februar 2012

Film: Sub Persona

Film nummer to er laget av Jarle, Nicholas, Hartvig, Alva og Gudrun. Hva synes du?

.Back

Nå er jeg tilbake fra København. Tenkte bare det var greit å ha skrevet svart på hvitt. Lillesøster Alicia kommer på besøk til Kristiansand i morgen og blir her en stund. Sliten.

Pakking

Det værste jeg vet med å reise er og pakke. Jeg pakker alltid for mye crap og ender alltid opp med å kaste ting i kofferten i siste liten. Selv om jeg ser det fins innhold i kofferten føler jeg den er helt tom. Tror for en gangs skyld jeg ikke pakker for mye. København, here I come!


foto - privat /

Details


all foto - privat / nikon D40 18-55mm /

Detaljer fra rommet mitt i bofellesskapet. Det meste på bildene har jeg fått i gave til jul eller bursdag. Bildene kan kjøpes på Søstrene Grene. Den fineste rammen noen sinne fikk jeg av storesøster Angela og krukken med origami stjernene har lillesøster Alicia laget.

I morgen tidlig reiser jeg til København, jeg klarer nesten ikke vente.

The Monkeys Are Coming

1576 ord og mer enn fire sider senere er rapporten levert. Jeg puster lettet ut og klarer bare tenke på det fine de neste ukene vil bringe. København og England. Jeg gleder meg så mye at jeg nesten faller ned på gulvet eller hopper i taket. Glis.


foto - privat / iPhone /

del to


foto - privat / nikon D40 18-55mm / I bildene: Espen, Didrik, Prikken og meg /

Andre del av bildene som ble tatt i Baneheia sammen med Didrik og Espen. Foreløbig er dette de bildene som har blitt redigert, om det kommer en del tre får vi se på.

Film: Sinnets Flammar

Tenkte det var tid for å vise litt film igjen. Denne gangen står eksamensfilmene våre fra høsten 2011 for tur. Den første filmen er laget av Alexandra, Øystein, Gjermund, Lena og meg. Hva synes du?

mandag den sjette


foto - privat / nikon D40 18-55mm /

I Kristiansand har det snødd utrolig mye de siste ukene og snøen ser ikke ut til å gå bort med det første. Det beste med det hele er at jeg enda ikke er lei. Tid & rom prosjektet er ferdig og i går hadde Line og jeg middagsbesøk av Espen og Tonje. Vi prøvde ut falafel, noe som virkelig ikke var feil. Nå venter jeg bare på at København-turen skal begynne. Bare 1 uke igjen. Gleder meg!

del en


foto - privat / nikon D40 18-55mm / I bildene: Espen, Didrik, Prikken og meg /

Første del av bildene jeg tok for noen uker siden da Didrik, Espen, Prikken og jeg tok turen til Baneheia. Det ble utrolig fort mørkt og ISOen ble tvunget høyere og høyere. Andre del postes om en stund.

Hva synes du? 

Tid & rom

Hele uka har vært veldig hektisk. Vi har holdt på med dramaprosjektet «Tid & rom». Dette gikk ut på at vi fikk tildelt et rom, og inne i dette rommet skulle vi skape et skuespill. Vi skulle ta utgangspunkt i rommet. Min gruppe på 6 stk ble plassert i et lager med gamle tv'er, Vinyl- og VHS-avspillere. På 4-5 dager har vi kommet frem til noe som vi skal vise for klassen i morgen. Vil røpe minst mulig; derfor får dere enda et småkleint photo booth bilde.


foto - privat /

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits