september 2013

set us free - let us be

Let us live through this moment.

Let us be.

Let us run through the woods.

Let us fire up the sea.

Let us run through the woods.

Set us free.

 

Let us run.

Let us be.

Striped Woods

Striped woods 2

 foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

sommer =

Sommer = katt, pappabesøk, grom-gutane & andre fine venner, vakre solnedganger, stjernehimmel, bursdag, bading, prating i timesvis, photoshoots, skjørt, litt reising innenfor Noreg, filmtitting, instagram-posting, ny inspirasjon & nye fasinasjoner, kaffe, regn & litt sol.

Cat2

Pink Sky

Stars

Oreokake

Summertime2

Summertime1

Elisabeth & Eva (3)

Jarle

Bergen seen from above

Benedicte1

skirt

tuesday 2713

 foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8 | i bildene - Elisabeth, Jarle, Angela, Benedicte, Mikal, Kent Ove & May


her står eg bare og ser ut i luft

Flere ganger når jeg ikke helt vet hva jeg skal skrive eller hva jeg føler. Da går jeg tilbake i bloggarkivet mitt for å huske hvordan jeg hadde det. For å se hva jeg skrev, hvordan jeg skrev og huske hva jeg følte. Jeg aner fortsatt ikke hva jeg vil skrive, men det er fint å vite hvor OK ting går nå i forhold til hvordan det har vært og hvordan jeg forventet det skulle bli. Jeg leker ekte student dette semesteret og leser som en ekte hest eller løve. Jeg prøver hvertfall så godt jeg kan.

FilmNoir-effect 

 foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

teller blåmerker teller alle mine skrubbsår

Alt for ofte kommer jeg inn i perioder hvor jeg vil blogge mye, men jeg får det ikke til. Tekstene jeg skriver blir helt like. Bildene visner bort og halvskrevne innlegg lagres som utkast. Jeg kan hvertfall fortelle at jeg nå bor i en ny leilighet, med soverom i øverste etasje og egen do. På rommet er nesten alle veggene skråtak med et perfekt takvindu. I vinduet henger en liten diskokule og lager disko helt inn i stua så lenge solen lyser på den. Om nettene kan månen lyse inn den lille stripen i rullegardinen som gjør at jeg må stå opp fra sengen for å se på den. På regnværsdager kan jeg ligge og høre på regnet som faller mot vinduet samtidig som jeg tenker på hvor fint ting kan være. Jeg kan stå i vinduet og speide utover deler av Kristiansand. Jeg kan se CB-bryggeri fra vinduet mitt. Jeg kan se fjell, boligblokker og ned i hagen til naboen som ikke har vært i bruk etter at jeg flytta inn. Planten Ulf og jeg skal få det fint her. Om han bare blir frisk igjen. 

Discoball

Cards with color 

 foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits