juni 2015

We're going on an adventure!

Helt plutselig - ganske snart reiser jeg på ferie. Til Tyrkia. Jeg har ikke vært ordentlig bortreist* (utenom Hovefestivalen) siden tjuetolv. Med studentøkonomi har ikke pengene strukket til, men heldigvis gjør de det i år. Siden jeg ikke har vært i Tyrkia før vet jeg ikke hvor spennende eller ikke spennende det er. Det finner jeg ut etterhvert. Planen er å utforske verden - man må begynne et eller annet sted. Alle kameraene mine blir med. Jeg gleder meg.

cameras

snapshot 2

snapshot

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

*har bare vært småreiser på 3-ish dager.

litt sen sommerferieliste

Kanskje litt sent for sommerferieliste, men jeg poster den likevel. Lånte den fra Carina.

Hva skal du gjøre i sommer?
Bestilte nettopp tur til Tyrkia (sånn i siste liten og på tross av at ingen av oss egentlig hadde sett for oss Tyrkia), utenom skal jeg i bryllup og forhåpentligvis blir jeg frivillig på Filmfestivalen i Haugesund.

Hvor lenge har du fri?
Frem til jeg får en jobb.

Hva har du virkelig lyst til å bruke tiden på?
Reise, grilling, venner og gjøre masse ting jeg vanligvis ikke gjøre.

Hva tror du du egentlig kommer til å bruke den på?
Venner, grilling, jogging, Youtube, jobbsøking og litt reise.

Hva ser du mest fram til?
Folk som har fri, reise og bryllup.

Hva kan gå feil?
At det ikke blir noe varmere. Jeg er mer glad i kulden enn varmen, men akkurat på sommeren kan det være litt varmere enn resten av året.

Hvem kommer du til å henge mest med?
Alle, tror jeg.

Hva kommer du til å bruke mest penger på?
Reise. Utenom: iskaffe.

Kommer du til å bli brun?
Mest sannsynlig blir jeg bare solbrent, men hvem vet?

Hva vil du si til ditt ferie-jeg?
Gå ut, jogg litt, husk solkrem og gjør ting du vanligvis ikke gjør.

Hva kommer du til å spise?
Grillmat og norske jordbær.

Hva kommer du til å drikke?
Iskaffe og lemonade.

Hva kommer til å gjøre sommeren ekstra bra?
Alt sosialt.

Hva er du bekymret for?
At temperaturen er som den er nå, torden når det bare er meg i huset og at jeg glemmer å jogge.

Hva blir ekstra spesielt akkurat denne sommeren?
Kanskje at den blir så annerledes fra i fjor. Og at min bestevenninne og jeg skal ta vår første utenlandsreise sammen.

Hvordan vil du huske sommeren, når den er over?
I fjor ble mai til august helt plutselig og jeg forstod ingenting. Målet er å få en bedre, lettere og finere sommer enn i 2014 - det viktigste er at jeg faktisk husker den.

foto - privat | iPhone 5C

A little breeze

Litt flere bilder. Denne gangen var det fine Benedicte og meg selv som lekte både forran og bak kameraet. Vi lo, fikk hår i ansiktet, Benedicte vasset og jeg endte opp med tårer i øynene.

ps. jeg tror det litt hemmelige prosjektet mitt snart er klart.

Spring - Benedicte 2

Spring - Benedicte (me) 7

Spring - Benedicte 7 Spring - Benedicte 5

(me) 6 Spring - Benedicte 4

(me) 8

Spring - Benedicte 3 

(me) 2 Spring - Benedicte 8

us <3

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8 (utenom det nederste bildet) | bildene av meg har Benedicte tatt.

fem favoritter

Siden jeg synes det er så gøy å se andre sine favorittgreier bestemte jeg meg for å vise dere noen av mine.

▼ Lipstick Cream fra Evagarden. Denne fikk jeg av Siv-Anett da jeg var i Kristiansand. Jeg var først skeptisk til fargen, men nå synes jeg den er superfin. Ikke like tungt som leppestift og den holder kjempelenge. Jeg har den i fargen 719. (ps: den er ikke like mørk som på bildet av selve produktet)

fem favoritter

fem favoritter

▼ Denne jakken/blazeren fra Gina Tricot. Har brukt den ca. hver dag etter jeg kjøpte den.

fem favoritter

▼ OGX Coconut Milk shampo & Keratin Oil balsam. I flere måneder (etter at jeg gikk tom for krølleproduktene mine) har jeg lett etter noe som kunne håndtere håret mitt, uten hell. Tilfeldigvis dukket dette merket opp i en Youtube-video og rett etterpå mottok jeg mail fra Vita om at de hadde begynt å selge dem. Jeg gjorde research rundt merket og leste litt kundeomtaler før jeg bestemte at disse var verdt å prøve. De lukter fantastisk, er ikke testet på dyr og håret mitt (og hodebunnen min) er merkbart bedre allerede. Håper de fortsetter å vise resultater.

fem favoritter

▼ Nescafé iskaffe. Nam <3

fem favoritter

▼ YouTube! Jeg er helt hekta på YouTube. Det har jeg ikke vært siden videregående. Det fins så mye gøy! Noen ganger må jeg spare videoer til senere sånn at jeg ikke ser alt på en gang.

foto - privat/screenshot

Synes noen andre det er gøy med favorittinnlegg? Vil dere se flere favoritter i fremtiden?

femte tjuefemten

I Mai så jeg 7 filmer:
Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001), Harry Potter and the Goblet of Fire (2005), Harry Potter and the Deathly Hallows: part 1 (2010), Aladdin - VHS (1992), Cyberbully (2015), Løvenes Konge (1994), The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (2005).

+ Den filmen jeg likte best
Øverst denne måneden havner Aladdin. Jeg har vært i et "jeg-må-se-Aladdin"-humør det siste halve året, og endelig fikk jeg sett den. Er det en film jeg husker fra barndommen er det denne. Da jeg startet filmen begynte jeg automatisk å si det som blir sagt i filmen, uten at jeg tenkte over det. Det er noe med filmen jeg har forelsket meg helt i. Det var så utrolig fint å se den igjen. trailer / imdb

- Den filmen jeg likte minst
Denne måneden har det vært enda vanskeligere å velge hvilken film som havner nederst. Jeg har ikke sett noen filmer jeg ikke likte eller som jeg ikke kommer til å se igjen. Jeg vurderte å sette Harry Potter and the Deathly Hallows: part 1 nederst, men samvittigheten min gir meg ikke lov så derfor blir jeg nødt til å si Cybebully. Det som gjorde at jeg ville se denne filmen var at Maisie Williams spiller i den. Filmen handler om internettmobbing - noe som er veldig aktuelt. Den er veldig enkel og fin visuelt og historiemessig, det er lett å følge med og man kan kjenne seg igjen i det som skjer. Om jeg skal pirke på noe må det være at filmen skifter veldig fort fra mobber og offersituasjonen for Casey (Maisie Williams) sin del. Det kan virke litt rart og situasjonen har egentlig en enkel løsning, men det er nok et grep fra filmskaperne at Casey ikke ser løsningen med en gang. trailer / imdb

foto fra filmene

Må bare minne dere på (sånn som i forrige måned) at jeg ikke nødvendgvis hater filmene som havner nederst, men en vil jo alltid havne nederst i forhold til de andre filmene. Vil også tipse om at Filmpolitiet på P3 hyller Studio Ghibli ved å sende en Ghibli-film på NRK3 hver fredag i Juni. Tre av fire har jeg ikke sett før så det blir ekstra gøy. Jeg skal se reprisen av den som gikk i går (Prinsessen fra Vindens Dal) i kveld. Har du sett noe fra Studio Ghibli? (Hvilken? Hva synes du?)

#film #filmanmeldelse #Aladdin #Cyberbully #Ghibli30år #Ghibli #filmpolitiet #filmtips

Lovebirds in color

Fargeversjonene fra photoshooten med storesøster og kjæresten. Sort/hvitt-versjonene finner dere her.

(Virker som Flickr har litt problemer med noen av bildene, hvis dere ser en firkant hvor det står "This image or video is currently unavaliable" så setter jeg pris på om dere gir beskjed sånn at jeg kan prøve å fikse det.)

Lovebirds

Lovebirds two

Lovebirds Kiss

Lovebirds After Kiss

Lovebirds one

Lovebirds jump

Lovebirds jump two Lovebirds four

Lovebirds scouting the sea

Lovebirds five

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits