april 2012

Bilder: Tonje .2


foto - privat / nikon D40 18-55mm / modell: Tonje

Her har dere resten av bildene jeg har redigert av Tonje. Usikker på om flere blir redigert med det første. Jeg prøver så godt jeg kan å oppdatere så ofte som mulig, men jeg kommer ikke på så mye jeg kan blogge om. Hva synes du om bildene?

Bilder: Tonje .1

Nedenfor ser dere 3 av bildene jeg har tatt av Tonje. Flere postes i løpet av uken. Kanskje allerede i morgen.


foto - privat / nikon D40 18-55mm / modell: Tonje

Hva synes du?

 

søndag

Hjemmelaget mocca og musikken til Vamp svevende ut av høtalerene er oppskriften på en litt finere søndagsmorgen. Noen av bildene av Tonje postes kanskje i morgen. Har oppdatert designet litt, vet ikke om jeg skal prøve å gjøre mer eller bare ha det sånn. Hva synes du?


foto - privat / nikon D40 18-55mm /

nå ska du dansa te pipå vår te du blør

Etter flere timer uten å kunne logge inn på bloggen via Firefox gikk det endelig. Tekniske problemer er plagsomt. < skrevet rundt midnatt. Jeg blogger lite, sover dårlig og klager ekstremt mye. I går begynte vi med praktisk eksamen. Vi skal lage film og jeg skal ikke nekte for at jeg gleder meg. Selv om det sikkert blir mye å gjøre og vanskelig med tid til å oppdatere, men jeg skal oppdatere når jeg har tid og når jeg har noe å fortelle. Jeg har også tatt bilder av pene Tonje og disse postes når jeg har redigert dem.

foto - privat /

Easter

Påsken ble feiret på vestlandet. Sjokkerende nok dro mannen i Mellomland og jeg til Vikedal. Ikke fult så sjokkerende så skiftet været på vestlandet hele påsken. Jeg fikk hilst på to av mine favoritt pelsdotter og noen til. Jeg fikk også overraskende nok to nye følgesvenner; Leif Junior og Jasmin. Et ikke vått Bergen fikk jeg besøkt og som vanlig tok jeg turen innom pappaen min for å smake på en kopp kaffe. Innimellom fikk jeg vært med noen av mine venner. Travel og en helt grei påske.


foto - privat / Pentax K-x 18-55mm /

På tur til Bergen

Helt ubevist tok jeg påskeferie fra bloggen. Etter nesten en hel uke hjemme og en spontantur til Vikedal er jeg nå på vei til Bergen for å besøke søte Maria. Det er omtrent et år siden jeg så Maria sist, og det er ennå lengre enn det siden jeg var i Bergen. 

foto - privat 

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits