januar 2017

desember

Before we start
Desember var måneden jeg måtte se masse film om jeg ville nå målet for 2016. Jeg lå litt lengre bak enn planlagt, men jeg hadde fortsatt tro på at jeg kunne klare det. Jeg hadde så lyst til å se Harry Potter, Ringenes Herre og Hobbiten i tillegg til en hel del julefilmer før jeg reiste på ferie. Noe ble sett, annet måtte bli nedprioritert.

I Desember så jeg 19 filmer:
Kingsman: The Secret Service (2014), Arthur Christmas (2011), Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001), Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016), Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002), Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004), Rogue One: A Star Wars Story (2016), Harry Potter and the Goblet of Fire (2005), Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007), Elf (2003), Tre nøtter til Askepott (1973), Reisen til Julestjernen (1976), How the Grinch Stole Christmas (2000), A Christmas Carol (2009), Bad Moms (2016), Lord of the Rings: Two Towers (2002) - extended edition, Lord of the Rings: The Return of the King (2003) - extended edition, Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009), Killer Elite (2011).

+ Den filmen jeg likte best
Jeg kan ikke gjøre annet enn å sette Fantastic Beasts and Where to Find Them øverst i desember. Dette er film jeg hadde gledet meg til lenge. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Filmen er veldig bra teknisk og skuespillerne gir liv til karakterene på en god måte. Eddie Redmayne gjør en utrolig bra jobb i hovedrollen og han passer så godt inn i universet vi tar del i i filmen. Historien er bra bygget opp, man blir engasjert, bryr seg om karakterene og kan nok en gang føle den magien som man følte i Harry Potter-filmene. Det skal sies at det ikke er helt det samme som Harry Potter, men den funker likevel. trailer / imdb

- Den filmen jeg likte minst
I desember har jeg valgt å sette A Christmas Carol nederst. Da jeg fortalte dere at jeg hadde lyst til å se flere julefilmer satte jeg blant annet begge versjonene av A Christmas Carol på listen, ved en tilfeldighet falt valget på versjonen fra 2009. Hele filmen ble litt for rar for min del. Animasjonen ser ikke bra ut, historien er litt merkelig og det hele fungerte bare ikke. trailer / imdb

foto fra filmene

#film #filmanmeldelse #FantasticBeasts #FantasticBeastsandWheretoFindThem #Fabeldyr #AChristmasCarol #filmtips

nest siste dag

Jeg skrev egentlig en liten tekst om 2016 før jeg reiste til Belgia. Det ble ikke helt ferdig og så heller aldri dagens lys. I dag ble det helt ferdig.

nest siste dag
skrevet 30.12.2016

nest siste dag
Det er nest siste dag i 2016 og mest sannynlig sitter jeg i et fly eller på en flyplass et sted i verden når du leser dette. 2016 har vært året der alt ble snudd på hodet, på godt og vondt. I februar publiserte jeg en liste over ting jeg ville gjøre i år. Jeg har lest nesten alle bøkene, jeg har reist, dratt på konsert, jobbet litt, besøkt fine folk, sett filmer og serier og inverstert i en ny Mac. Så ble alt snudd på hodet. Jeg kom inn på skole, bestemte meg for å flytte og alt startet på en måte på nytt. Jeg angrer ikke ett sekund og jeg har opplevd så utrolig mye bra. Akkurat nå er det i Trondheim jeg skal være og det føles så utrolig bra. Er det én ting 2016 har lært meg er det å være takknemlig. Takknemlig for alt man har, de mulighetene man får og friheten til å velge det man vil aller mest.

I dag hadde jeg første skoledag etter en altfor lang ferie. Det var grusomt å stå opp, det var fælt å gå i sneglefart på isen til bussen og kaffe var absolutt nødvendig. Likevel kjenner jeg at jeg er så klar for å komme i gang igjen.

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits