mars 2013

Heim te jul

(I dette tilfellet betyr jul påske)
Om en halvtime -> 45 minutt fra NÅ (13:30) så setter jeg føttene ned på asfalten i Haugesund. Har sovet lite i natt, men når reisen begynner med sykt mye snø i sør for så å gå over til sol og litt vind i vest så kan man nesten ikke klage. Jeg er utrolig glad i snø altså, men akkurat nå er jeg litt lei av at alt skal være hvitt eller grått. Gleder meg til å få være hjemme litt, da det er ca. 2 måneder og 2 uker siden sist jeg var på vestlandet. Jeg skulle egentlig ha redigert bilder fra fredagens stand up, men Macen ble full før jeg fikk lagt inn alle bildene. Hvorfor måtte jeg gjenoppdage genialiteten med raw foto? Det første som møter meg hjemme er hvertfall min beste venninne! Skal se om jeg får blogget i påsken - GOD PÅSKE hvertfall.

foto - privat

after eight

en. Jeg studerer film og ønsker en dag i fremtiden å jobbe med film. 

to. Jeg er virkelig flink til å spare.

tre. Jeg ser nesten alt av tv-serier. Elsker tv-serier!

fire. Mannen i Mellomland og jeg har vært oss i 2 år og 9 måneder. Det er ca. 332km mellom oss.

fem. På tross av at jeg studerer film så er jeg utrolig dårlig på regissører og skuespillere. Selv om jeg faktisk ikke er dårlig på navn vanligvis.

seks. Å stå på ski synes jeg er utrolig gøy! Jeg fikk langrenn ski for noen år siden nå, men jeg har bare fått muligheten til å bruke de en eller to ganger.

syv. Jeg blir fort sjenert ovenfor nye folk eller folk jeg ikke kjenner så godt, selv om jeg kanskje vil bli kjent med dem.

åtte. Jeg har alltid vært ganske rolig av meg. Det er ikke alltid jeg trenger å si noe eller være midtpunktet og det synes jeg er helt greit.

 

Ble utfordret av Ida Therese. En skal skrive 8 fakta om seg selv og utfordre 8 andre. Jeg utfordrer Marte, Karoline, Christine, Jarle og egentlig alle som vil.

Jeg kommer ut døren, jeg løper opp trappen

Tok bilder av, filmet og intervjuet Razika på fredag. Det var utrolg gøy. På mandag ble det bestemt hvilke manus som skal lages til eksamensfilmene våre, og mitt manus, Kasper elsker Nora, er et av tre som skal produseres! Det handler om en eldre mann som forteller om hans livs kjærlighet. Historien viser hvordan de møtes og kjærligheten dem i mellom uten at den blir for direkte. Det er ikke snakk om en romantisk-komedie, langt i fra. Nå holder vi på å finpusse manuset, tenke location og skuespillere. Har egentlig litt mye å gjøre de neste dagene, men det kommer nok et blogginnlegg innimellom.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

nesten akkurat

Hvorfor nøler jeg? Jeg vet jo nesten akkurat hva jeg vil. Hva jeg vil ha. Hvor jeg vil dra. Jeg nøler fordi det er bare nesten. På tross av at det er akkurat. Kroppen er uenig i alt hjernen skriker om. Den skriker masse. Om masse greier som gjør sliten. Den skriker bare for å skrike, selv om det ikke er noe å skrike om. Den skriker helt til kroppen gir seg over. Våpenhvile er ikke et alternativ. Kroppen legger seg langflat sånn at hjernen kan valse over dammen uten å bli skitten. Kroppen vil si fra, men nøler. Fordi bare nesten akkurat. Det er ikke godt nok. Det er bare nesten akkurat.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

 

i det siste

Har hatt mye besøk. De har dratt nå, så bloggen (og bloggene jeg leser) kan få litt oppmerksomhet igjen. Dette innlegget vil inneholde mye forskjellig. Det har vært utrolig gøy med besøk, men det tar vi i et annet innlegg. Manuset jeg leverte ble det mye rot i. Jeg la til elementer som jeg vet at jeg kommer til å fjerne når jeg skriver om. Det å ha fridag er litt greit akkurat nå. Koppen i bildet er min nye favorittkopp, og kostet meg nesten ingenting.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits