mars 2016

uke ti

I uke ti besøkte jeg Espen i Kongsberg og vi dro på Walk the Moon-konsert i Oslo. Jeg ble kjent med nye folk på do, dansa med full guffe og vi mista siste buss tilbake til Kongsberg. Som resultat av dette møtte vi to bandmedlemmer før vi satt i Oslo til halv 5 for å ta første tog tilbake. Jeg sov i maks 2,5 timer før vi måtte dra tilbake til togstasjonen. Totalt reiste jeg 19 timer på tre døgn. Bra tur. Jeg har startet en Instagrambonanza hvor jeg poster ett bilde fra turen (nesten) hver dag - her har dere noen bilder, resten får dere se på Instagram.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

#utpåtur #reise #Oslo #Kongsberg #WalkTheMoon #WTM #konsert

februar

I Februar så jeg 14 filmer:
The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014), The Incredible Hulk (2008), The Wind Rises (2013), Everest (2015), Thor (2011), The Big Short (2015), How to Be Single (2016), Herkules (1997), The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005), Still Alice (2014), Sleeping Beauty (1959), The Avengers (2012), Snow White and the Seven Dawrfs (1937), Iron Man 2 (2010).

+ Den filmen jeg likte best
Everest havner øverst denne månenden, uten tvil. Jeg skulle ønske jeg hadde sett denne på kino, det tekniske er så bra. Bildene er ekstremt fine og lyden er minst like bra. Skuespillerne er kjempeflinke og de har lagt mye arbeid i å få frem autentisiteten i personene de portretterer. Historien er interessant og spennende og da filmen var slutt satt jeg i noen sekunder og bare lot den synke. Om du ser filmen på dvd/bluray anbefaler jeg å se ekstramateriale, det er to små filmer som viser litt making of og karakterundersøkelse - veldig interessant. Det kan også være ekstramateriale ligger på internett, men jeg har ikke sjekka selv. trailer / imdb

- Den filmen jeg likte minst
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe havner nederst denne måneden. Skuespillet er så som så, historien er helt ok og filmen varer alt for lenge. Effektene er veldig midt på treet og selv med en realistisk løve føler jeg de andre figurene kunne trengt litt mer finpussing. Jeg forstår at filmen trenger tid til å etablere alt, men 2,5 timer er for lenge. Jeg har så lyst til å like Narnia, men jeg vet ikke om jeg får det til. PS: Jeg har planer om å se de andre filmene i serien. trailer / imdb

foto fra filmene

#film #filmanmeldelse #Everest #Narnia #TheLionTheWitchTheWardrobe #filmtips

winter / explore

Det går rykter om at det er vår. Da jeg så ut av vinduet 1. mars snødde det. Det har snødd litt av og på i 2 dager og 3 netter. I dag titter solen frem, men det stopper meg ikke fra å dele dette. I slutten av januar dro jeg på en liten fotosafari. Noen dager går ting ikke helt som planlagt, dette var en av de dagene. Det hele ble en utfordring i seg selv, men det endte bra og det gjør det jo som regel. Note to self (& others): Alltid ha med noe å spise. Ikke gå ut for sent. Sjekk hvor langt du faktisk skal gå. Ta med en venn. (PS: video i slutten av innlegget)

WW . 3

WW . 4

WW . 5 WW . 6

WW . 7

WW . 8

WW . 9

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#foto #vinter #snø #natur #video #YouTube

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits