september 2014

ta ett skrett telbakers, ett skrett nærmar no

Jeg tar et steg tilbake for å føle at jeg har muligheten til å ta minst 100 fremover. I dette tilfellet ved å flytte hjem. Denne byen sluker meg levende. Om og om igjen. Det er slitsomt. Man kommer til et punkt der man må innse at man har fått nok, der er jeg nå. Jeg savner hjemme. Utrolig nok. Jeg er fortsatt i det stadiet hvor jeg venter på at september skal være over, når oktober kommer skal jeg få rom til å puste.

self september 2014 a

self september 2014 b

self september 2014 c

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

Har ikke wifi for tiden, en ting som skjer i livet mitt:

 

Skriver mer når wifien er tilbake.

åttende måned

I tjuetretten begynte jeg å skrive ned alle filmene jeg så i løpet av et år. Dette har jeg fortsatt med i tjuefjorten. For å få skrevet litt mer om film vil jeg oppsummere hver film-måned (skal prøve hvertfall), noen få ord vil bli skrevet om de filmene jeg synes var best/dårligst.

I August så jeg 7 filmer:
Her (2013), Prinsesse på prøve (2001), Hercules (2014), Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001), Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002), Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004), Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

+ Den filmen jeg likte best
For andre gang i år kjører jeg på med Harry Potter-serien. Jeg har virkelig lyst til å ta frem en av disse, men da måtte det vært som en sammenhengende filmserie. Derfor faller valget på Her. Filmen handler om en mann som forelsker seg i et operativsystem. Bildene i filmen er fantastiske og lyden er enda bedre. Man tenker ikke nødvendigvis over det når man ser filmen, men det er virkelig noe spesielt med lyden som gjør filmen så mye bedre. Jeg liker ideen, men selve utførelsen av historien var grei nok. trailer / imdb

- Den filmen jeg likte minst
Nederst denne måneden havner Hercules. De har klart å lage en liten vri på den originale historien om Hercules, men generelt sett var det en litt statisk film. Det var alt for lett å forstå hva som kom til å skje gjennom hele filmen. Alt i alt så var det underholdning nok, men jeg tror ikke jeg kommer til å se på nytt. Hvertfall ikke med det første. trailer / imdb

foto fra filmene

#film #filmanmeldelse #Her #Hercules #filmtips

sudden rain

Alt går i ett. En fridag føles som tre. Det pøser ned. I spannet renner det nesten over. Inni hodet skriker det så høyt at det er rart ingen andre hører det. Wake me up when september ends er det eneste jeg klarer å tenke, det er så klisje at det er latterlig.

Sudden rain

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits