april 2016

x 2

I dag serverer jeg dere 2 videoer. Den første er en dere har ventet på (det liker jeg å tro hvertfall). Endelig forteller jeg dere om mine topp 7 TV-serier og samlebokser. Den andre videoen er en musikkvideo som jeg har vært med å filme på. Kent Ove får all cred for ide, over halvparten av bildene, kul musikk og godt klippearbeid. Hva synes dere? 

#YouTube #vlog #videoblogg #film #topp7 #TVserie #samleboks #musikkvideo #Introvertical #musikk

#10 Thor (SUPERHERO project)

Tiende film i SUPERHERO project ble Thor. Filmen ble utgitt i 2011, regissert av Kenneth Branagh og medvirker Chris Hemsworth, Natalie Protman, Tom Hiddleston og Anthony Hopkins i de mest sentrale rollene. trailer / imdb

Greit oppsummert
Først må jeg si at dere herved ikke kan si at jeg aldri gjør noe for bloggen. Det å se Thor, på nytt, var noe jeg virkelig hadde gruet meg til, så mye at jeg vurderte å ekskludere den fra SUPERHERO project. Men for dere (og dette prosjektet) bestemte jeg meg for å se den igjen. For de som ikke har fulgt med i timen: Thor er en av de superhelt-filmene jeg virkelig ikke liker. Jeg hadde et vagt minne fra en film med en bro som knuses og det tok lang tid før jeg fant ut at det var Thor jeg hadde minner fra - fra dette øyeblikket innså jeg at Thor virkelig ikke var en film for meg. Etter å ha sett den for andre gang vet jeg ikke helt hva jeg tenker. Jeg synes fortsatt den er utrolig teit og jeg forstår hvorfor jeg bare hadde et vagt minne fra den. Den er faktisk kjedelig. Ikke nødvendigvis så kjedelig som jeg skulle ha det til, men generelt kjedelig. Skuespillet er så som så, men effektene og det tekniske fungerer. Jeg klarer aldri helt å velge om jeg skal heie på det gode eller det onde - på en måte håper jeg det onde vinner. Loke er en karakter jeg skulle ønske hadde mer dybde og ondskap, men han er bare barnslig og plagsom. Det er meningen han skal være sånn, men når den gode siden ikke er interessant nok kunne de hvertfall prøvd å lage en skikkelig kul ond side. Jeg var så sikker på at Thor lå nederst, men etter mye grubling har jeg kommet frem til at jeg ikke kan legge den nederst.


foto fra filmen

Hva tenker dere om Thor?
Les mer om SUPERHERO project her

2 av 7 kapper til Thor.


 

#SUPERHEROproject #SUPERHERO #project #superhelt #prosjekt #superheltfilm
#superheromovie #film #movie #Thor #filmanmeldelse #filmtips

mars

Before we start
Jeg har lenge følt på behovet for å skrive litt til dere før jeg begynner disse oppsummeringene, derfor innfører jeg Before we start. Et sted hvor jeg kan skrive ned litt tanker om filmmåneden. I mars kan jeg blant annet fortelle at jeg ikke så en eneste film før 16. mars og da satte jeg på Aladdin i småfrykt for å bare ha 2-3 filmer å skrive om til dette innlegget. Heldigvis gikk det fremover da jeg besøkte Line i Kristiansand.

I Mars så jeg 7 filmer:
Aladdin - vhs (1992), Legend (2015), Deadpool (2016), Frequently Asked Questions About Time Travel (2009), The Gift (2015), The 5th Wave (2016), The Intern (2015).

+ Den filmen jeg likte best
Denne måneden havner Frequently Asked Questions About Time Travel øverst. Frequently Asked Questions About Time Travel er utrolig gøyal, nerdete og har flinke skuespillere. Historien er absurd og morsom. Filmen kan minne litt om The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, noe som bare får meg til å like den enda litt mer. trailer / imdb

- Den filmen jeg likte minst
Nederst denne måneden havner The 5th Wave. The 5th Wave er en film som er utrolig forutsigbar og full av voice-over. Jeg kan sette pris på en god voice-over, men her (som vanlig) blir den misbrukt på det groveste. Historien hadde mye potensiale, men man ser med en gang hvor den er på vei. Det virker som om filmen vil at vi skal vite hvordan dette ender minst en halvtime før det skjer. trailer / imdb

foto fra filmene

Hvilke filmer har dere sett i det siste og hva synes dere om Before we start?

#film #filmanmeldelse #FAQabouttimetravel #the5thwave #filmtips

MARCH ADVENTURE

Jeg burde kanskje skrevet noe skikkelig i dag, men etter en treningsøkt som startet med manual i ansiktet gjør jeg det enkelt. Jeg har kommet inn i en skikkelig produksjonsfase hvor jeg får masse ideer, filmer, redigerer og publiserer. Tre dager på østlandet har resultert i to videoer. Alt publiseres ikke her så husk å subscribe til RUN RIOT på YouTube og trykk tommelopp om du liker det du ser!

#film #YouTube #vlog #video #videoblogg #hverdagsvideo

FUN cut 0.2

Dagen før prøvde jeg å overbevise meg selv om at jeg hadde bestemt meg. Dagen etter bestemte jeg meg.

Prosessen har tatt mange måneder med mye grubling og enda mer sparing, men den 29. Mars 2016 hentet jeg min nye 15" MacBook Pro (foreløpig uten navn) på Eplehuset. Etter 8 år med min 13" MacBook kalt Hiro var det på tide å skaffe noe nytt. De fleste har spurt litt sjokkert Bruker du den gamle Macen enda? nå kan jeg endelig svare nei. Jeg har hatt den nye maskinen i et par dager nå og jeg angrer ikke - heldigvis.

#Apple #MacBookPro

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits