mars 2012

29 mars

Uken er snart omme og i dag skal Storyboard/Dreiebok oppgaven vises til resten av klassen. Å ha god tid om morgenen er fantastisk fint. Nå må jeg busse bort til skolen for å gjøre klart siste rest. Ha en fin dag!


foto - privat /

Vaffeldagen

25. mars betydde vaffeldagen. Selv om vaflene for det meste bare ble en klump med vaffel så smakte de fantastisk. På skolen jobber vi nå med storyboard/dreiebok arbeid for å sette oss bedre inn i det. Selv synes jeg det er ganske gøy og jeg gleder meg til å se hvordan de andre gruppene har gjort det. Kristiansand byr for dagen på mye sol og ok temperatur. For en gangs skyld så hater jeg det ikke.

Spiste du vafler på vaffeldagen? Hva synes du om sol og fint vær i Mars måned?


foto - privat / nikon D40 18-55mm

blogg x2

Noe jeg ikke har forltalt leserne mine som ikke liker bloggen på facebook er at jeg har 2 blogger, fra og med dette øyeblikk så gjennoppstarter jeg den andre igjen og fyrer løs med dobbel-blogging. Det blir ikke hverdagsblogging på den bloggen, det forblir her. Trykk her eller på bildet for å besøke den!
en sirkel rundt en firkant

Hva gjør man en lørdagskveld når man har ingenting å finne på? Man tar sin første gåtur (bare for å gå) rundt i Kristiansand med en is i hånda og musikk på ørene.


foto - privat / mobil

LOOKBOOK

Jeg har lookbook, utrolig nok. Sånn egentlig liker jeg ikke å poste "looks" av meg selv til bloggnorge, men akkurat nå følte jeg det var på tide å komme ut av skapet med denne informasjonen; uansett hvor teit det egentlig er.Bare noen få pointers:
1. Jeg kommer ikke til å skrive hvor ting er kjøpt med mindre dere spør.
2. Jeg kommer ikke til å poste noe som kalles "dagens outfit".
3. Jeg kommer derimot til å poste bilder og en hype link hver gang jeg poster noe nytt på lookbook.
(3.1 noe som skjer ca en gang i året)
4. Hvis det ikke er bra nok til å postes på lookbook, da er det ikke bra nok.
5. Ikke forvent noe.
(5.1 Hvertfall ikke forvent noe seriøst)
6. All foto i dette innlegget - privat, bildene er tatt av Espen med Nikon D40 18-55mm
7.
Nei, jeg ser ikke på "looks" som det samme som "outfits".

Tror det var alt.

Southampton

Jeg har prøvd og prøvd å skrive noe passende til dette innlegget, men det er ikke så lett fordi turen var så fin og enkel. I vinterferien min besøkte jeg nemlig storesøster Angela i Southampton og kort oppsumert bestod turen av shopping, Starbucks, fotobutikk, koselige dager, fint vær, god mat og mye kaffe.

all foto - privat / nikon D40 18-55mm / 

Borte


foto - privat 

Han er borte, for alltid. Noe mangler, det ble revet bort. Jeg har egentlig ventet på dette øyeblikket i et halvt år, noe som kanskje gjør dette verre enn det er. Han var en del av meg, noe som er vanskelig å forstå.

Oktober 2010 - April 2012

København.3
All foto - privat / Nikon D40 18-55mm / I bildene ser du Espen & meg /

Vi kom nesten for sent til flyet tilbake til Norge. På flyet "sang" vi med en Colaboks som mikrofon, danset til Believe av Cher, tok masse bilder, lekte kameler, hørte på sangen som ble utnevnt som theme song for turen og hadde det generelt sett ganske greit på flyet.

Rosa fiskeøye

All foto - privat 

Når jeg var i Danmark fikk jeg kloa i dette fantastiske analoge fisheye kameraet på Urban Outfitters. Det stod mellom flere av de analoge kameraene de hadde der, men når jeg fikk øye på dette kameraet visste jeg at dette jeg måtte ha. Desverre har jeg ikke fått brukt det ennå, men det skal brukes mye når jeg får mulighet.

Har du noen analoge kameraer? I såfall hvilket og hva synes du om det?

København.2


All foto - privat / Nikon D40 18-55mm / I bildene ser du Epsen, Line og Didrik /

De tre siste dagene av Køben var like bra som de første. Vi dro på enda en forestilling som jeg kanskje forstod mindre enn  20% av. Det ble en liten shoppingtur og før vi viste ordet av det kom dagen når vi skulle reise hjem. Espen var fullt forberedt med rosa koffert og rosa solbriller(som egentlig ikke er hans). Jeg kunne fint vært der noen dager til.

København.1


All foto - privat / Nikon D40 18-55mm / I bildene ser du Vetle, Espen, Didrik, Yasin, Gjermund & Hartvig /

Dette er første del av bildene jeg tok på København turen. Jeg blir helt nødt til å dele det opp i flere deler for at det ikke skal bli alt for mange bilder på en gang. I København satt vi på veggen i gangen på  Schæffergården og var bare kule. Sex & Vold var den første forestillingen som ventet oss, og det er (veldig)mildt sagt noe av det drøyeste jeg har sett. Om man ser bort fra det så var de to første dagene ganske bra.

the sheep is returning

Nesten 14 dager siden forrige blogginnlegg. Egentlig står det aller meste helt på pause, men nå skal jeg virkelig prøve å få fart i sakene igjen. Jeg må tvinge frem kreativiteten inni meg og få skrevet mer, selv om livet mitt kanskje ikke er så kult som jeg vil og skal ha det til å være. Et veldig kort innlegg for å fortelle at the sheep is returning!


foto - privat / tatt av Espen / Nikon D40 18-55mm

uinspirert

Er så lite inspirert at jeg har mest lyst til å gjemme meg under et tre. Bare 50% av bildene fra København ble redigert skikkelig og enda mindre er jeg fornøyd med. Bildene fra når lillesøster Alicia klarte jeg ikke begynne på en gang. Plutselig ble jeg drittlei av mitt eget design og må derfor fikse det før blogger noe mer enn dette oppdaterings innlegget. Når alt er klart og inspirasjonen kommer tilbake skal jeg fortelle om København-turen, når lillesøster var på besøk og min reise til England for å besøke storesøster Angela.


foto - privat /

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits