oktober 2016

Did I eat a toe again!?

Etter gårsdagens Halloween-feiring skal jeg ikke benekte det faktum at jeg egentlig er sykt klar for jul, vinter og snø, men jeg sier meg ikke helt ferdig med Halloween enda. Jeg synes Halloween er sykt gøy. I fjor kjørte jeg dobbel Halloween-spesial på YouTube hvor jeg nesten døde som resultat av å spise gammelt snop i en av videoene (neida). I år hadde jeg desverre ikke tid til å lage Halloween-spesial pt. 2016, men det stopper meg ikke fra å dele fjorårets videoer nok en gang!

#Halloween #YouTube #vlog #video

september

Before we start
Det at jeg begynte på skolen igjen og henger mye med filmfolk merkes godt på filmlisten. September holder foreløpig årets rekord over mest antall sette filmer, men det må nevnes at jeg har sett en del kortere filmer på skolen som jeg har valgt å sette på listen.

I September så jeg 21 filmer:
Poltergeist (1982), Captain Fantastic (2016), Ghostbusters (1984), Midnight Special (2016), Shrek (2001), Oppdrag Dory (2016), Kubo & the Two Strings (2016), Man with a Movie Camera (1929), E.T. the Extra-Terrestrial (1982), Broen (1928), Regen (1929) x2, Coal Face (1935), Spare Time (1939), Søpla (2009), Zakariassen må dø (2011), Where the Wild Things Are (2009), Night and Fog (1965), Sans Soleil (1983), Fotografene (1998), Onkel Oskar (1997).

+ Den filmen jeg likte best
Jeg så flere bra filmer i september, men filmen som havner øverst er Captain Fantastic. Dette er en helt utrolig fin film med flinke skuespillere. Captain Fantastic er en skikkelig feelgood-film med en dose skjøre og triste øyeblikk. Man blir engasjert i historien og den er bygget opp på en sånn måte at man smiler, ler og blir overrasket og litt trist. Et stort pluss er at den kan minne om Little Miss Sunshine, noe den får en ekstra stjerne i boken for. trailer / imdb- Den filmen jeg likte minst
Å velge hvilken film som skal havne nederst har vært litt vanskelig. Jeg har sett en del merkelige filmer på skolen, men har kommet frem til at jeg likte Broen minst. Det er vanskelig å si så mye om denne filmen, men kort forklart er det en 15 minutter lang dokumentar som handler om en bro. Hvis jeg ikke husker feil er filmen helt uten lyd og det ble rett og slett for treigt og ensformig for min del. Denne filmen har forresten ikke trailer, så når du trykker på trailer kommer du direkte til filmen. trailer / imdb

foto fra filmene

#film #filmanmeldelse #CaptainFantastic #DeBrug #TheBridge #JorisIvens #filmtips

høstliste

Jeg føler jeg er like klar for høst hvert år, i år kanskje litt mer enn tidligere. Alt har begynt på nytt og jeg smiler litt ekstra når det er skikkelig høstvær.

I høst skal jeg
Vandre rundt i Trondheim i store skjerf og varme gensere.
Høre på regnet.
Glede meg til snøen kommer.

Bergen 07.2016

Se masse filmer og serier.
Holde plantene mine i live.
Smile.

Trondheim 10.2016

Være #flinkstudent.
Fortsette å 'designe' skrivebordsbakgrunner med to-do-lister.
Dra på fotosafari.

Bergen 07.2016

foto - privat

Hva skal dere i høst?

#høstliste #liste #foto

Finding Waldo

Jeg tror faktisk aldri jeg har dedikert et eget innlegg til dette før, men there is a first for everything. Her kan dere finne meg på det store internettet:

RUN RIOT @ Facebook
Prøver å bruke Facebook-siden min så aktivt som mulig. Poster alle innleggene mine der, samt bilder som ikke havner her og gir beskjed om bloggposter blir forsinket eller i verste fall avlyst. (Blir mer aktiv etterhvert. Lover!)

RUN RIOT @ YouTube
Jeg prøver meg på denne YouTube-greia. Poster ting som er litt gøy, litt arstyfartsygreier og litt FUNcuts.

STEIKEPANNA @ Instagram
På Instagram poster jeg nesten bare mobilbilder og det postes ca. aldri mer enn ett bilde daglig.

 

YUKICHO @ Twitter
Jeg skal ikke lyve å si at dere må følge meg på Twitter fordi jeg skriver så mye interessant. Jeg tweeter for det meste bare det som faller meg inn. Bruker Twitter som en lekeplass.

AMANDA K. @ Flickr
Bildedeling, enkelt og greit. Her kan dere følge meg, like bilder og se hva jeg liker.

 

AMANDA K. @ Lookbook
Kanskje den minst aktive SoMe-platformen for min del. Har ikke posta noe nytt siden juli 2015, men jeg liker å nevne den sånn i tilfelle det skulle dukke noe opp der.

 

I RUN RIOT @ BLOGLOVIN
Sist men ikke minst, husk å følge bloggen min på Bloglovin. Da får du med deg absolutt alle innleggene mine.

 

Hvor finner jeg dere på sosiale medier?
Legg det i kommentarfeltet sånn at jeg kan sjekke det ut!

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits