august 2012

et lite pip

Det er søndag. Solen står høyt på himmelen. Det er ikke for varmt, men heller ikke for kaldt. Jeg har lyst til å ta på meg mitt lengste skjørt, en av mine fineste topper og de høyeste hælene jeg eier og vandre rundt i fine gater fylt av blomster.

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

Over til noe annet; Vi har fullført en uke med fadderopplegg og bare en gjenstår. Å være fadder er utrolig gøy, men også veldig slitsomt. Dagene har gått utrolig fort og derfor har jeg hatt lite tid til blogging.

 

Jeg har lite minne igjen på macen, noe som gir problemer for photoshop. Jeg redigerer det macen tåler at jeg redigerer, og resten får egentlig bare vente.

Bilder: May

Den siste dagen jeg var med May før jeg flyttet tok jeg noen portretter av henne. Selv synes jeg en del av bildene ble fine. Her har dere de jeg har valgt å redigere; både i fargeversjon og i sort/hvitt. Hva synes du?

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8 | modell - May

Designoppdatering

Har nok en gang endret designet. Nå føler jeg det er mer meg enn det forrige. Det eneste jeg misliker med designet akkurat nå er det faktum at innleggene ligger skjevt; de gjør hvertfall det på min maskin. Ca. sånn som på bildet under skal det se ut.   Hva synes du?
uvant

Det er skikkelig uvanlig å være her igjen. På både godt og vondt. Jeg var ikke helt klar for å retunere til sørlandet, men alikevel må en bare stupe i det. Det er deilig å tenke på at jeg har litt under en uke med sol og varme før skolestart (selv om det er mye som må ordnes i leiligheten). For meg er blir ikke helt sommer uten at jeg kan klage på hvor varmt det er.


foto - privat / Canon 60D 50mm f1.8 /

vips

Vips. Der var jeg tilbake på Sørlandet.


foto - privat

flytta på dej

flytter tilbake til sørlandet i løpet av de neste 24 timene.


foto - privat / Canon 60D 50mm f1.8

redhead

Rødt hår. Uvandt, men fint. Hva synes dere?

som12sv

bilete

Etter jeg fikk kameraet har jeg tatt veldig mange bilder. Jeg blir ikke lei. Jeg prøver å blogge mest mulig mellom pakking og planer. Tiden som jeg hadde så mye av ble plutselig kraftig redusert.


foto - privat / Canon 60D 50mm f1.8

Nytt

endelig

III

Siste rest av bildene Benedicte og jeg tok. Utrolig kos å se henne igjen. Bra dag.


foto - privat

II

Hjemme hos meg lagde Benedicte og jeg god mat, så på ting på Youtube og tok bilder av hverandre.


foto - privat

 

I

Dagen med Benedicte var utrolig gøy, morsom og koselig. Vi hadde ikke sett hverandre på evigheter og endelig kom vår tid. Det hele begynte med kafé besøk i sentrum hvor vi drakk kakao, delte en sjokolade fondant og oppdaterte hverandre om ting som hadde skjedd i livene våre. Etter dette tok vi turen "hjem" til meg. (bilder kommer i tre innlegg)


foto - privat / nikon D40 18-55mm

 

Smakebit

En liten smakebit fra dagen i går sammen med Benedicte. Vi hadde det utrolig gøy og tok masse bilder. Legger ut flere bilder senere.


foto - privat

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits