august 2014

syvende måned

I tjuetretten begynte jeg å skrive ned alle filmene jeg så i løpet av et år. Dette har jeg fortsatt med i tjuefjorten. For å få skrevet litt mer om film vil jeg oppsummere hver film-måned (skal prøve hvertfall), noen få ord vil bli skrevet om de filmene jeg synes var best/dårligst.

I Juli så jeg 6 filmer:
District 9 (2009), Transformers (2007), Batman Begins (2005), Fargo (1996), Anchorman 2: The Legend Continues (2013), The Grand Budapest Hotel (2014)

+ Den filmen jeg likte best
Jeg vurderte å gi Wes Anderson tredje toppplassering i år for The Grand Budapest Hotel er virkelig koselig, men denne måneden stod det mellom Batman Begins og District 9. Jeg er veldig glad i Batman Begins, men District 9 havner på toppen i Juli. Når filmen først begynte gikk den ganske tregt, men dette tok seg heldigvis opp igjen opp mot slutten. Valgene de hadde tatt tidlig i filmen ble besvart i slutten, noe som fungerte utrolig bra i denne filmen. En spennende film som fikk til det de prøvde på. trailer / imdb

- Den filmen jeg likte minst
Transformers
havner nederst denne måneden. Filmen er nesten like kul som den var for en del år siden, men det jeg misliker med filmen var fremstillingen av karakteren til Megan Fox. Med alt for korte klær og alt for mye fokus på kroppen hennes. De har gjort henne til en bil-babe, og for min del blir dette litt for teit. Nå skal det sies at det valget nok ikke er ment for meg heller. trailer / imdb

foto fra filmene

#film #filmanmeldelse #District9 #Transformers #filmtips

Litt lengre fremme

Det er egentlig veldig rart. Denne følelsen som man bærer på, men som man ikke er klar over at man føler. Jeg tenkte på den her om dagen. Denne følelsen. Nå har den endret seg. Den snudde en gang. Ga en ny type følelse. Jeg har blitt klar over den. Denne følelsen som jeg ikke har lengre. Det er litt tomt uten den, men likevel veldig fult med denne nye som dukket opp. Selv om den nye på en måte har en gitt tomhet i seg. Jeg tror dette er noe alle går gjennom, denne endringen.

Sudden rain

Nå føles det hele litt bra og litt leit. Det er leit å miste det vante, men det føles bra å møte det nye. Akkurat nå er ingenting planen. Det er denne planen som gir denne følelsen. Det er ikke så fælt, det trenger ikke være det heller. Man må bare konsentrere seg om å vinkle det rett. Jeg fikk rettet opp horisonten. Litt lengre fremme ligger det en skråning, men det gjør foreløpig ingenting.

Sudden rain

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits