mai 2012

flower in the sun

Flower in the sun, be proud of what you are. Be proud of who you are with.
Flower in the sun, open up to new adventures. Look for the treasure inside you.
Flower in the sun, don't allways follow the path. Just take one look at your map and bloom where ever you want.
Flower in the sun, you are colorful. You smell tremendously good
And you, flower in the sun, are gorgeous.


foto - privat / Nikon D40 55-200 mm f4-5.6 /

Hva synes du?

Bilder: Maneter

Maneter er så utrolig fasinerende. Vakre og spesielle. Her ser dere bildene jeg knipset når jeg var på Hamresanden. Hva synes dere?


foto - privat / nikon D40 18-55mm /

Grilling i skyggen

I går dro Anne, Espen og jeg til Hamresanden for å sitte i skyggen og grille, vasse og se på Odin grave i sanden. Vi plukket bittesmå skjell og så fine maneter som fløt helt nede ved vannkanten. Når en først har maneter på så nært hold kan en jo ikke gjøre annet enn å ta bilder av dem. De bildene jeg har lovet å poste(inkludert manetbildene), legges ut i løpet av de neste ukene. Det er liten sannsynlighet for at kostholds-innlegget for forrige uke postes i det hele tatt. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal skrive det eller hva jeg vil fortelle.


foto - privat / nikon D40 18-55mm /

«Ser du havet vest der ute»


foto - privat /

En av de kosligste 17. Mai feiringene så langt. Den ble feiret i Kristiansand sammen med fine Anne. Vi pratet, spiste sukkerspinn og god mat. I min familie er det tradisjon at min pappa tar med mine søstre og meg ut i Haugesund for å spise soft-is. Selv uten pappa måtte jeg følge den faste tradisjonen vår. Startet dagen med den norske versjonen av denne sangen. Fin dag!

Hurra for Norge!

litt forskjellig

Som jeg nevte i forrige blogginnlegg så jobber jeg nok en gang med å få kostholdet på rett plass. Jeg kommer til å poste ukentlige oppdateringer hvor jeg skriver litt om det. På den måten er det lettere for meg å ha kontroll. Vil også minne dere på å besøke den andre bloggen min; www.amandakristin.blogg.no. Har postet nye bilder og «Look #3». Jeg vet ikke om jeg kommer til å poste flere «Looks» på denne bloggen, føler det blir litt smør på flesk. Med mindre det er ønskelig at det postes begge steder. En annen ting jeg også må få sagt er at jeg blir utrolig glad når jeg ser at folk både besøker og kommenterer bloggen. Får virkelig mer lyst til å blogge oftere når jeg vet at det er noen som leser. Klem til dere.


foto - privat / Nikon D40 18-55mm / creds til Espen som gidder å ta bilder av meg /

We don't need a cure

Denne helgen har jeg virkelig tatt det helt med ro. Det er mye som skjer i hverdagen med tanke på eksamen og en må huske å ta seg en pause i ny og ne. Det kan være lurt å finne noe annet å fokusere på når en har fri, for min del blir det (fra og med i morgen) å ordne kostholdet mitt igjen. Ikke mer drittmat i ukedagene og selv om jeg er sliten så skal jeg prøve å lage mat selv. I bunn og grunn sa jeg til meg selv at mat og kosthold ikke skulle postes på bloggen, men det er forskjell på å skrive «i dag spiste jeg mat» og «jeg bør slutte å spise dritt». Dette er min egen måte å fortelle meg selv at noe bør gjøres.


foto - privat 

Jeg har skaffet meg nye solbriller da. De kuleste jeg har kjøpt i år hvertfall. Hvordan takler du eksamensstresset?

pust ut

Det fins dager hvor alt bare blir og er feil. Hvor en vil låse seg selv inne på rommet, legge seg ned og sette på skrikemusikk. En får ikke tid til noe og til slutt føler man seg bare som søppel. Positivitet på slike dager er ikke like lett, av og til må en heller ta seg selv i nakkeskinnet og fortelle seg selv at en trenger en pause. En pause fra et skrudd samfunn. En pause fra alt som er plagsomt og irriterende. Bare pust ut.

http://cdn.attackofthecute.com/February-03-2012-18-58-17-hoothoot.jpeg

http://cdn.attackofthecute.com/January-04-2012-01-27-26-tumblrlv4p5yut0H1qi23vmo1500.jpeg

http://cdn.attackofthecute.com/September-21-2011-22-10-23-catsareeverywhere.tumblr23.jpeg
A fox sleeping on top of a pile of logs.
A sugar glider in a glass bowl.
A young, smiling sloth climbing on a plastic tub.

foto - ukjent

ni fine gjenstander

en. Uglesmykker

to. Tulipaner

tre. Akvarium

fire. Kopper

fem. Analoge bilder

seks. Tekanner

syv. Klokker

åtte. Drømmefangere

ni. Vinyl-plater

all foto - privat

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits