mai 2015

#4 Captain America: The Winter Soldier (SUPERHERO project)

Fjerde film i SUPERHERO project ble Captain America: The Winter Soldier. Filmen ble utgitt i 2014, regissert av Anthony Russo og Joe Russo og medvirker Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson og Alexander Pierce i de mest sentrale rollene. trailer / imdb

Greit oppsummert
Denne filmen hadde jeg ingen forventninger til. Med mine fordommer for superheltfilmer forventa jeg noe teit kjærlighetskliss og alt for mange klisjeer, men det klarte de heldigvis å styre unna. Som i den første Captain America-filmen var oppbygningen fin og effektene bra. Filmen var forutsigbar og uforutsigbar samtidig på en litt rar måte, i dette tilfellet var det ikke en god ting. Det var noen sekvenser i filmen jeg likte veldig godt, og de løftet hele filmopplevelsen for min del. Selv om det var en del bra ting i filmen, når den ikke helt opp til Captain America: The First Avenger.


foto fra filmen

Hva synes dere om Captain America-filmene?
Les mer om SUPERHERO project her

5 av 7 kapper til Captain America: The Winter Soldier.

#SUPERHEROproject #SUPERHERO #project #superhelt #prosjekt #superheltfilm
#superheromovie
#film #movie #CaptainAmerica #TheWinterSoldier #filmanmeldelse
#filmtips

Lovebirds in black & white

Min søster Angela og kjæresten Sindre var på et kort besøk i helgen. Etter litt kaffe, en film og en natts søvn gikk vi en tur som ble til photoshoot i gresset. (Fargebilder kommer i et eget innlegg.) Jeg holder forresten på med et lite prosjekt, som foreløpig er litt hemmelig, men jeg håper dere kommer til å like det.

Lovebirds one bw

Lovebirds Kiss bw

Lovebirds After Kiss bw

Lovebirds two bw

Lovebirds jump two bw Lovebirds four bw

Lovebirds three

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

04 ➤ 05

Helt i slutten av April pakket jeg kofferten og dro en liten tur til Sørlandet. Jeg levde uten vanlig nett, møtte masse fine folk og pratet om alt. Vi gikk i de samme gatene som før og jeg tok alt for lite bilder. Det føltes som en evighet siden jeg så alle sist, selv om jeg var der i Desember. Akkurat passe planlagt, akkurat passe spontant.

Trip to Kristiansand - coffee

Trip to Kristiansand - food

Trip to Kristiansand - food 2

Trip to Kristiansand

Trip to Kristiansand - 2

Trip to Kristiansand - 3 BW

Trip to Kristiansand - 5 Trip to Kristiansand - 7

Trip to Kristiansand - 4

Trip to Kristiansand - 6

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

fjerde tjuefemten

I April så jeg 10 filmer:
Captain America: The First Avenger (2011), Captain America: The Winter Soldier (2014), The Perks of Being a Wallflower (2012), The Royal Tenenbaums (2001), The Hedgehog (2009), Looper (2012), (500) Days of Summer (2009), Ulvesommer (2003), Safety Not Guaranteed (2012), Happy Feet (2006)

+ Den filmen jeg likte best
Det har vært sykt vanskelig å velge hvilke filmer som havner hvor denne måneden, men etter mye grubling har jeg bestemt at Looper havner på topp. Looper så jeg først da den gikk på kino i 2012 og siden har jeg sagt at den bør ses med skikkelig lyd. Wow! For en film! tenkte jeg da den var ferdig. Nå da jeg så den igjen satt jeg med nesten samme følelse, på tross av å ikke ha annet enn høyttalerene innebygd i TVen. Filmen har veldig gode effekter, skuespillerne er sykt flinke. Joseph Gordon-Levitt og Bruce Willis kan jo ikke slå feil. trailer / imdb

- Den filmen jeg likte minst
Nå har jeg diskutert med meg selv frem og tilbake. Det var ingen filmer som virkelig utpekte seg for plassen nederst på lista, men siden jeg må* nevne én sier jeg Ulvesommer. Valget havnet på denne nettopp fordi det er en film jeg så mye da jeg var yngre som jeg fortsatt synes er veldig koselig, men det er noen ting i filmen som kan bli litt for teit. Skuespillet er helt ok og til å være en norsk film fra 2003 er den ikke så verst. trailer / imdb

foto fra filmene

*siden hele konseptet går ut på å peke ut en film jeg liker og en jeg ikke liker vil det alltid havne en nederst, selv om den i seg selv ikke nødvendigvis er helt forferdelig.

#film #filmanmeldelse #Looper #Ulvesommer #filmtips

Morning glitter

Tror jeg er tidenes treigeste blogger. I påsken dro jeg på fjellet (som mange andre). Med skiteorien i hodet, skiene på beina og snøen rundt meg endte jeg opp med å bruke 100% mer tid enn de andre på løypa. Våknet hver morgen til glitrende snø. Sovnet hver kveld med litt ekstra rødfarge i ansiktet.

part two easter '15 - detail

part two easter '15 - morning light

part two easter '15 - window part two easter '15 - mountain 2

part two easter '15

part two easter '15 - mountain

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits