juni 2012

HOVEFESTIVALEN TO-TUSEN-OG-TOLV!

I morgen reiser jeg til Hovefestivalen. Har en følelse av at det blir utrolig kult i år. Jeg har nesten ikke tenkt over hva jeg skal se/høre. Nedenfor ser dere noen bilder fra Hove 2010 og Hove 2011. Hove er en fin måte å starte sommeren på.


foto - privat /

dødtid

Det har vært utrolig dødt på bloggen. Det er ikke det at jeg ikke har lyst til å blogge, det er det at jeg ikke har så mye å blogge om. Minnekortet til kamera ligger i Kristiansand og jeg får derfor ikke tatt så mye bilder. Skal lete etter et gammelt minnekort når jeg får tid eller få mitt sendt til vestlandet på gamlemåten. Nå er det under en uke til jeg reiser til Hovefestivalen, og jeg har ikke tenkt på hva jeg skal pakke. Skal du på festival, hvilken?


foto - privat / nikon D40 18-55mm /

e n d e l i g

Nå som ny leilighet er i boks kan jeg endelig reise hjem. De siste dagene har jeg ikke gjort annet enn å pakke, nesten alt jeg eier er pakket ned. I morgen går ferden mot vestlandet og tilbake til alle fine.


foto - privat / Nikon D40 55-200mm f4-5.6 /

Out The Blue

Enda en fin musikkvideo. Med ferie og lite å gjøre har jeg ikke så mye å skrive om, desverre. Snart reiser jeg hjem til vestlandet hvor årets sommereventyr begynner. 

rosa

Plutselig ble bloggen min veldig rosa. Ikke hvilken som helst rosa heller; lyserosa. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har bestemt at for nå skal det være sånn. Selv om jeg aldri har vært en av de som liker rosa. Som vanlig ble jeg lei av det forrige og lagde noe nytt.


foto - privat / Nikon D40 55-200mm f4-5.6 /

finito

Jeg skulle egentlig poste et kostholdsinnlegg i dag, men jeg dropper det for å fortelle alle dere om at jeg er ferdig med eksamen! Nå skal jeg nyte ferien. Nedenfor ser dere bilde av hele klassen min. Dere er fantastiske


foto - privat

tidlig en søndagsmorgen

Lite søvn og oppgaveskriving. Prøver å samle motivasjon ved å se serier, spise boller og drikke kaffe. Innlevering i morgen.


foto - privat / nikon D40 18-55mm /

The Cigarette Duet

Synes filmen og sangen var så kul at jeg måtte dele den med dere. Eksamensfilmen er levert og det eneste som gjenstår er rapportskriving.

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits