oktober 2013

Hva gjør du om du faller?

Løp... Løp! Du må løpe! Det skriker hun. Flere hundre meter foran deg. Du prøver å løpe. Alt går forbi i sakte film. En veldig sakte film. Jeg har ikke tid. Roper hun. Ingen tid. Hun sprinter vekk. Du løper. I sakte film. Du er redd for å stoppe. Hva om du stivner fast? Det kan være du stivner fast. Og at hele filmen fryser. Da står du der. Bevisst om tilværelsen, med ingen midler som kan hjelpe.

Alt forsvinner. Du løper. Hvor er det punktet hvor du egentlig ikke beveger deg lengre? Du er redd for å stoppe. Selv om det ikke er noe å falle i; Hva gjør du om du faller?

foto - privat | (instagram)

Now, I'm doing this

I år tar jeg noen kunstfag som utgjør de resterende studiepoengene i bacheloren min. Ett hvert semester. Vil vise dere litt av det jeg har gjort til nå. Enkelt og kortfattet. Om jeg begynner å fortelle om det vi har lagd blir dette innlegget aldri publisert. Det er bare å spør om du lurer på noe. Hva synes du?

foto - privat | en & to - første del av første prosjekt. tre & fire - andre del av første prosjekt.
fem - miniprosjekt. seks & syv - tredje prosjekt.

coffee, you can sleep when you are dead

Søndag den 29. september var det den internasjonale kaffe dagen. I år som i fjor måtte den feies, selv om feiringen ble en dag fosinket. Line & jeg dro på Drømmeplassen i Kristiansand og bestilte hver vår kaffe før jeg måtte dra på skolen for å jobbe med et prosjekt i kunstfag. (treningsoppdateringen for september publiseres om ikke alt for lenge)

Celebrating internatinal coffe day

Cappuccino

 foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits