oktober 2012

eg likar ikkje overskriftar

Feiret halloween forrige helg. Denne uken er dedikert til oppgaveskriving.

foto - privat | i bildene: meg og Espen


uten ord1. May på Kristiansand besøk! 2. Hjemme litt. 3. Tåkete kjøretur. 4-8. Studietur til Bergen.

Jeg vil fortelle, men uten ord blir det vanskelig. Jeg prøver å finne ord, men de har gjemt seg så sinnsykt godt. Får bare lete videre.

(pust)

foto - privat | engangskamera

En hilsen fra May

Helloen! Siden Amanda har fått litt skrivesperre, må dere nok ta til gode med et lite innlegg fra May
Jeg sitter nå her hos Amanda i kristiansand. I dag har vi hentet Espen på skolen siden han går på krykker, spist pannekaker og hentet noen fremkalte bilder hos en fotobutikk. Det er helt sinnsykt dårlig med gratis parkering i kristiansand sentrum. Fysøren, og ikke for å nevne at du må faktisk betale minst fem kroner for å gå på do i sentrum. Glad jeg er fra Karmøy/Haugesund, for der er det gratis parkering etter klokken 3 i hverdagene og etter klokken 12 på lørdager. I morgen går dagen til skolearbeid, diverse shopping og sosiale forekomster. På onsdag skal det meste av dagen gå til å finne minst en bukse til Amanda, noe som ikke er lett i det hele tatt! Alltid like kjekt med gamle bilder! 

Men siden Amanda som oftest legger ut en del bilder som hun har tatt, så får vel jeg legge ut noen som jeg har tatt! 


 

International Coffee Day

På lørdag var det internasjonal kaffe dag. Selvfølgelig måtte dette feires. Line og jeg dro på Frk. Larsen og slukte i oss hver vår kaffe. Vi pratet frem til jeg skulle møte Tonje, som ble mitt følge til Stand-up. (Jeg vet jeg lover å legge ut bilder. Nå har jeg en del utenom stand-up også. Det kommer til å ta tid, men jeg lover å poste dem.)

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8 

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits