mai 2014

kvifor veta når ein kan gjetta

Jeg skal si dette så enkelt som mulig. De to siste dagene har vært ufattelige på forskjellige måter. Jeg skrev under på det rosa papiret og tenkte snakkes i høst. Rommet forlot jeg så fort jeg kunne, jeg tror ikke jeg har vært så skuffa over meg selv noensinne. Det gjorde vondt i hele viljen, men jobbhumøret ble klistret på og jeg prøvde så godt jeg kunne å ikke tenke på hvor vondt det føltes. På jobb ble vi slengt ut i noe jeg absolutt ikke hadde ventet meg. Nervøsiteten kom som et slag og det eneste jeg kunne håpe på var at det roet seg så snart som mulig. Da jeg våknet i går kjente jeg nok en gang på den følelsen jeg hadde dagen før. Det å stå opp ble tyngre, men det å sove mer var ikke et alternativ. Jeg vet at det nesten bare er min egen feil og det er nettopp det som er plagsomt. Jeg skrev et blogginnlegg som jeg ikke fant noen avsluttning på - kanskje nettopp fordi det jeg skrev om ikke har noen avsluttning enda. (Jeg deler en bit av teksten i slutten her, hele innlegget kommer jeg nok ikke til å poste.) Med røde lepper dro jeg mot jobb. Da jeg stod på jobb var det som om alt utenfor forsvant. Problemet forlot tankene. Tilværelsen føltes litt bedre. Håper den blir litt og litt bedre for hver dag.

 

Alle ser at du havnet under ankeret. Alle hører hvor du var. På tross av dette skal du ikke vise andre din smerte. Du skal ikke vise at det er tungt å dra på steinen. Du skal bare kjenne på denne følelsen alene. Du vet at det fins andre i din situasjon, men du ser dem ikke. Du ser ikke hvor utmattet de er - men for deg så betyr det ingenting. For du er en av dem. Det er ingen som ser deg heller.

BW one

BW two

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

fjerde måned

I tjuetretten begynte jeg å skrive ned alle filmene jeg så i løpet av et år. Dette har jeg fortsatt med i tjuefjorten. For å få skrevet litt mer om film vil jeg oppsummere hver film-måned (skal prøve hvertfall), noen få ord vil bli skrevet om de filmene jeg synes var best/dårligst.

I April så jeg 6 filmer:
Hotel Transylvania (2012), Sin City (2005), The Addams Family (1991), Divergent (2014), The Life Aquatic with Steve Zissou (2004), Batman Begins (2005).

+ Den filmen jeg likte best
Wes Anderson får heder andre måned på rad. The Life Aquatic with Steve Zissou havner på topp, men med Divergent hakk i hælene. Dette er to helt forskjellige filmer, men Wes Anderson filmen havner på topp fordi historien er kreativ og original (synes jeg), filmen er bra filmteknisk med det fine kunstuttrykket til Wes Anderson, man blir interessert i historien og karakterene samtidig som den er morsom. trailer / imdb

- Den filmen jeg likte minst
Igjen nok en film som ikke direkte var dårlig, men av de filmene jeg så denne måneden havner Hotel Transylvania nederst. En litt uvanlig barnefilm som handler om det å være annerledes, men fortsatt veldig standard i dramaturgien og plottet. trailer / imdb

foto fra filmene

Planen for Mai er å se Keiserens nye stil - Et kongerike for en lama på nytt, samt prøve å se mer enn 6 filmer (på tross av eksamen og jobb). Noen filmplaner for Mai?

#film #filmanmeldelse #LifeAquaticwithSteveZissou #HotelTransylvania #filmtips

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits