juli 2012

tid

Tiden går veldig sakte. Jeg har veldig mye tid som jeg ikke utnytter godt nok. Dagene går i tv-titting og matlaging. I morgen skal jeg være med Benedicte, noe som skal bli utrolig gøy. Jeg har ikke så mye å fortelle og tar ikke bilder av annet enn mat og katten. Poster sikkert noen oppskrifter i løpet av ukene som kommer.


foto - privat / nikon D40 18-55mm

berg-og-dal-bane

Denne dagen har vært en eneste stor berg-og-dal-bane. Både på godt og vondt. Ble utrolig mye plutselig stress, derfor valgte jeg å ta en pause hos min bestemor hvor min tante og et av mine søskenbarn skulle komme på besøk. Utrolig koselig å være der m.t.p. at jeg ser min tante og mine søskenbarn veldig lite. Nå kan det være at den eksterne harddisken min har reist til "et-bedre-sted", håper jeg får reddet alle filene mine før den setter seg på flyet. For tiden passer jeg lillesøster Alicia og pappaen min sin katt. Noe som betyr at jeg bor her hvertfall til 7. August.


foto - privat / nikon D40 18-55mm

Stopp

Når jeg kaster ting inn i photoshop og gjør det samme med hvert bilde, drar redigeringslysten på ferie. Jeg trenger inspirasjon. Jeg må lære noe nytt. Når jeg søker etter tutorials finner jeg ingenting veldig nytt eller spennende. Hvis du vet om en (eller flere) kul photoshop tutorial, post den her. Da blir jeg glad.


foto - privat / Nikon D40 55-200mm 

nittende juli

Hele dagen har vi tilbrakt i Dyreparken. Vi trosset regnet og håpet på det beste. Regn ble til sol i løpet av dagen og dagen ble finere. Vi var der fra åpningstid til stengetid. Totalt har vi tatt utrolig mange bilder, disse kommer jeg til å poste etter at jeg har redigert dem.


foto - privat / nikon d40 18-55mm / arkivbilder

Plutselig

...var May og jeg i Kristiansand. Vi har fått låne leiligheten til snille Tonje og her skal vi være noen dager.
two days ago

For 2 dager siden hadde bestevenninne May bursdag. 18år har hun blitt og lappen har hun fått. Etter noen kjøreturer hit og dit, litt kakespising og prating dro vi opp til Steinsfjellet for å avslutte bursdagen hennes med grilling og koselige mennesker. 
foto - privat / nikon D40 18-55mm / 
Jeg elsker å kunne bruke speilrefleksen min igjen.

Livet etter Hove

Etter syv dager i telt var det på tide å ta farvel med Hove 2012. Det skiftet fort fra livet i skauen med konserter og mennesker rundt meg hele døgnet til å sitte hjemme med vondt i halsen og tett nese. Hove 2012 var fint.


foto - privat / mobil (legger ut flere Hovebilder når jeg har fremkalt engangskameraet)

1 chill om morgenen. 2 bånd. 3 fant Maria på dagbladet sin stand. 4 The XX konserten. 5 Slummen. 6 Regnet bare bittelitt da. 7 Kent chiller. 8 Telting på et helt nytt nivå.

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits