juni 2013

på vei hjem

Dette er et forhåndsskrevet innlegg. Omtrent nå holder jeg på å flytte inn i ny leilighet og om en stund sitter jeg ved siden av pappa i bilen og reiser hjem. Det skal bli digg å bli ferdig med flytting og å endelig få dratt hjem og sett alle mine fine igjen. Året i MongoMonarkiet har gjennomsnittlig vært ganske greit. Sjekk MongoMonarkiet på Instagram.

foto - privat

make more gifs

Prøver å gjøre det beste ut av pakkingen. Ved å lage flere animerte bilder. P3s Kirketid spilles av i bakgrunnen og jeg ler høyt samtidig som jeg pakker ned tingene mine. Gleder meg til å dra hjem til vestlandet.

 

Polaroid wall

foto - privat | nederste bildet er fra november. øverste er fra i går. utvikling.

Kings of the playground

And this day's amazing
Out here we can make it
Your pop, left the beemer
I think we should take it, yeah

Hey now, hey now. I havent had a good laugh for a day now
Hey now, hey now. You know you're down, let's do this right now
Hey now, hey now. Up top, we're the kings of the playground

=

Pakking er min verste fiende. Flytter i slutten av uka. Over halvparten av det jeg eier ligger i esker og IKEA-poser.

foto - privat

Coloring the sky

La oss fargelegge skyene og himmelen. La oss prøve å gi grå himmel farge. Rosa, lilla, gul eller blå. Det har ikke noe å si. Så lenge den får farge så blir den vakker. La oss gjøre det umulige. Ta stigen og sette den rett opp på bakken. Klatre opp med spann og børste og male himmelen. Gi den liv. Et praktfult et. La skyene kile oss på kinnet. Er ikke verden vakker nok for deg, så mal den i fine farger som aldri falmer. Gi tilværelsen farge. Gi tilværelsen noe godt. Fargelegg skyene og himmelen.

Geometric

Lets color the sky 

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

Invert X

Jeg har (som vanlig) vanskeligheter med å begynne bloggingen etter så lang tid. Hei, hallo. Ferien er her og jeg ferierer litt på sørlandet før jeg tar farvel med persiennelys og teppegulv og blir ønsket velkommen av skråtak og tregulv. Etter dette drar jeg hjem til Vestlandet og ferierer der med alle fine som jeg ikke har sett på evigheter.

Streetsplit

Streetsplit 2

Invert X 

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

a cinematic term used primarily to describe stylish crime dramas

Film Noir

Film Noir 2 

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

 

Walk the Moon

Den fantastiske følelsen når man oppdager et nytt band og faller helt pladask etter de første sangene. Blir enda mer sjarmert av å se på videoene deres. Så utrolig fantastisk.

fjerde dag sjette måned

Jeg sliter med å formulere meg. Både her, til andre og på akademiske oppgaver. Jeg skriver litt, stopper opp og hater det jeg nettopp noterte. Jeg visker det ikke bort, sånn i tilfelle jeg finner nytte i det en annen gang. De fleste netter ligger jeg våken til 3-4 om natten, søvnen finner meg ikke og jeg gir lett opp. Det er for lett å bare gi opp. Jeg kan ikke si klart hva som foregår, for jeg er ikke helt sikker selv. Det er plagsomt og slitsomt. Prøver å puste ut.

White roses

Green sky

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits