeg fikk også nettopp kjeft hos Kent Ove fordi jeg klarer å bruke for mye diskplass og han ble sjokket over hvor liten kapasitet mac-harddisken har. Jeg må si det var herlig å sove to timer ekstra i dag. Herlig å faktisk kunne planlegge (og huske det man planla) til filmen inni hodet sitt. 

Nå skal jeg slutte å mase å løpe ut for å jakte etter noe spiselig.

Rain

Værgudene har bestemt at siden sommerferien er over kunne de likegreit bare la høsten starte tidlig. Det faller bøtter med vann ned utenfor klasseromsvinduet. Nå har jeg endelig fått CS5 pakken. Det skal bli deilig. Noen få bilder fra mandagen:


[foto - Elisabeth Ridola // http://elisabethridola.blogg.no] 

my last year
[foto - privat] Da var sommerferien over og jeg begynner mitt siste år som videregående elev i morgen. 3 året mitt på samme skole. Tredje kommer til å bli krevende men forhåpentligvis gøy og lærerikt.

Bildene over er fra en liten photoshoot Alicia og jeg hadde i dag. Fortell meg hva du synes.

FFS !

I miss you.
Even though we are totaly different now. I have no clue how to fix things without making things worse or awkward. Don't know how to explain it, cus it´s complicated. Still; I MISS YOU!


[foto - privat]

Damn!

Oisann.

Da har man ikke blogget på lenge lenge. Jeg har hatt mye å gjøre og har bare ikke orket å sette meg ned å skrive ned random ting. Uansett. Jeg har ikke gjort stort annet enn å vært en snart tur hos pappaen min, så "bodde" jeg på Torvestad noen dager frem til verdens søteste bestemte seg for at hun var lei av bussturer og dermed kastet meg ut. Etterfulgt av dette ble jeg og mannen i Mellomland ferdige med å se Skins.

RANDOM BILDER!

[foto - privat] Jeg satte faktisk føttene mine i en stall samme tiden jeg "bodde" på Torvestad. Littt kos, litt stress, litt uvant og endel minner.

Hove 2000 + 10 [Bilder]

Jeg gidder virkelig ikke ta meg til til å skrive dag for dag innlegg om hovefestivalen. Så her har dere første bildebunke. Kommer kansje enda en bildebunke etterhvert.

[foto - privat] Hele opplevelsen var utrolig. Det å våkne opp i et knøttlite telt og hive etter pusten samtidig som du prøver å la vær å le av søstera di som ligger halveis utenfor teltet. Det å være skitten konstant. Det å klage etter skikkelig Cola hver dag. Å måtte spare på strømmen på mobiltelefonen, når jeg ladet den hos SonyEricsson sin stand kunne jeg bare si at det var mobilen med teip på så fant de den. Det å spise noe nytt hver dag. Det å se band live. Det å kjenne personen vedsiden av deg på Florence + The Machine svette. Det å skrike av full stemme på samme konserten. Drikke kaffe hver dag og slappe av med å lese Hoveposten. Å gå i over en time for å finne stranden. Vaske seg i iskaldt saltvann. Å bli lettet over ordentlig do og ekte Cola på nabo campingsplassen. Det å ta av uten å tenke på annet enn å bare nyte natten. Det å gå med dopapir og antibac i veska til en hver tid. Det å stå med Solbriller på under Lars Vaular konserten. Det å le av diverse forfattere ved litteratur scenen. Det å ha en fin liten blond afro hver dag var definitivt ikke noe minus. Det å snakke med kjæresten i telefonen selv om telefonen din hadde minimalt med batteri.

Det beste som skjedde gjennom hele festivalen: PENDULUM konserten. Selv om x-antall mennesker bare var irriterende gjennom hele konserten kunne jeg ikke sett for meg en bedre avslutning. Jeg sang, danset, gråt [jeg er ikke sikker på om jeg gråt av smerte eller glede] og bare nøt det hele. Selv om jeg egentlig ikke kunne gå, puste eller snakke etter konserten var det noe av det en fantastisk fin opplevelse.

!Stavanger

Endelig fikk jeg og min søte tatt turen over sjøen til Stavanger. En tur som har vært planlagt så alt for lenge. Vi pratet, fniste, lo, sløste penger og gikk oss vill. Noe vi er grusomt flinke på vanligvis (gå oss vill altså). Det var en herlig dag med verdens søteste jente. Bare for å være litt fjortiz av meg får dere se hva jeg har kjøpt meg nedenfor. [Jeg har jo enda ikke vist noe av det jeg kjøpte i London ennå, noe jeg faktisk lovde å gjøre. Gidder garantert ikke]

[foto - privat] 3 t-skjorter. 1 lue. 40x3=120 sugerør. 1eske te. 6pk Pocky. 2 Mangaer.
 

Blue Fuzz Cupcakes

First I was like; "whaaaat tha hell?"


Then she was like; "Lalala, I´m making fuzz"


Then it was like; "omG BLUE FUZZ!"


Then I was like; "Loooook!"


Then she was like; "Me too!"


Then we went like; "Weeee, cupcakes!"


Then she was like; "first, more fuzz"


Then lil´sis went like; "Yaaaay, blue fuzz on the cupcake!"


Then I was like; "put that fuzz on ur cupcake!"


Then she went like; "put some fuzz on ur cupcake"


Then lil´sis went like; "White snow on top"


Then lil´sis went like; "YUMYUMYUM!"


Then she went like; "OMNOMNOM"


Then I was like; "omG!" and putting the whole cupcake in my mouth.

[All Foto - Privat]

1 month

Nå er det 1 måned siden jeg ble sammen med frosken min. Han som bor i mellomland. Jeg har egentlig ikke nevnt han er før              nå. Noe det finnes flere grunner til. For en gangs skyld bestemte jeg meg for å være litt klisje av meg og faktisk blogge om det. Denne månenden har gått utrolig fort og føles ut som en evighet. Har ikke noe særlig med bilder av fyren, med tanke på at han egentlig hater bilder, kameraer og alt sånt.


[foto - privat] Dette er bilder fra før han sloss med gressklipperen. Jeg er utrolig glad i han.

forresten: May og jeg lagde cupcakes i går (dvs. den 17). Jeg har masse masse bilder og så har vi også mye blått gugg til overs.

Hove 2000 + 10! [tirsdag]

Da var det endelig på tide å skrive innlegget jeg har dradd lenge med å skrive. Jeg deler innleggene opp etter dagene, og de blir skrevet litt detaljert.


[foto - privat] Tirsdag: Det begynte med en fin busstur til Stavanger hvor vi skulle fortsette med tog. Vi klarte selfølgelig å sette oss på feil tog. Smarte som vi var da. Vi fikk heldigvis byttet tog og komt oss rett vei.

[foto - privat] Etter flere timer var vi endelig fremme. Campingen var så og si stappfull og det endte med at vi plaserte teltet vårt i ei grøft. Fint at vi ikke hadde så alt for stort telt med oss.

[foto - privat] Endelig var teltet oppe og vi gikk på to tilfeldige konserter før vi endte opp på Paramore. Etter paramore tok vi det rolig før kveldens høyrepunkt entret scenen.

[foto - privat]  Muse kom på scenen og gjorde kvelden komplett. Dagen ble avsluttet med et fantastisk show gidd av Empire of the Sun.

[Konserter Tirsdag : Alexisonfire - Ellie Goulding - Paramore - Muse - Empire of the Sun]

Sove

Jeg er utrolig sliten om dagen. Jeg kan sove mange flere timer enn nødvendig, noe jeg faktisk har flere vitner på. Det at ryggen min er total ødelagt hjelper heller ikke mye. Skriver når jeg orker. 

S O V E


rosaaaa

Da fikk jeg fikset meg nytt design å. Deilig å endelig kunne gro Curves og Selective Color igjen. Ellers legges det ut et Hoveinnlegg snart. Det var en fantastisk opplevelse.

May ville forresten jeg skulle legge ut noen bilder. Here it goes:


Happy frøken Lollipop?

HjemmeJeg er hjemme fra Hovefestivalen. 


Jeg trenger nytt design..igjen.


Forteller mer senere, løpe til bussen.


Weekend-ish


På Lørdag fikk jeg besøk av ei søt lita jente som ga meg kake til frokost. Noe som var superkoselig og kjempenam.

Søndag dro jeg til Åkra og valset rundt med disse folka, pluss frøkna som tok bildet.

Vi fikk "torturert" Arne nede i deres eget treningsstudiogreie. Sykt morsomt.

Litt morsom historie bak dette. Just saying: 2 guys 1 boxing ball.

Nå driver jeg å prøver å pakke til Hovefestivalen. Jeg reiser tidlig i morgen og gleder meg som bare faen. Oppdaterer når jeg får dradd rompa mi hjem fra Arendal.

Og husk alle barn: stress er ikke godt for helsa.

GLAD!!!!

For noen dager siden skrev jeg dette innlegget hvor jeg sa at jeg hatet alle som skulle på Hove. Vell, jeg trekker det tilbake. Jeg hater dere ikke likevel. I går kveld ble nemlig alt bestemt. Takket være den mest awesome storesøsteren i tidenes historie, setter vi oss på toget mot Arendal på tirsdag. Jeg er så utrolig glad.

Ting kunne ikke vært bedre akuratt nå.

(Renate: meet you there?)

Som folk sikkert forstår, blir det mindre blogging fremover. Internetten vår er helt umulig, jeg befinner meg sjeldent hjemme og som dere sikkert forstod; så reiser jeg om noen dager. Så vi får se hva det blir til.

All I do, is just laugh.[foto - privat] Fikk endelig tatt et skikkelig bilde av det sukkerspinn blonde håret mitt. Fikk også tatt noen snarbilder av babyen min. Den er 3478 ganger bedre enn den gamle skraphaugen jeg hadde før. Nå skal jeg kaste søppel i trynet, mat i magen, rydde rommet og dra meg ut av huset.

Renbuebæsj

Jeg er utrolig glad nå. Jeg fikk endelig tatt beslutningen jeg måtte ta og nå er ting fint fint. Snart kommer babyen min inn dørene og da blir jo ting bare bedre. Endelig slipper jeg å gå rundt med en falleferdig mobiltelefon.
(legger ut bilde av babyen min senere en gang)

Ellers så har sommerferien begynt og jeg er klar for alt den har å by på. Det blåser nesten strom ute, men det stopper ikke meg fra å reise til mellomland for å være ekkel. note to self: husk saft.

[foto - ukjent] Bildet gir sikkert ikke mening for de fleste som kommer innom bloggen, men for meg gir det mye mening. Jeg bare måtte poste det her.

Hvitt Sukkerspinn


[foto - privat/cam] Resultat. Der var jeg blond. Veldig blond.

Lite å si

Dagene mine har gått til det samme i det siste; jeg våkner, drikker saft, irriterer meg over noe, tar bussen til mellomland, er der til kveldingen, tar bussen hjem, irriterer meg over noe igjen, drikker mer saft, gror data, sover. Så lenge jeg går på skolen han du bytte ut mellomlandsdelen med at jeg heller går på skolen, hvor jeg sitter å irriterer meg over mangelen på saft. Vi har jo ikke noe bedre å ta oss til uansett.

Jeg jobber forresten med et evig langt innlegg, men jeg må bare klare å skrive det på rett måte før jeg gjør noe mer med det. Masse positive ord skal det hvertfall inneholde.


[foto - cam/privat] SAFT er epic godt.

13.jun.2010

Etter en lang dag hvor jeg brukte ca 30 mintter på å vokne, stelle meg og komme meg til bussen. Jeg har tilbrakt flere timer på et kjøpesenter sammen med Pinkey. Hvor hun kjøpte klær til meg, med mine penger. Jeg hater å shoppe selv og vips, hun tvang meg til å prøve halve butikken. Jeg endte hvertfall opp med mer enn en ting, sånn som jeg vanligvis gjør.

Bare fordi jeg trengte en spilleliste å høre på når jeg er i Mellomland, slengte jeg sammen dette her på brukeren til kompisen min. Mye variert og merkelig, men ikke nær halvparten av alt det andre merkelige jeg hører på.
[foto - privat] Ignorer to random bilder fra 17 mai (jeg har forresten piggsveis på det nederste, morsomt). Nå skal jeg drikke saft før jeg bestemmer meg for å falle i søvn.

æsj

Dagen begynte med et surt tryne over at det regnet ute, akuratt i dag når jeg hadde planer om å være utenfor dørene. Etterhvert bestemte jeg meg for å finne på noe gøy og endte opp midt i mellomland. Selv om ikke stort skjedde der, ble det et lyspunkt i dagen og jeg koste meg. Dum som jeg er rakk jeg ikke bussen. Men kom meg til Åkra på et vis uansett. Hvor dagen fortsatte å være koselig. Vell hjemme ble jeg møtt av noe ekkelt og nå ble alt æsj igjen. Merkelig og randomly skrevet, men jeg er småsur og bare skriver. Ekkelt.

[bilde - ukjent] Random bilde, synes det er så søtt. Innlegget trengte noe som ikke var så ekkelt.

tisekstjueti


[foto - privat] Redbull uten sukker er ikke verdt(skriveleif) å smake en gang, ekkelt.

[foto - privat] Jeg tenkte faktisk over at jeg ville ta bilder til bloggen når jeg tok disse.  Om 10 minutter løper jeg ut dørene for å sitte på Åkra i rundt en time alene og spise is. Det er faktisk alt for varmt ute nå og jeg har hodepine så dette kan bli interesant. Jeg har ikke vært skikkelig sosial siden Mandag, og jeg trenger å komme meg ut av huset.

Jeg tror jeg legger ut animasjonsfilmen min i morgen. Da kan folk se det merkelige produktet jeg leverte til eksamen. Joda. såee.

btw: fikk 4 på eksamen.

Put your hand on the wall

Da har jeg endelig redigert bildene fra "male-veggen-på-rommet-til-Shirley-dagen". Det var gøy og utrolig morsomt.
[All foto - privat]

Denne helga har fikk en utrolig fin start og siden har alt bare gått utrolig sent. Jeg kan ikke forstå at det bare har gått 4 timer siden jeg våknet. La et mirakel skje sånn at jeg slipper å være kvalm.

N O W

Endelig. Da var ny mobiltelefon bestilt. Nå slipper jeg å leve med en greie som faller fra hverandre og holdes sammen av teip. Må bare få telefonen i posten først. Gleder meg.

[foto - privat]

[foto - privat] To bilder tatt på torsdag som jeg faktisk er fornøyd med. Så vil jeg også si at gårsdagen var kjempekoselig og alt var bare herlig.

27.05.2010

Jeg er utrolig glad akuratt nå. Kan enda ikke si noe om hvorfor, av forskjellige årsaker.

[foto - Shirley // Mats] Jeg blir like tullete som jeg ser ut her. Haha. Kult det da. Nå må jeg forte rompa og jobbe videre med Prosjekt til Fordypning - Sluttvurderingen. Wish me luck? I need it.

MAI DEN 17

Er det nå jeg skal skrive og putte mye tekst her om 17 mai? Joda. neida. 17mai2010 var en av de bedre 17maiene jeg har hatt på flere år. Herlig.

Marius ga meg klem siden det var 17 mai.


Ben er veldig glad i meg. Vi skal gifte oss om noen år.


Fint vær, på 17 mai. Sikkert aldri skjedd før.


Thomas leker kul forran kameraet.


Jeg bare står i vinden og later som ingenting.


Jeg tok bilde av en sau som egentlig ikke ville bli tatt bilde av.


May, Helge og Gerry. Long story bak dette bildet.


Møtte folk på pizzabakeren av alle steder. Oddvar og Anita.


Han hadde nesten bollesveis eller hva en skal kalle det. Jeg måtte bare fikse.


Afro Tor fikk en ny look.


Thomas og Benedicte som ikke følger med på noenting.


To snålinger som jeg hang med i en og en halv dag. Gøy.


Maten til Hein, som jeg fikk spise opp.


Hein ser merkelig ut når han skal til å spise.


Sånn. Der. Nokk bilder fra 17 mai nå. PREKAST.

14 - 05 - 2010

Etter en lang, men herlig fredag sitter jeg hjemme. Uten tråløst nett.Kan for alt jeg vet være at det virker igjen nå. Gidder ikke sjekke. Har endelig fått de nye brillene mine, selv til å være brune så digger jeg dem. Nå må jeg sove, tror jeg.

null tråløst nett = bildeløst innlegg.

London vol3

Her har dere tredje og siste del med bilder fra Londonturen. Det var vell egentlig bare bilder fra flyplassen, men vi ventet der tross alt mer enn to timer.


Filosofering i London.


WAGAMAMA? o_O
Sjekketrisk 1. Kenti: Ska me ta ein random buss inn te London?


Sjekketrisk 2. Ridola: Du Frederik, eg har glømt mobilnommeret mitt, kan eg få ditt?


Sjekketrisk 3. Ridola: Kjartan, eg har glømt mobilnommåret mitt, kan eg få frederik sitt?


ATTACK
gsjidokcjsiods ? :D

Og det var alt. Kjempekoselig tur med kjempekoslige mennesker. Herlig tur.

Random Gif

Vel hjemme, sitter jeg og redigerer bilder. Jeg er sykt inspirert og ser utrolig positivt på det meste. Jeg ble faktisk ferdig med utenrikssaken min, noe jeg er utrolig glad for. Naow, GIF-animasjoner fra i dag. Flere blir nokk lagt ut senere en gang; både bilder og animasjoner. (Animasjonene tar tid å laste)


Benedicte er en søt unge (:


Sølvi bare gjør mange random greier


Mens jeg bare spiser meg feit på is :D

LONDON vol2

Her kommer enda flere bilder fra London.
MAT og Kaffe Latte med banan = smilefjes Maria.


Dance dance


Filmin n stuff. Turstist (Jeg mente Turist)


Heilt ærlig: Jeg har ingen aning om hva som skjedde her.


Ridola har det alltid gøy med å putte mat(snop) i munnen når jeg har et kamera i hendene, rart det der.


hmm. Ja. Okey. Roger snur Maria på hodet. Tror jeg.


Sol sol sol. Fint vær i London.

Så det var del to. Tredje og siste(?) del er trolig rett rundt hjørnet.

LONDON vol1

Da var det endelig på tide. Bilder fra Londonturen. Eller rettere sakt: flyplassen. London var uansett veldig gøy og veldig nytt. Så her er del 1, resten av bildene kommer en annen gang.


Roger har sjokoladesmil.


Music while waiting.
uææææh!


Lalalala, What?


Rannveig poser forran kamera :D


Matvrak (selv om sikkert alle andre spiste opp hvertfall havlparten av maten din)


Smileyface :D

BBBRRRBBB


Jeg er trøtt. Derfor legger jeg og sover en eller to timer. En litt uforventet forventet norsktentamen hvor alt går ut på sakprosa tidlig mandags morgen er fint å starte uken med.

Barn leker ute

For å si det enkelt, i går var jeg ute å lekte hele dagen. Med en hyper venninne som lagde god mat til meg og som fikk meg til å prate med fiksene deres igjen. Vi hørte på sånn musikk som hun liker, og fant ut at hvis vi to skulle lagd en cd og brent den så hadde det blitt katastrofalt. På kvelden endte vi på undomsklubben som vanlig. Der ble lille meg hyper, merkelig nokk. En fin lørdag.

I dag våknet jeg med to dyner brett over meg, satte på deilig musikk og har bare tatt det helt chill. Digg søndagsmorgen. Jeg slenger som vanlig inn et eller aent random bilde fra photoboothen min. Ha en fin søndag.

[foto - cam/privat]

"It's Mr.Jelly, not Mr.Jolly"

Heihå. Jeg blogger jeg. Snaaart skriver jeg kansje noen småting om London. Kansje, om jeg gidder. Ting er ikke helt som de skal men fuck it, jeg blogger alikevell. Siden sist er jeg to hull og tre fisker (egentlig to nå) rikere. Jeg sier det enkelt: Jeg tok piercing i London og hull i øret rett etter at jeg kom hjem. Fiskene ble kjøpt på fredag og i natt sank en av dem til bunds. Rart, fiskene jeg eier flyter aldri når de dør. Jeg føler meg så flink.

[Foto - me ©]

23 Gule Biler

Tenk deg en jente. Navnet hennes rimer på panda og her har dere en historie fra dagen hennes. (Hun heter Amanda for de som lurte).

 

Det hele begynte med frokostbordet og en energitablett ble svelget. Av egen fri vilje. Turen fortsatte til buss stoppet hvor venting stod for tur. Amanda gikk på bussen og så etter en klassekamerat som skulle være med henne. Forvirret over at han ikke var til stede satt hun seg ned. Bak til venstre, for de som liker detaljer. Det ble forvekslet noen smser og ting ordnet seg veldig raskt og klassekameraten kom seg raskt til åstedet.

 

Amanda skulle snakke med en psykolog. Ikke direkte snakke, mer som å sikte en mikrofon mot munnen hennes for så å stirre tomt ut i luften. Klassekameraten tok seg av snakke delen, eller intervjue og filme delen. Når de var ferdige og hadde beseiret psykologen endte de på en koselig buss med koordinatene; SKOLEN.

 

På skolen startet alt med en interessang film. Resten av skoledagen gikk i film planlegging og smålig redigering. En veldig rolig skoledag, som resulterte i en liten gåtur hjem for så å være hjemme mindre enn tredve minutter, hun endte opp på bussen igjen.

 

Denne gangen ble hun fraktet helt til storbyen. Her møtte hun Ø. Ø hadde til og med brakt en film med fra det fjerne mystiske filmriket. Ø og Amanda gikk for å kjøpe noe å drikke. Med dette mener jeg at de kjøpte Vitaminvann og Is-kaffe. Etter at Herr.Mocca hadde tømt seg for innhold begynte den å kle av seg sin bekledning for å vise frem sine personlige organer. Både Ø og Amanda ble veldig beæret av dette synet.

 

Etter å ha valset en stund videre møtte de på Sjursen og Jonny. De stod å diskuterte hva duoen deres skulle hete. Enter JonnÆndSjurs eller SjursUchJonn. Enige ble de ikke, men de ville hvertfall ta en trall for de unge. Det var vakkert, nydelig og helt utrolig. Selv PANTeren ga dem en flaske hver for deres vakre lydbølger. Kanskje de fikk kjøpt en skjegg-kur på deling denne aften.

 

Ø og Amanda måtte selvfølgelig besøke sin kjære gud. Posthuset. Denne guden er en av de mektigste i hele universet. Han ville de skulle utslette Frøken Glass. Hun var kriger for Posthusets verste fiende. Begge slet seg gjennom hennes ignorante vrede, de lå nesten på bakken begge to. Til slutt måtte Ø prøve å utslette Frøken Glass alene. Vell og lenge gikk det før han endelig lyktes. Posthuset ble utrolig stolt over både Ø og Amanda. Heder og ære ventet dem.

 

Herr.Mocca

Historien er skrevet av meg. Ideutviklet sammen med Øystein for det meste. Inneholder randomness, sannheter og fantasier fra dagen min i dag. KjempeGØY. I dag ble jeg ikke hyper, men heller aldri trøtt og våken nokk til å være glad hele dagen.

I Run Riot / Amanda

I Run Riot ble opprettet 13. Februar i 2010. Etter den dukket det opp en Facebook-side. I 2014 relanserte jeg I Run Riot Facebook-siden som Run Riot. Dermed startet eventyret vi er inne i nå. Mer film, foto og blogg.

 

Hallo!

Jeg heter Amanda, jeg kom til verden i '92 og har skrevet denne bloggen siden Februar 2010. Jeg kommer fra Haugesund, har et brennende ønske om å bli filmskaper og jeg blogger fordi jeg synes det er gøy. Jeg pleier å løpe rundt i verden med et kamera rundt halsen og minst 2 i ryggsekken, bare sånn i tilfelle jeg skulle trenge det. Jeg danser når jeg lager mat, avslår nesten aldri tilbud om kaffe eller pizza og kan plutselig få innfall av nerd. Hadde det vært opp til meg hadde verden bestått av konfetti, diskolys, bra musikk, konserter og kinoturer. Alt jeg gjør er et eventyr og det er akkurat sånn jeg vil det skal være!

 

Inspired by a song

Mitt navn er Amanda, jeg er nerden bak Run Riot. En gang på undomsskolen hadde jeg foredrag om hvor jeg kom til å være om X-antall år. Jeg fortalte at jeg bodde i Hollywood, sammen med min ektemann (også filmskaper, selvfølgelig) og våre 2 barn. Jeg hadde fått 3 Amanda-priser og 1 Oscar for filmene jeg hadde lagd. I tillegg hadde vi (min ektemann og barna) planer om å reise jorda rundt. Med hodet fullt av fantasi hadde jeg ikke små drømmer. Drømmen er tilnærmet lik nå, bare at jeg heller vil hvor enn ferden tar meg. Jeg ønsker fortsatt å lage masse film og reise jorda rundt.

Jeg tilbragte ca. tre år i Kristiansand for å skaffe en bachelor i Litteratur, film & teater med filmfordypning. Det høres kanskje ut som leking og det var akkurat det vi brukte mesteparten av tiden på. Nå har jeg flyttet til en øde øy på vestlandet hvor jeg bruker dagene på å blogge, fotografere, vlogge og danse til kul musikk.

 

-

FACE

INSTA

TWIT

FLIKR

BLG.N

LKBO

TDYIBGHTTS

BLGLVN

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits