september 2012

Bilder: Stand-up. Viggo & Didrik

Her har dere første bunke med bilder fra Stand-upen. På bildene ser dere Viggo og Didrik, to av de tre guttene jeg bor sammen med. (Espen er den siste for de som måtte lure). Stand-up bildene vil dukke opp litt innimellom. Jeg tok så sinnsykt mange at det er vanskelig å velge ut de som er bra. Jeg har enda flere fotografier utenom stand-up bilder som jeg snart vil dele med dere! 

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8 | øverste bilder - Viggo | nederste bilder - Didrik

 

Under the bridge, over the sea

På fredag tok jeg nesten 400 bilder på Stand-up. På lørdag måtte Line og jeg stoppe 578 ganger på veien bort til meg for at jeg skulle ta bilder av ting. (Bilder fra Stand-up legges ut når jeg har fått sett gjennom dem) Hva synes du?

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

tre enkle

når noe annet er for vanskelig

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

ingen overskrift

Helt siden starten på videregående har jeg syklet minimalt. Etter at jeg begynte på universitetet kan jeg telle gangene jeg har syklet på en hånd. Det tok meg et år for å få fikset sykkelen min og nå kan jeg endelig sykle igjen. Det å sykle for første gang på lenge er som å ri på hest for første gang. Du blir helt utrolig støl på en nokså rar måte. Skal ikke si at det er helt samme greia, men greit å ha noe og sammenligne det med.

Jeg må fortelle dere at det nesten garantert blir mindre innlegg fremover. Jeg vil veldig gjerne blogge mer og fortelle dere mer, men i det siste har jeg utviklet en sterkere form for skrivesperre. Å ikke klare å utrykke seg via blogging og generelt skriving er litt rart for min del. Jeg trenger virkelig svar på hva dere klarer å lese mer om. Vil dere vite noe om skolen og studiet jeg går på? Vil dere lese om Mannen i Mellomland? Vil dere vite hva jeg spiser, drikker, kjøper og gjør i en annen by enn min hjemby? Eller vil dere vite noe helt annet? Jeg ber dere ikke bestemme hva jeg skal skrive, men bare hjelpe meg i gang. Kommenter eller send meg melding på blogg.no. 

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits