november 2015

Run Riot Xmas 2015

Her er årets tema til fotoadventkalenderen. I morgen starter den og vlogmas. Husk å subscribe til meg på YouTube for å få med deg vlogmas og om du blir med på fotokalenderen legg gjerne igjen en kommentar her og tagg bildene med #RunRiotXmas2015 sånn at jeg har mulighet til å finne bildene. Håper alle får en fin desember!

RunRiotXmas2015

#RunRiotXmas2015 #Adventskalender #Julekalender #Foto #Fotokalender #Vlogmas

December Plans

Jeg har lagd en liten video hvor jeg forteller om mine planer for desember. Se den først, så kommer litt utdypning etterpå.

Det blir både fotokalender og vlogmas i år. Fotokalenderen har jeg holdt på med de to siste årene og fortsetter med den i år også. I år kommer jeg til å poste ett innlegg i uka hvor jeg samler opp kalenderbildene, nettopp fordi jeg i de to andre årene har havnet etter og ender opp med å poste en milion bilder samlet likevel. Temane er ikke helt klare enda - hvis du har forslag til tema så sleng dem i kommentarfeltet. Det er også lov å si hvilke tidligere tema dere har likt å se bilder av. Jeg resirkulerer litt fra tidligere kalendere og finner på litt nytt. Som alltid har dere også lov til å bli med på kalenderen og jeg kommer til å poste temaene senest 30. november.

Over til vlogmas. Vlogmas er noe jeg heller ikke kommer til å poste på bloggen hver dag. Hvis dere vil få med dere videoene når de postes så er det bare til å løpe til YouTube-kanalen min og subscribe med en gang. Jeg kommer nok også til å poste videoene i noen samleinnlegg, men ikke like regelmessig som på fotokalenderen.

In other news - jeg har fått meg en julejobb. Hurra! Dette blir en travel desember, men det gjør absolutt ingenting.

Har du forslag til tema til fotokalenderen eller er det noen tidligere tema du vil se igjen? Blir du med på kalenderen i år? Og er det noe spesielt dere har lyst til å se i løpet av vlogmas?

#Adventskalender #Fotokalender #Vlogmas

Oslo Adventure .1.2

Etter turen på isbaren dro vi en tur innom Lush og Mathallen før vi fant Espen i kanten av Grünerløkka hvor han ble offisielt utpekt til dagens Oslo-guide. Vi vandret langs Akerselva, drakk kaffe på Syng og pratet om alt. Med kaffe i magen gikk vi videre langs elva og så på bygninger, grafitti og andre litt uvanlige ting. Da det nærmet seg kveld fulgte vi Espen til bussen, vi fant en film på tv og avsluttet dagen på hotellrommet.

Oslo Adventure .1.1

Oslo Adventure .1.2

Oslo Adventure .1.3

Oslo Adventure .1.4

Oslo Adventure .1.5

Oslo Adventure .1.13

Oslo Adventure .1.14

Oslo Adventure .1.15

Oslo Adventure .1.17 Oslo Adventure .1.18

Oslo Adventure .1.19

Oslo Adventure .1.20

Oslo Adventure .1.21

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#Foto #Oslo #Utpåtur #Reise #Grunerløkka

Oslo Adventure .1.1

Først var jeg i Oslo, så tok jeg bilder under norgescupen i klatring og etter det fotograferte jeg Benedicte (som er gravid, hurra!) og kjæresten. Nå har jeg hatt så mye bilder å redigere at jeg ikke har visst helt hvor jeg skulle begynne. Vi får ta det litt som det kommer og først kommer de første bildene fra lørdag 3. oktober i Oslo. Enjoy!

Vi stod opp tidlig, spiste digg hotellfrokost og planla dagen sånn halvveis før vi dro ut på eventyr. Første punkt på lista var en tur innom Ice Bar. Ingen av oss hadde vært på noe lignende før så selvfølgelig måtte vi dra dit. Den ligger litt skjult et sted midt i Oslo (jeg aner ikke hvor midten av Oslo er så la oss bare si at dette var midt i Oslo). Etter å ha blitt utstyrt med ponchoer og hansker ble vi vist inn i et rom hvor alt var laget av is. Veggene, baren, benkene og til og med glassene vi drakk av. Det var fortsatt litt tidlig da vi ankom lokalet så det var ingen andre der, men det gjorde egentlig ingenting.

Oslo Adventure .1 - Ice Bar 5

Oslo Adventure .1 - Ice Bar

Oslo Adventure .1 - Ice Bar 6

Oslo Adventure .1 - Ice Bar 2

Oslo Adventure .1 - Ice Bar 3

Oslo Adventure .1 - Ice Bar 4

Oslo Adventure .1 - Ice Bar 7

foto - privat | Canon 60D 50mm f1.8

#Foto #Oslo #Utpåtur #IceBar #Isbaren #Reise

tiende tjuefemten

I Oktober så jeg 8 filmer:
The Wedding Date (2005), 12 Years a Slave (2013), The Martian (2015), Big Eyes (2014), Frost (2013), Istid (2002), Saving Mr. Banks (2013), Beetlejuice (1988).

+ Den filmen jeg likte best
Denne måneden stod det mellom 12 Years a Slave eller The Martian. Valget havnet på The Martian. På tross av at jeg ble litt skuffet er det en veldig bra film. Den er sykt bra på alt det tekniske og har veldig mange flinke (og kjente) skuespillere. Personlig foretrekker jeg nok boka, men jeg kommer til å se filmen flere ganger. Jeg elsker historien, spesielt alt det nerdete i den. Det er flere valg fra bok til film jeg kan si meg uenig i, men de har løst ting på en ok måte likevel. Absolutt en film å få med seg. trailer / imdb

- Den filmen jeg likte minst
Nederst denne måneden havner The Wedding Date. Dette er en typisk romantisk komedie med masse klisjeer og en lykkelig slutt. Enkel underholdning, men ikke en film jeg kommer til å se igjen. trailer / imdb

foto fra filmene

#film #filmanmeldelse #Martian #TheMartian #TheWeddingDate #WeddingDate #filmtips

- Trondheim

Filmstudent som skriver om film og everyday life.  • ARKIV

  • Follow on Bloglovin
    hits