oktober 2014

Jeg dro tilbake, takk for nå

(flyttet egentlig for 1 uke siden, har lidd av internettmangel og for mye og for lite kaffe)

Jeg kommer til å savne å trø inn i Markens og kjenne lukten av brente mandler som har svevd flere kvartal. Jeg kommer til å savne regnet som dundrer ned på takvinduet. Jeg kommer til å savne det å stå ved vinduskarmen midt på natten og speide utover Grim eller studere den praktfulle fullmånen.

Perspective 1

Jeg kommer til å savne alle vesnene jeg har blitt kjent med. Jeg kommer til å savne den litt varme høstvinden. Jeg kommer til å savne muligheten til å bruke av paraply. Jeg kommer til å savne snøen som legger seg fint på bakken.

Shadow

Jeg kommer til å savne fyrverkeriet på 17. mai. Jeg kommer til å savne togturene. Jeg kommer til å savne alle konsertmulighetene. Jeg kommer til å savne alle kaféene med god kaffe. Jeg kommer til å savne late søndagsmorgener hvor alt man gidder å gjøre er å høre på musikk og ligge i sengen og la solen varme føttene. 

little tacos

Jeg kommer til å savne livet i Kristiansand, sørlendingene (& ikke-sørlendingene) og stemningen. 

BW ROAD

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

niende måned

I tjuetretten begynte jeg å skrive ned alle filmene jeg så i løpet av et år. Dette har jeg fortsatt med i tjuefjorten. For å få skrevet litt mer om film vil jeg oppsummere hver film-måned (skal prøve hvertfall), noen få ord vil bli skrevet om de filmene jeg synes var best/dårligst.

I September så jeg 3 filmer:
Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007), Beatles (2014), Harry Potter and the Half Blood Prince (2009)

+ Den filmen jeg likte best
Jeg trodde virkelig jeg hadde sett flere filmer i September. Den av de tre som havner øverst er Harry Potter and the Order of the Phoenix. Jeg tror ikke det er nødvendig å utdype noe mer - det er Harry Potter og så enkelt er det. trailer / imdb

- Den filmen jeg likte minst
Beatles. Filmen i seg selv var underholdning nok. Men i filmen er det utrolig merkelig lydarbeid. De har spilt inn dialog på nytt flere ganger gjennom hele filmen, dette kan gå bra for noen men man både ser og hører at det er noe som ikke stemmer. Det var utrolig plagsomt å se på når lyden skiftet frem og tilbake fra naturlig og kunstig lyd. I tillegg synes jeg noen av birollene spilte bedre enn selve hovedrollene. Dessuten var det mye dramaturgiske valg som rett og slett ble for teit. Som sagt; det er underholdning, men det er mye som gjør denne filmen svak. trailer / imdb

foto fra filmene

#film #filmanmeldelse #HarryPotter #Beatles #filmtips

01 10 14

I går kveld rett etter åtte slettet jeg alt på telefonen min, la den fra meg sammen med adgangskortet mitt og sørget for å ha noen å gå ut med. I dag tidlig ploppet det inn en sms Eg har stått opp fra pappa. Jeg lå en stund til og tenkte på å stå opp før jeg fikk meg ut av sengen. Det eneste planlagte i dag var å putte ting i tilhengeren og sende det hjem med pappa. Jeg bor i Kristiansand i hvertfall elleve dager til.

Det er oktober, endelig.

Streetsplit 2

Streetsplit

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits