juni 2014

It was 3 weeks ago

Bilder fra 17. Mai. Grillet, lagde kake med marshmallows (kan legge ut oppskrift om det er stemining for det, den var sykt digg) og så på fyrverkeri før vi avsluttet det hele med film midt på natten. Ellers kan jeg fortelle at nå har jeg ferie. Skulle gjerne sagt jeg var helt ferdig med bacheloren, men må ta en eksamen til høsten. Sånn ble det bare. Ferien min skal bestå av mye jobbing og en liten reise til Bergen. Jeg har lyst til å bli bedre kjent med de jeg jobber med og jeg vil spise både saftis og iskrem for så å ligge i gresset med litt vondt i magen og han ved siden av meg. Jeg skal smelte bort i varmen, bli tomatrød av solen, men det er helt greit egentlig.

(Av en eller annen rar grunn synes jeg det er gøy å se hva andre kjøper, og jeg vet at det er flere enn bare jeg som synes det, i bloggverdenen hvertfall. Jeg har lagd en liten Tumblr hvor jeg kommer til å poste bilder av ting jeg kjøper. Håper folk liker konseptet. Her er linken: http://todayiboughtthis.tumblr.com/ )

May 17th

May 17th 2

May 17th 3

May 17th 4

May 17th 5 May 17th 9

May 17th 6

May 17th 7

May 17th 8

May 17th 10

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

femte måned

I tjuetretten begynte jeg å skrive ned alle filmene jeg så i løpet av et år. Dette har jeg fortsatt med i tjuefjorten. For å få skrevet litt mer om film vil jeg oppsummere hver film-måned (skal prøve hvertfall), noen få ord vil bli skrevet om de filmene jeg synes var best/dårligst.

I Mai så jeg 3 filmer:
Thank You for Smoking (2005), Keiserens nye stil - Et kongerike for en lama (2000), Seven (1995)

Siden det ble så få filmer i Mai skriver jeg noen ord om alle. Thank You for Smoking er en helt ok film. Ikke super spennende, men ikke veldig kjedelig heller. En midt på treet film som er helt grei underholdning. trailer / imdb

Keiserens nye stil - Et kongerike for en lama bringer fram barndomsminner. Den er morsom og kul på sin egen litt teite måte - noe jeg synes er en bra ting. trailer / imdb

Seven er en ganske bra film fra '95 som jeg har vært mye frem og tilbake på om jeg virkelig ville se igjen. Filmen er både bra og grusom (historiemessig) på en og samme tid. Seven er egentlig en sånn type film man ser en gang i livet for så å prate om den resten av livet og anbefaler den til alle som ikke har sett den. Man husker alle de viktige tingene fra filmen og det er ikke mye nytt å oppdage når man ser den på nytt. Inntrykket gikk kanskje et ørlite hakk ned da jeg så den på nytt nå, men det er fortsatt en veldig bra film. Om man ikke ser filmer med vold og det jeg liker å kalle grusomheter bør man kanskje ikke sette seg ned å se Seven. trailer / imdb

foto fra filmene

I Juni har lyst til å gå på kino. Har noen vært på kino i det siste? Er det noen filmer man bør få med seg som går på kino nå?

#film #filmanmeldelse #ThankYouforSmoking #Keiserensnyestil #Etkongerikeforenlama #Seven #filmtips

smuler faller ned fra tallerkenen

Denne posten burde ha blitt posta for noen uker siden, men "fuck the system" - poster dette nå. Min påske i bilder. En ganske OK+ påske. Spiste mye kake, drakk store mengder kaffe og solo på boks, møtte bra mennesker, tvang meg selv til å ta bilder og fikk vært med på litt utepåske på tross av senebetennelse. (Det har vært litt få innlegg i det siste, det meste av energien min har gått til eksamen og resten til jobb. Så enkelt er det.)

Easter 2014 - 6

Easter 2014 - 5

Easter 2014 - 4

Easter 2014 - 2

Easter 2014 - 1

More of easter 2014 More of easter 2014 - 5

More of easter 2014 - 1

More of easter 2014 - 2

More of easter 2014 - 3

More of easter 2014 - 4

More of easter 2014 - 6

More of easter 2014 - 7

Sindre & Angela 2

Sindre & Angela

Last of easter

Benedicte x

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits