mai 2016

april

Before we start
Som i Mars var April også en sånn måned hvor jeg ble litt stressa over å se for lite filmer. Grunnen til dette er at jeg har havnet på serie-kjøret igjen. Jeg skriver det på denne måten fordi når jeg først finner en serie jeg liker så må jeg se alt på en gang. For mange år siden erklærte jeg meg selv som queen of binge-watching og det var vel i cirka samme tidsperiode jeg fant ut at jeg har et binge-watching-problem. Uansett: med tvangspauser mellom sesongene fikk jeg sett et par filmer likevel.

I April så jeg 5 filmer:
Snervous (2015), Den utrolige reisen (1993), The Man From U.N.C.L.E. (2015), Song of the Sea (2014), The Jungle Book (2016).

+ Den filmen jeg likte best
Øverst i April må jeg plassere Song of the Sea. Da jeg så The Secret of Kells for et par år siden gikk jeg ut av Cinemateket i Kristiansand og tenkte Wow! For en film! Jeg elsket historien, tegnestilen, musikken og rett og slett alt ved hele filmen. Da jeg hørte at de samme folka hadde lagd en ny film visste jeg at jeg måtte se den. Disse irene vet virkelig hva de holder på med. Med den samme varke tegnestilen og den fine musikken ble jeg nok en gang dratt inn i en eventyrlig og fin historie. trailer / imdb

- Den filmen jeg likte minst
Nederst denne måneden setter jeg Den utrolige reisen. Dette er en film fylt av barndomsminner og en koselig historie, uheldigvis er mye av det andre ikke like bra. Det tekniske er helt ok i forhold til året den kom ut og skuespillet er ikke til å skryte av. Det er noen ting i historien som blir litt for teit, men jeg synes de har vært flinke til å gi "liv" og personligheter til dyrene. trailer / imdb


Jeg fant nesten ingen bilder fra Den utrolige reisen, så isteden for et bilde med kanskje 3 pixels valgte jeg å bruke coverbildet.

foto fra filmene

#film #filmanmeldelse #SongoftheSea #Sangenfrahavet #DenUtroligeReisen #HomewardBound #filmtips

KRS MARCH 2016

Det var påskeuke. Kristiansand stod det på toget og jeg hoppet på for å besøke Line. Vi møtte mange stengte dører. Drakk kaffe. Spiste god mat. Kjøpte fancy snop. Besøkte SKMU & Sørlandssenteret. Jeg kjøpte Jungelboken-kakeboks og Norgesglass på Shalam. Vi så Deadpool på Fønix og en del andre filmer i Nabohuset på Grim.

KRS MARCH 16 .1

KRS MARCH 16 .3 KRS MARCH 16 .2

KRS MARCH 16 .5

KRS MARCH 16 .8

KRS MARCH 16 .10

KRS MARCH 16 .11

KRS MARCH 16 .12

KRS MARCH 16 .13

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#utpåtur #Kristiansand #KRS #Sørlandet #reise #foto #grafitti #hasjtægg #MeanBean #påske

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits