februar 2013

Everybody wants to be a cat

Av en eller annen grunn

Manuset består nå av 5 sider. Trenger minst syv sider til. Jeg prøver å skrive en historie som er fin og fæl, samtidig, på sin egen måte. Selv om jeg føler ting går utrolig tregt fremover, vil jeg prøve å få dette til.

foto - privat

Manus & galakser

De siste dagene har ting bare ramlet inn i postkassen en etter en. Pakker i posten er så utrolig gøy, og enda bedre er når en endelig får noe som en har ventet en evighet på. Denne uken går til å skrive manus. Jeg har skrevet ned en side, nå må jeg bare finne ut hvordan jeg vil at historien skal bli fortalt på en god måte. Det som er vanskelig er å finne ut hvordan den skal settes opp. Skal den scenen der, skal den andre der. Hva skal i denne scenen og hvordan skal jeg beskrive dette? Jeg liker at det jeg studerer gir meg utfordringer.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8 | tights - Romwe

Gamle boller

Bilder av boller og litt Line. Tatt for en uke siden. Vi feiret bollesøndag. Det var koselig.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

syv - fjorten

Har hatt utrolig mye å gjøre denne uken. Vi har redigert i mange mange timer. I morgen skal jeg redigere så ferdig som det kan bli innen klokka 2. Vi har lagd en portrettdokumentar om en jente som hadde anoreksi. Jeg vet ikke om den kommer på nett, på grunn av personvern og copyright. Det å lage portrettdokumentar har vært utrolig tungt. Det er mye informasjon som skal komme frem på kort tid. Oppgaven sa vi skulle ha maks 8 minutter, hvor vi da har endt opp med 15. Jeg vil egentlig bli ferdig med dette prosjektet sånn at jeg får krefter til å begynne på manuset som kan bli en av kandidatene til eksamensprosjektet. Gleder meg til å få skrevet historien om til et manus for å få frem alle detaljene og alt det fine.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

hverdag

Hverdagsblogging kommer det nok til å bli litt mer av den kommende tiden. De mer "meningsfulle" tekstene er satt på pause, nettopp fordi jeg ikke klarer å skrive noe som jeg faktisk klarer å poste. En dag vil de være tilbake, bare ikke akkurat nå. I går var jeg i Mandal for å filme til et prosjekt på skolen. Det er andre gangen jeg besøker Mandal og det virker fortsatt like koselig. Vil dere høre litt mer detaljert mer om hva jeg gjør på skolen egentlig? Jeg har virkelig fått lysten til å drive blogg og lese andres blogger igjen. Det er greit å endelig kunne klare å skrive noe her, selv om det bare handler om min dag eller uke. Det kommer mer kreativt etterhvert.


foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

Snøstøv

Tok bilder en dag da det var puddersnø. Har forresten begynt å linke bildene til filckren min, det vil si de bildene også ligger ute på flickr. Hva synes du?


foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

Oppbevaringskrukker

Oppbevaringskrukker med tavemaling. DIY her. Tre av krukkene er gjenbrukt og den ene er kjøpt på Åhlens. Prosjektet krever tid og tålmodighet, men jeg skal definitivt lage flere snart. 

 

 

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

tekstdeling

Å dele tekster har blitt (nesten) helt umulig for meg. Jeg skriver dem, men poster dem sjeldent. Jeg vet ikke hva jeg vil dele, hva jeg tør og dele. Livet står stille samtidig som det går så utrolig fort frem. Man skal vite alt, planlegge alt og ha full kontroll. Jeg har kommet til det punktet hvor jeg må tvinge meg selv til å blogge. Jeg lurer på hva som er bra nok. Om bare et bilde daglig er greit eller om det bør være tekst med innhold og mening. Jeg trenger svar. Hva mener dere som titter innom bloggen? (noe jeg er utrolig glad for å se at folk enda gjør, på tross av min minimale blogging)

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

Follow my blog with Bloglovin

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits