november 2012

bah.

Jeg får liksom ikke til å skrive noe som er verdig å poste. Vi holder på å lage eksamensfilmen nå. Filmen skal leveres onsdag neste uke, og rapporten på fredag den 7. Samme dag som det er visning. Kroppen er sliten, viljen har vondt og hjernen virker ikke helt som den skal. 5 dager til en liten tur til østlandet, 10 dager til alderen skifter tall og til mottakelse av oppgaven for muntlig eksamen. 12 dager til muntlig eksamen. 13 dager til fri på ekte. foto - privat

mykje små ting tek meir plass enn ein stor

Det er ikke noe håp for bildene av rommet i sin helhet. Detaljebildene ble derimot mye bedre. Enjoy! 

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

tikk takk - tikk takk

Ting skal bli veldig fint igjen. Om noen få timer. I noen få dager.
Lykke.

foto - privat | Nikon D40 55-200mm f4.5-5.6

Her bor jeg nå

Da har jeg endelig fått tatt noen bilder av rommet mitt. Måtte desverre ta bilder med mobilen siden 50mm linsa ikke egner seg for denne typen bilder. Bildene er uskarpe siden mobilkameraet er så dårlig. Jeg kommer til å legge ut litt detaljebilder senere. 

foto - privat | mobilkamera

ti elleve tolv

Når en plutselig innser at all kontroll er borte. Hele tilværelsen snur seg. Ned blir opp, høyre blir venstre og sirkelen får plutselig kanter. Hva som egentlig foregår, det vet du ikke lengre. Varsellampene blinker og de små skapningene i kontrolltårnet løper rundt som gale. Hva vil det egentlig si å ha full kontroll? Kan man virkelig noen gang påstå at man har full kontroll?

Vil man virkelig ha så mye kontroll? 

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8 

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits