mars 2014

What's the hold up?

fra min Instagram. Om noen vil følge meg så finnes jeg her.

 
Juni på sørlandet / Sommer på vestlandet.

 
May hadde bursdag / Min egen lille tradisjon fullføres - sukkerspinn på fiskeridagane.

 
Planten Ulf flytter inn med meg i ny bolig på sørlandet / Planten Ulf og jeg en lat søndag med sollys og fin musikk.

 
Brukte ekstra lang tid hjem fordi det var så fint å gå i regnet under paraplyen / I København på Urban Outfitters.

 

all foto - privat

You got the ass of a prince, you got a prince of an ass

Nå kan jeg endelig roe litt ned. Etter en litt heftig studieperiode. Jeg kan endelig ta meg litt tid til å sove litt lengre, spise frokost litt senere og bruke tiden på en helt annen måte.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

ONLY THE MOON

Jeg venter. Titter ut av det lille vinduet. Ser om solen lyser på mursteinsbygningen utenfor. Bygg E & F kan nå - klokken 13:07 - fortelle oss at solen ikke lyser opp mursteinene deres. Det tikker. Jeg arbeider. Mye. Prøver å være produktiv. Det strekker ikke til. Setter meg nye mål å nå før bygget forlates. De nås, jeg går - sporenstreks. Verkende kropp. Mat. Tankene flyr. Alt for å ikke tenke på hvor vondt det gjør. Månen, tenker jeg. Ikveld, håper jeg. Ut gjennom takvinduet.

Vinduet åpnes. Frisk luft svever inn. Jeg trekker inn pusten. Lungene fylles med alt annet enn trestøv. Ørene hører bare vinden som snur om seg selv. Smaken av spytt byttes ut med smaken av en akkurat passe sterk halspastill. Månelyset kiler meg i ansiktet. Det friske kalde lyset, speiler seg i øyeeplet. Dette øyeblikket. Det var det denne dagen ga, det er dette imorgen forhåpentligvis også vil gi. På tross av alt som står imot.

Full Moon 2

Full Moon

Nighttime

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

andre måned

I tjuetretten begynte jeg å skrive ned alle filmene jeg så i løpet av et år. Dette har jeg fortsatt med i tjuefjorten. I fjor var målet å nå 100 filmer før året var omme, i år er målet å slå fjorårets antall: 103 (fant ut jeg så 103 filmer i fjor, ikke 102! en film jeg hadde glemt å skrive ned). For å få skrevet litt mer om film vil jeg oppsummere hver film-måned (skal prøve hvertfall), noen få ord vil bli skrevet om de filmene jeg synes var best/dårligst.

I Februar så jeg 15 filmer:
Silver Linings Playbook (2012), Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001), Amélie (2001), Donnie Darko (2001), Harry Potter and the Chamber of Secrest (2002), The Other Guys (2010), The Departed (2006), Big Fish (2003), Pulp Fiction (1994), Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004), The Wolf of Wall Street (2014), Usual Suspects (1995), Harry Potter and the Goblet of Fire (2005), Back to the Future III (1990), Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007).

+ Den filmen jeg likte best
Denne måneden har jeg sett så mange bra filmer. Både filmer jeg ikke har sett før og filmer jeg har sett på nytt. Jeg vil anbefale nesten alle, men har bestemt meg for å belyse en av de jeg så for første gang i Februar. Valget stod mellom Big Fish eller The Departed, men hovedpremien går til Tim Burton sin Big Fish. Filmen har en fin historie hvor man selv må klare å skille mellom om det som blir fortalt er eventyr eller realitet i historiens verden. Noe av det som er så bra med denne filmen er at karakteren som gjenforteller farens historier selv ikke vet hva som er sant eller ikke. trailer / imdb

- Den filmen jeg likte minst
Den filmen som får minst stjerner i boken denne gang er Silver Linings Playbook. På tross av at det er en litt uvanlig vri på en romantisk komedie så tror jeg at det fortsatt blir litt for klissete og monotont for min smak. trailer / imdb

foto fra filmene

Hvilke filmer har du sett i det siste?

#film #filmanmeldelse #BigFish #SilverLiningsPlaybook #filmtips

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits